Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Náhled celého kalendáře: Kalendář můžete objednávat, jeho cena bude 300 Kč včetně poštovného po ČR. Informace jak objednat zde: http://chevroletcamaro.c...ebird-kalendar-2012.aspx============ EDIT: Napadlo mě, co takto zkusit nechat vyrobit kalendář s našimi Camary a Fajráky?
Váš úkol by spočíval v tom, vybrat co nejzajímavější fotku vašeho auta a "porota" by poté vybrala auta jako titulní stránku měsíce + jiná auta v menších fotkách po bocích, jak už to tak u dělaných kalendářů bývá.
Můj mail: honza(zavináč)chevroletcamaro.czUpraveno uživatelem středa 28. listopadu 2012 13:30:38(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Já sem pro :) chci něco do garáže na stěnu a samozřejmě domu :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak nahoď fotku, zatím mám pouze fotky od fíka :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
supr napad!!! tak sup posílejte fotky at mam neco uz na zdi |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Jsem pro, budu mít co na zeď v práci. A mám fotku: (Nezmenšenou pošlu na mail když se dostane do top 12)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
zatim nahodim tuhle co tu už mám a jestli se mi to tenhle tejden podaří nějak kvůli práci udělat tak bych vyjel a něco nafotil
|
|
|
|
|
To je nějaký tmavý hele, auto se ti ztrácí ve stínu. Nejlepší bys to měl vyfotit na větším prázdným parkovišti nebo na otevřený silnici ;-)
Blackwind: Klidně mi tu nezmenšenou pošli na mail honza(zavináč)chevroletcamaro.cz. Lépe se vybírá z velkých než z malých fotek. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
A jako bonus fotky vraku nez se z nich staly auta.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
kdy bude uzávěrka na zaslání fotek?
|
|
|
|
|
Až jich bude dostatek :D
Zatim nic moc.. Jinak bych to viděl maximálně do konce října. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 03.07.2011(UTC) Zpráv: 22 Bydliště: Písek
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Super nápad taky něco nafotim a pošlu na mail
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Mám mraky fotek Fajráka, ale zatím se mi asi nejvíc líbí tahle ... už jsem požádal o originál, tohle je asi malinkatý, co? |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
Jj malinkatý, tahle je super. Takže když bude originál tím určitě lépe! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie ve fóru:: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Taky se pokusím dát dohromady nějaký pěkný fotky
|
|
|
|
|
To je parádička, v ještě větším by to nebylo? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 03.07.2011(UTC) Zpráv: 22 Bydliště: Písek
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Jo pošlu to v plný kvalitě bude jich víc,až to bude hotvý tak ti je pošlu:-)aby bylo na výběr
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
|
Původní majitel ti zapoměl říct, že se do toho nelej mix jak do Wartburgu :-) Parádní fotka
|
|
|
|
|
Tož lidi, zatím slabota, mám jen 7 aut... fórum má přes 100 uživatelů - kde jsou všichni ostatní??? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Za mě asi takhle: mohli bejt dobrý fotky, ale já si říkal "nebudu fotit kompaktem, když kolega fotí zrcadlovkou"... no a výsledkem je něco buďto rozmazaný, totálně přepálený nebo s autem s ořízlým rohem / spoilerem... Takže pak mě napadá něco focený proti světlu, něco se špinavým autem.... a případně něco staršího s menším rozlišením... (to mám i s přiblíženým autem, ale zas není poznat hangár...) |
|
|
|
|
|
Všichni určitě zrcadlovkou nefotí, jde mi spíš o to mít co nejvíc fotek, než jen, řekněme 5 opravdu kvalitních :-) Takže stačí zahrabat v archivech, třeba i uložených srazových fotek od někoho jiného a poslat mi 5-8 nejzajímavějších kousků. Ale díky aspoň za tyto, teď jsem v práci, tak je nevidím, ale doma si je uložím. Upraveno uživatelem čtvrtek 29. září 2011 14:25:02(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Asi by nebylo úplně fér použít fotky kolegů z fóra nebo ze srazu bez jejich souhlasu, co?
|
|
|
|
|
Asi ne, lepší je se autora fotografie zeptat, zda ji můžeš použít do kalendáře, za to nic nedáš. Většinou by měli být spíš potěšeni, ti vyčůranější by mohli požadovat licenční poplatek :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tož lidi, zatím slabota, mám jen 7 aut... fórum má přes 100 uživatelů - kde jsou všichni ostatní??? Kdybych byl alespoň trochu pojizdnej (teď mám část motoru venku), tak bych i něcomálo zkusil nafotit. Sada fotek nafocených doma (zejména při práci na autě) nestojí ani za zveřejnění... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Asi ne, lepší je se autora fotografie zeptat, zda ji můžeš použít do kalendáře, za to nic nedáš. Většinou by měli být spíš potěšeni, ti vyčůranější by mohli požadovat licenční poplatek :D mam min dalsi dva se souhlasem to je uz 9!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK