Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Praskliny jsem ještě v listopadu přelepoval, na jaře to bylo zvlhlý a pár vyschlých čůrků. Ale po prvních dvou jízdách to zřejmě vytvrdlo a už tam není ani kapka, zatím. Tak už se jen modlit [-o< Akorát musím někam na geometrii, páč mám přední kola odkloněný jako náklaďák :-D (+3°) Upraveno uživatelem pátek 25. března 2011 21:05:49(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Nevím jestli jsi to psal, jestli ano můžeš ještě zopakovat co jsi použil za lepidlo?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Díky. Mám prasklinu na převodovce u Ducata. Už jsem to jednou lepil, ale pořád to tam prolíná. U hliníku je problém, že je porézní, proto je skoro nemožné spoj dokonale odmastit.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Až dodělám Camaro tak to nějak řeším. iky za inspiraci.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Co je novýho?nějaký fotky :)
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Kromě tuningu teplotního budíku jsem se pustil do výměny napěťového regulátoru: Zvláštní je, že ty dlouhý šroubky držící regulátor jsou na závitech poměrně sežvejkaný a trošku pokřivený A ještě tuning garáže - síťka proti hmyzu a bordelu :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak jsem nacákal nejlevěnší mazací sprej alias KONKOR na horní uložení tlumičů a okmažitě to přestalo vrzat. Zázraky se dějí |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
A já trouba jsem kryt diferáku už namontoval Teď mi to nebude jezdit
|
|
|
|
|
:-)) To je jen fotodokumentace demontáže a před práškovou barvou |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Začínám jít do sebe, ještě pár kroků a celá zadní náprava je venku i s pérama. Ono je to fakt docela jednoduchý :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Já pak z tebe budu tahat jak na ty křížky u kardanu :)
|
|
|
|
|
Tak přemýšlím, bude jednodušší vyndat to i s pérama, nebo nechat péra na autě? Musela by se po tom ta zadní náprava asi nějak "vykroutit" ven. Pokud není těžká, tak by to mohlo být procesně jednodušší ne? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
na tom vraku sem neměl kardan.tak pera sme nechali, podložili kastli a ve 2 lidech odmontovali zadní nápravu, nadzvedli a jednou stranou vytáhli ven bez sundavání listovek
|
|
|
|
|
Asi to tak udělám, abych nemusel sundavat péra, když to není potřeba. Náprava na nich v podstatě leží, tak to ve dvou lidech vytáhneme bokem ven a je to. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Asi to tak udělám, abych nemusel sundavat péra, když to není potřeba. Náprava na nich v podstatě leží, tak to ve dvou lidech vytáhneme bokem ven a je to. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tak přemýšlím, bude jednodušší vyndat to i s pérama, nebo nechat péra na autě? Musela by se po tom ta zadní náprava asi nějak "vykroutit" ven. Pokud není těžká, tak by to mohlo být procesně jednodušší ne? to me take zajima , rad bych napravu + nadrž vydnal a osetril spodek auta , pera se mi moc vyndavat nechce , prej jdou blbe zpatky ?? mozna je dobre proverit to uchyceni zadnich per , prej to dosti hnije
|
|
|
|
|
Já mám péra měněný a uložení bylo v pohodě, povrchová rez tam samozřejmě byla ale vyloženě shnilé to není. Gumoasfalt zastavil vše :-D
A ty zadní péra bych, být tebou, kvůli té inspekci sundal. Nevím jak dobře půjdou zpátky, pokud by se třeba trošku narovnaly, tak asi problém bude no. Ale máš na to celou zimu :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Nevim jak Camaro, ale na Mustangu je postup pomerne jednoduchy. vypodlozit auto alespon 50 cm, pred napravou pod nosniky, aby sla naprava spustit dolu. Pak odsroubovat U srouby drzici napravu. Podlozit diferak pojizdnym heverem a odsourbovat zadni zadni ulozeni preuzin k nosnikum (coz asi muze byt nejvetsi problem u zarostlych silentbloku. Heverm spusit napravu dolu a smerem dozadu vysunout. Asi takhle.... U svym beznym aute jsem napravu tahal do podobnym zpusobem ale smerem dostrany na podlozkach s kolecky. Takhle to slo Snad to pomuze s rozhodnutim jak tim ven.
|
|
|
|
|
Já to dělal sám jen sem měl 2 hevery na kolečkách a 4 kozičky :) a víte dobře že se tu taky ptám na všechno možná a pokud sem to zvládnul sám tak myslim že většina z vás se do toho může pustit rovnou :) dělal sem to po večerech tak 2-3 hodky pomalu...takže bud na jedno odpoledne a nebo na 2 dny když si vemeš jednu stranu na den.
|
|
|
|
|
Uvidím, nejdřív asi zkusím tu variantu bokem-ven. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Pocitej s tim ze naprava je sakra tezka tak tak 100 kg sam ji neuneses.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK