Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Race Driver GRID
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie ve fóru:: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
v Test Drive Unlimited je skvelej mod dvojkovyho Camara. Jinak Gran Turismo 5, jak uz jsem psal na usmotors v tomhle ohledu zklamalo. Jsou tam naprosto vsechny generace Camara (ctyrkove dvakrat SS a Z28) krom, samozrejme, dvojky:)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie ve fóru:: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 02.09.2010(UTC) Zpráv: 22 Bydliště: Praha
|
Jířa> S dvojkovým camarem na Fujimi Kaido jsem se najezdil ve Forze 3 hrozně moc, je to bomba, hlavně potom sjezd dolů, jednou jsem tam honil nějaký moderní auto a ten sjezd s camarem byl fakt boží potom v replayi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tywe, já si to snad taky koupim :D
Jak je to se zvukem aut? V GT5 Prologue je takovej nemastnej neslanej.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak neprijde mi ten zvuk kdovijak spatnej, u nekterejch aut je sice divnej, treba vylepsena Zonda ma jenom takovej svistivej tichounkej zvuk, ale celkove to jde. Klidne se stav v tom mym bordelu si to zkusit. Jestli mas PS3, tak to za ty penize asi i stoji, ale konzoli bych si kvuli tomu nekupoval, to by mi bylo milejsi GT4 pres emulator na pc.
|
|
|
|
|
PS3 právěže mám, vyřešíl jsem tím občasné potřeby něco si zahrát a zároveň nechuť investovat 20k do herního PC :-) Jo včera prej vyšel nějakej damage update, takže snad realističtější bouračky? Upraveno uživatelem středa 8. prosince 2010 10:27:51(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 02.09.2010(UTC) Zpráv: 22 Bydliště: Praha
|
To tady mají všichni PS3 a nikdo X360? Bych chtěl aby už konečně někdo vydal nějakej obsáhlej srovnávací test Forza vs GT5. Myslím že to bude docela zajímavý srovnání.
|
|
|
|
|
Jestli bereš dva lidi jako všechny, tak asi všichni PS3 mají no :D
Ono to srovnaní je zajímavý, ale k čemu by vlastně bylo dobré? Ani jedna hra se nenabízí pro druhou platformu a konzoli si přeci kvůli jedný hře nevybírám :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak to je jasný, mě by to spíš zajímalo abych věděl jestli mám bejt naštvanej nebo ne :-). Každopádně tak či tak, forza je supr :d/
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Viper90 napsal:Tak to je jasný, mě by to spíš zajímalo abych věděl jestli mám bejt naštvanej nebo ne :-). Každopádně tak či tak, forza je supr :d/ A máš jí na PC?
|
|
|
|
|
Napsal: Jí A máš jí na PC? Bohužel, Forza je jen na Xbox 360, na počítač nevím o hře aby to byl dobrej simulátor a aby tam bylo 2nd gen Camaro. Vůbec s těma camarama na PC je to bída. Snad jen GTR Evolution má moc pěkný nový camaro a Challengera, a ještě jsem tam dotáhnul mod se závodníma 4th gen Camarama.
|
|
|
|
|
Slušná hra na PC byla Grid, ale tam byly jen nový Camaro/Mustang/Chally. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Grid mám taky na X360 a jako je to pěkný, efekty super atd, ale je to holt arkáda. U forzy když vezmu třeba to camaro tak vím že ta hra tu jízdu jakžtakž simuluje a to auto se jakžtakž chová jak by mělo. Samozřejmě s velkou rezervou, ale ta hra je docela dost reálná oproti třeba Gridu
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
|
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
|
Dobře ty! Já pařim Midnight Club LA a lítám tam s 79 fajrákem :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Kdo si chce pojezdit spoustu klasických i novějších (nejen) amerik, tak můžu doporučit Driver: San Francisco camaro v několika generacích co jsem zatím viděl, fajrák taky, chevelle, el camino a spousta dalších klasik. taky je fajn, že je to nenáročný na výkon PC. ukázka: seznam aut: http://www.joystiq.com/2...two-spiders-two-beatles/
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
moc pěkný, dokonce se mi trefili i do ročníku... "Chevrolet Camaro Z28 (1986)" nicméně na notebooku bych to asi taktak rozjel a stejně nemám čas, tak to radši nechci ani zkoušet :)
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Napsal: Viper90 Bohužel, Forza je jen na Xbox 360, na počítač nevím o hře aby to byl dobrej simulátor a aby tam bylo 2nd gen Camaro. Vůbec s těma camarama na PC je to bída. Snad jen GTR Evolution má moc pěkný nový camaro a Challengera, a ještě jsem tam dotáhnul mod se závodníma 4th gen Camarama. V Need for speed Carbon je jedničkové Camaro a 69´Charger a docela dobré, ale hra je z roku nebreč.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK