Kategorie: Prodal Forda
Registrován: 04.09.2011(UTC) Zpráv: 13 Bydliště: rychnov nad kněžnou
|
ahoj,tak jsem cerstvi majitel,vysneneho camara a rad bych se pridal mezi vas.moje camaro je z roku 88 s motorem 2.8 101Kw a mela by to byt verze RS
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak tě tady tedy pěkně vítáme! :) Byly by nějaké obrázky? V jakém je auto stavu? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
no rad bych nejyk foto,ale nejde mi sem vlozit,muzu poprosit o radu jak na to diky :-) jinak auto je v docela dost slusnym stavu,novy lak,predni brzdy,nove pneu,jede taky fajn.jen bych rad origo sedacky a trosku zvelebyl interier :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
peknej camaro firebird jedes na sraz?? |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
dekuji jsem rad ze se libi no asi nepojedu,protoze auto mam chvili,zatim se s nim szivam a taky jsem o zadnym srazu ani nevedel a kdyz jsem to zjistil tak mam uz jine plany,tak snad na pristi sraz dorazim
|
|
|
|
|
Fešák, fešák! Tak přeju spoustu bezproblémových kilometrů. Mělo by to být auto hodně spolehlivé, zdejšího člena odvezlo až do pobaltí a čeká jej ještě cesta zpátky :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
peknej kousek , jen ta orlice na Camaro nepatri
|
|
|
|
|
To jsem si nevšimnul, jsem to prohlížel v noci na telefonu Orlice pryč! :-)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny napsal:To jsem si nevšimnul, jsem to prohlížel v noci na telefonu Orlice pryč! :-)) vzdyt jsem psal krany camaro firebird |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
dekuji za komentare.orlice urcite pujde pryc,ted to chci jeste co nejvic pojezdit nez bude zima a v zime se na tom zacne pracovat misto orlice bych dal ten prolis do cerna co vy na to jako odbornici? a taky bych do toho chtel sehat nejaky pekny origo sedaky
|
|
|
|
|
Prolisem myslíš ten originální scoop na kapotu? Něco jako tady to černé: Pokud ano, tak to se schvaluje |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
jojo ramecky kolem svetel do cerna a taky jak jsou ty dva pruhy tak ja bych to chtel udelat cely cerny
|
|
|
|
|
Nemáš nějaký obrázek pro představu? Jestli někdo má něco podobného... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
hledam ale stale nenachazim
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Vítej do clubu. Camara si uživej co se dá. Až začneš rozebírat a předělávat tak se už moc nesvezeš. Tím chci říct, že se svezeš, ale až za dlouho. Fík má slova určitě potvrdí.
|
|
|
|
|
dekuji,zatim si uzivam dost.zase toho tam moc rozebirat a predelavat nechci,jen bych rad novy sedaky a plasty interieru,predelat vyfuky a taky se zbavit orlice
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nemáš nějaký obrázek pro představu? Jestli někdo má něco podobného... tak jsem koukal ted na tvoje auto a ten pruh bych chtel udelat tak jak to mas ty na kapote.jinak camaro je pecka
|
|
|
|
|
Spíš než jako já, bys to mohl udělat dvoj-pruhé, jako to mívaly origo Camaro tvého ročníku. Vypadá to lépe! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
taky jsem o tom premejslel ze udelam ty pruhy jako jsou na strese a na kufru.tak myslis ze by to bylo lepsi?
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
ja ze bych prave dodelal jenom pruhy co u toho mam na strese a na zadku.no jeste uvidim,mozna zustane predek jenom v barve bez niceho :-) jo jeste bych potreboval mensi radu na co se mam pripravit kdyz se mi obcas rozsvíti kontrolka sevice engine soon?ndiky za radu :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Zkusit vyblikat chybu, pěknej návod na 3rd gen Firebird je na Pontiac Clubu, Camaru je podobnej. http://cs.pontiac-club.c...?select=5548#message5548Vyblikáš si chyby a budeš vědět, co je v nepořádku, podle toho se můžeš připravit na možné problémy. Diagnostika si pamatuje i předchozí chyby, které se opravily. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK