Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
To je. ve 3 lidech by to šlo líp....jeden táhne ven, 2hej to podává 3tímu mezi listama a ten 2hej to zase převezme až to skoro bude venku. Nebo musíš 2 silný :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No ona je stejně položená na pérech, takže povolit jí asi s klidným svědomím můžu a pak vyčkám na pomoc okolojdoucích :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Ven to pujde, to se nebojim , ale jak zpatky , pera urcite povolej a uz je nedostanu zpet ?? resi to nejakej stahovak , nebo jak se to provede ??
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Povolej, tím myslíš, že se trošku narovnají? Potom by asi byl problém, ale když o něčem podobném lovím na internetu, tak se to snad ještě nestalo (nebo hledám špatně). Sundej péra a uvidíš. V nejhorším klidně kup nový, zas tak drahý nejsou |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
xjohny napsal:Povolej, tím myslíš, že se trošku narovnají? Potom by asi byl problém, ale když o něčem podobném lovím na internetu, tak se to snad ještě nestalo (nebo hledám špatně). Sundej péra a uvidíš. V nejhorším klidně kup nový, zas tak drahý nejsou narovnaj se asi urcite , ted jde jen o to jak pujdou zpatky ?
|
|
|
|
|
Na a ten zadní závěs, když ho povolíš, tak má tendenci jít kam? K nádrži nebo dopředu? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Na a ten zadní závěs, když ho povolíš, tak má tendenci jít kam? K nádrži nebo dopředu? jeste jsem to nezkousel, auto je ted v lakovne na 2 pokus
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Listove pera sa nalepsie vyberaju z auta ked je naprava vymontovana alebo asponn oddelena od nich. Najskor sa uvolni z auta predna strana aj s tym adapterom v ktorom je osadena a az potom zadna strana. Montaz prebieha opacne.
|
|
|
|
|
Jj, přesně tak jsem na to chtěl jít. Ale asi tam ty péra nechám a zkusím jen vytáhnout nápravu. I když by nebylo od věci nechat ty přední "adaptéry" hodit do komaxitu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
|
Ja som rozobral aj pera a hodil do komaxitu kazdy list zvlast a vsetky sroby som dal nanovo pozinkovat, ale asi som velky detajlista...
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Ja som rozobral aj pera a hodil do komaxitu kazdy list zvlast a vsetky sroby som dal nanovo pozinkovat, ale asi som velky detajlista... chapu to tak ze pera jdou zas bez problemu v jednom cloveku zpet, zadnej velkej problem pri montazi nebude ??
|
|
|
|
|
I péra do komaxitu?? To ti to nepopraskalo? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
já to dělal přesně jak psal tomcat. Náprava šla na kozičky pak přední uložení a zadní. a když je sundáš tak se spíš víc zaoblej ale žádnej problém sem s tim neměl a to sem tam dával nový HV a šli krásně a dělal sem to všechno sám bez pomoci nic na tom fakt neni.Mám tam i ty polye. silenty mázlý a krásně to tam šlo a nic mi neskřípe
|
|
|
|
|
xjohny napsal:I péra do komaxitu?? To ti to nepopraskalo? Nie, uplne bez problemov... je to velmi pruzne. Aj vinute pruziny sa predsa striekaju praskovou farbou. Ale treba to vsetko opieskovat samozrejme predtym.
|
|
|
|
|
To je pravda, ale ty lisťáky se o sebe zase třou narozdíl od pružin, takže bych se domníval, že tam ta barva (aspoň mezi listama) dlouho nebude.
Já jsem nechával dělat do komaxitu kola a už mi ta barva začíná na některých praskat. Neloupe se, ale tvoří se tam takový vlasy ve struktuře barvy. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:To je pravda, ale ty lisťáky se o sebe zase třou narozdíl od pružin, takže bych se domníval, že tam ta barva (aspoň mezi listama) dlouho nebude.
Já jsem nechával dělat do komaxitu kola a už mi ta barva začíná na některých praskat. Neloupe se, ale tvoří se tam takový vlasy ve struktuře barvy. nepraska ti jen ten kryci lak ???
|
|
|
|
|
xjohny napsal:To je pravda, ale ty lisťáky se o sebe zase třou narozdíl od pružin, takže bych se domníval, že tam ta barva (aspoň mezi listama) dlouho nebude.
Já jsem nechával dělat do komaxitu kola a už mi ta barva začíná na některých praskat. Neloupe se, ale tvoří se tam takový vlasy ve struktuře barvy. Farba je stale ako nova, listaky sa o seba netru, na koncoch su take teflonove podlozky. Ja som to este natrel takym silikonovo-grafitovym pripravkom na listove pera. Nieje nic odolnejsie ako praskova farba, ak sa to lupe a praska moze to znamenat len to ze neboli dodrzane technologicke postupy. Ja vzdy davam vsetko pieskovat, potom zinkovy zaklad a potom vrchna farba.
|
|
|
|
|
To je možný, ale co s tím? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:To je možný, ale co s tím? opiskovat,osopovat a nalakovat
|
|
|
|
|
To si nepomůžu, opískováno to bylo :-) Teď ale nevim, jestli ten vrchní lak byl dávanej před pecí nebo až po peci... Nicméně si myslím, že je to kvalitní lakovna, dělají spousty věcí i ve velkém, tak si fušérství moc dovolit nemůžou.
Šopovat hliník je blbost ne? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Mne to nastriekaju praskovou zinkovou zakladnou, necha sa to vypalit, potom ked to vychladne nastriekaju praskovu vrchnu a potom sa to znova vypali.
|
|
|
|
|
xjohny napsal:To si nepomůžu, opískováno to bylo :-) Teď ale nevim, jestli ten vrchní lak byl dávanej před pecí nebo až po peci... Nicméně si myslím, že je to kvalitní lakovna, dělají spousty věcí i ve velkém, tak si fušérství moc dovolit nemůžou.
Šopovat hliník je blbost ne? muze praskat ten vrchni lak ? take byl komax v peci ?? praskaj ti i zadni kola ??
|
|
|
|
|
Myslim že praskaj všechny. Podle mě byl v peci i vrchní lak. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Myslim že praskaj všechny. Podle mě byl v peci i vrchní lak. treba komax reaguje nejak na teplo s hlinikem ?? nebo ten hlinik uz nema tu strukturu , preci jenom je dost starej ,, mozna to chtelo jen lak , preci jenom je pruznejsi ??? ja jsem ty kola jeste nenasadil tak nevim co to udela ??postup byl , nejdrive louh pak jemne otryskat a pak komax a lak nemam , to resim jesli jo nebo ne ..
|
|
|
|
|
Bylo to určitě celý komaxit nejdřív stříbrná vrstva, potom krycí lak a pak pec. Klasika. Ale asi je to tim, že komaxit je tvrdej a hliník měkkej a kola pracujou no. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK