Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Dík, ale ještě to není ono, je to jen nástřel. To je dobrý. Tak střílej střílej ;-)
|
|
|
|
|
A vůbec! Je to bomba. Konaj se korvetí srazy (ble), mustangové srazy, tak konečně jednou bude sraz s pořádnejma autama. Camaro and Firebird forever!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Máš recht! Stejně už se ty stangy a vetty musely lidem okoukat-když potkám nějakou ameriku, tak jedině tohle-už mě to nudí
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Jí A vůbec! Je to bomba. Konaj se korvetí srazy (ble), mustangové srazy, tak konečně jednou bude sraz s pořádnejma autama. Camaro and Firebird forever!!! Tak Vette jsou podle mě nádherná auta, však byla málem místo Camara "Cé trojka" (ale teď sem rád, že to dopadlo jak to dopadl , ale je fakt, že ten sraz na Výstavišti je takový...nevím, na hoďku max se tam podívat a pak zas čau. Vyjížďka je prý, zvláště poslední ročník, docela zlo, nasraní řidiči-civilisti, neustálé dojíždění kolony a to kolikrát prý i safra velkou rychlostí, což je centrem v "trojce" údajně celkem masakr...ani tam na mě nějak moc nečišela ta pohoda ostatních US srazů. Možná to bylo jen kvůli tomu prostředí, přeci jen, není to tam žádný zázrak, samej beton okolo, zlatý Jizbice. Jinak nástřel plakátu prima, kdybys s tim chtěl nějak pomoct a nedařilo, řekni, přeci jen, už mám zkušenosti s barvením Cámova Camara na růžov
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal: Hehe, tak to je nejlepší rodinné auto, jakés mohl pořídit.
asi lepší jako corvette ne?.-)))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí A vůbec! Je to bomba. Konaj se korvetí srazy (ble), mustangové srazy, tak konečně jednou bude sraz s pořádnejma autama. Camaro and Firebird forever!!! Mě je fuk co je to za ameriku, krásné jsou všechny, každá má své kouzlo, ale určitě si nemyslím, že camara co máme jsou nějak extra vyjímečné, šak jezdíte na srazy a vidíte, kolik je tam camar, troufl bych si říct, že po mustangu nejvíce zastoupené, jestli ne více jako mustang.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Stejně by mě zajímalo, kolik vlastně Camar je v ČR? nebo kolik druhé generace? 50,100,300???.
|
|
|
|
|
Havlas napsal:Stejně by mě zajímalo, kolik vlastně Camar je v ČR? nebo kolik druhé generace? 50,100,300???. Více jako sto určitě :-) Asi jsi projel prár srazů..už jen kolik nás je ted na tomto foru, pak na us foru a to jsou lidi co jsou na netu, hromada jich sem ani nechodí..přes sto určitě, klidně můžem počítat, každej kdo pojede na sraz vyfotí spz a můžem dělat databázi :-) Upraveno uživatelem sobota 2. května 2009 23:22:58(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Více jako sto určitě :-) Kde bereš tu jistotu? Já bych řekl do stovky spíš.. Takže shrnutí, většina lidí hlasovala pro Jizbice. Souhlasí tedy i většina s červencovým termínem 11.-12.7.? Prosím o vyjádření se :) Upraveno uživatelem pátek 1. května 2009 11:55:05(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
termín ani místo mi nevadí, asi se přijedu podívat na vaše kousky
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Kde bereš tu jistotu? Já bych řekl do stovky spíš..
Takže shrnutí, většina lidí hlasovala pro Jizbice. Souhlasí tedy i většina s červencovým termínem 11.-12.7.? Prosím o vyjádření se :) Já jsem pro!
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:Tak Vette jsou podle mě nádherná auta, však byla málem místo Camara "Cé trojka" (ale teď sem rád, že to dopadlo jak to dopadl , ale je fakt, že ten sraz na Výstavišti je takový...nevím, na hoďku max se tam podívat a pak zas čau. Vyjížďka je prý, zvláště poslední ročník, docela zlo, nasraní řidiči-civilisti, neustálé dojíždění kolony a to kolikrát prý i safra velkou rychlostí, což je centrem v "trojce" údajně celkem masakr...ani tam na mě nějak moc nečišela ta pohoda ostatních US srazů. Možná to bylo jen kvůli tomu prostředí, přeci jen, není to tam žádný zázrak, samej beton okolo, zlatý Jizbice. Jinak nástřel plakátu prima, kdybys s tim chtěl nějak pomoct a nedařilo, řekni, přeci jen, už mám zkušenosti s barvením Cámova Camara na růžov Já mám ke korvetám averzi. Prostě nemám ty auta rád.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Plakát - Release Candidate 1 :-) Prosím připomínky... Pro srovnání, minulá verze: Upraveno uživatelem pátek 1. května 2009 22:14:03(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
U mě je termín i místo OK.
A plakát je naprosto super.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
|
|
|
|
|
Tak se teď koukám od kamaráda a vidím, že tam nějak nesedí barva pozadí. A nikdo nic neřekne, to je binec. Jinak Cámo navrhoval výrobu triček, tak hrrrr na něj :) EDIT: Černé barvičky opraveny. EDIT2: Release Candidate 2 - Zvětšený nadpis Předchozí verze: 1 2 Upraveno uživatelem pátek 1. května 2009 23:04:11(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Asi jsem slepej Jenik... Nepoznávám rozdílu. Jinak o těch tričkách jsme se už bavili. Tak že když tak to můžu zařídit.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Asi jsem slepej Jenik... Nepoznávám rozdílu. Jinak o těch tričkách jsme se už bavili. Tak že když tak to můžu zařídit. Poslední verze má ždibet větší nadpis. No o tričkách něco mlel i Cámo, ale ty jsi vlastně taky zařizoval. Byla by to bomba mít takové tričko :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Termín v poho, místo v poho, "plakátek" super:) A chci tričko!:)
|
|
|
|
|
Chce se to jen dohodnout. Já jsem nechal dělat 6 triček s potiskem Loga stránek, a vyšlo to 150 korun za tričko.
|
|
|
|
|
Plakát RC3 :)) přidáno logo, zmenšený a posunutý nápis místaPředchozí verze: RC2 RC1 BETA |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Chce se to jen dohodnout. Já jsem nechal dělat 6 triček s potiskem Loga stránek, a vyšlo to 150 korun za tričko. dal bych dopředu "nad levé prs " malé decentní logo třebas GM at je to fér a na záda Johnyho výrobek. Jinak zájem by určitě byl, alespon u mě
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:dal bych dopředu "nad levé prs " malé decentní logo třebas GM at je to fér a na záda Johnyho výrobek. Jinak zájem by určitě byl, alespon u mě No, možná místo GM nějak to samotné 1st F-Body Session :) Ale GM tam klidně být může.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: No, možná místo GM nějak to samotné 1st F-Body Session :) Ale GM tam klidně být může..
to bylo jen první, co mě napadlo(no druhé, nejdřív mě napadlo logo Chevroletu, ale pak jsem si vzpomněl na Pontiacáře:), samozřejmě můžem dopředu hodit co chcem, spíš jsem tim chtěl nadhodit, jak by mi to přišlo, co se umístění obrázků týče, nejhezčí.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Já chci taky tričko....:d/ ..a možná dvě, páč auto máme společně s bráchou...i když on je jen tichej společník, co přispívá na placení účtů.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK