chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Tak AAA určitě nedoporučuju :) máme s nima hoodně špatný zkušenosti a jestli si jim dával na sebe telefon tak počítej s tim že tě ted budou na telefonu dost otravovat a cena na konec bude úplně jiná :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
no tak supr... no daval noo uz volali tak jsem jim rekl az budou cepy a kotouce tak se ozvu tak daj pokoj ja jim rekl s cenou souhlasim tech 80 pod nejdu to jsem rekl rovnou. a kdyz to klapne tak jedu pro toho cervenyho ptaka |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Kamarád měl to samý :) přivez auto a řekli mu že cena rapidně klesla :D tak uvidíš no :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
80k za Felicii? To jsi teda hodně optimista :) Já za 85 před 2 roky prodal Octavii '98 tdi. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
|
xjohny napsal:80k za Felicii? To jsi teda hodně optimista :) Já za 85 před 2 roky prodal Octavii '98 tdi. ja mam oktavku tdi 99 kde jsi vzal felicii?? |
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:Kamarád měl to samý :) přivez auto a řekli mu že cena rapidně klesla :D tak uvidíš no :) jj uvidime me rekl ze 75 ale kdyz jsou ktomu zimaky a budou novy cepy a kotouce tak vykoupi za 80, jeste jsem jim rekl ze je nova spojka, a delana prevodovka stara se rozlitla. no uvidime co budou skouset rad je vyslechnu a pak utru |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No myslel jsem, že jsem to někde zahlídnul. Tak 80 za oktávku je celkem ok, ale možná by ti to spíš dal někdo přes inzerát než bazar, no uvidíš. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Jestli v áčkách řekli 80 tak výkup bude tak 55 ! Je to banda přemlouvačů. Zřejmě maj nějaký školení bo co. Před lety jsem chtěl koupit auto, které jsem si vyhlídnul u nich na webu. Když jsem tam po předchozím telefonátu a zamluvení onoho auta přijel přehazovali si mě asi 3 hodiny až jsem se "probral" nad leasingovou smlouvou na úplně jiný auto a naštěstí jsem nic nepodepsal ... chci jen nastínit, že jsou to opravdu dobří manipulátoři ... |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
diky klici urcite budu informovat jak jsem dopadl ale musim to dat do cajku, to mesic potrva jeste jednou diky |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
AAA nebrat samponi v sackach namachrovany arogantni a jeste ti vnutej sunku nalicenou od nich na supr splatky ktery se podobaj lichve.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
holanuvstatek napsal:AAA nebrat samponi v sackach namachrovany arogantni a jeste ti vnutej sunku nalicenou od nich na supr splatky ktery se podobaj lichve. Tak ;) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
Sousedum co si odnich koupili auto tak za tejden ho odtáhli že je kradený :)
No nic xjohny radši by si to měl promazat protože ty ucha z áček na to maj placený vyhledávací servry na octavia forum kdysy přišla stížnost že jim tam pohoršujou jejich 100% spolehlivou a podctivou firmu. Šlo to skoro k soudu :) Já jenom aby si neměl zbytečný problémy.
|
|
|
|
|
Já bych to tak nehrotil ;-)
Každopádně markovi doporučuju prodat přes inzerát, vyjde to vždycky líp než přes bazar a za oktávku se tady trhaj ruce :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
jeste jednou diky vam vsem, omlouvam se nacelnikovi ze mu tady svinim tema oktavkou a AAA auto. nu a uvidime jak to dopadne dam vedet. |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Dostal jsem odpověď k tomu černému camaru za 80 tis. ze strakonic, co je na prodej: tady další foto k současnému stavu: http://digious.rajce.idnes.cz/camaroCitace: Dobrý den, omlouvám se za opožděnou odpověď, ale tento týden jsem měl mnoho práce mimo domov a vrátil jsem se až dnes. Zasílám fotografie rozebraného vozu chevrolet camaro. Samozřejmě mám další díly v krabicích, ale nafoceny jsou ty hlavní. Vůz je od koupě garážovaný, momentálně nepojízdný. Technický stav: 1. motor nutno generální oprava 2. převodovka ok 3. karoserie mírná koroze 4. lak poškrábaný 5. interiér, sedadla ok, původní koženka+sedadlo řidiče opraveno, zbytek interiéru nutno počalounit a dobarvit, mohu dodat kůži, která byla k tomuto účelu koupena 6. zadní náprava v pořádku 7. přední náprava+nápravnice jsou opískované+stříknuté základní barvou 8. vozu chybí přední tlumiče+přední pera (byly již při koupi prasklé)+ chybí koberec a stropnice interiéru 9.kola American racing (vzadu velký límec+vpředu menší- pouze se vyleští) s gumami goodrich 10. nutná nová elektroinstalace (původní funkční ale ve špatném stavu) 11. vozidlo má elektrická okénka a klimatizaci 12. převodovka je automatická TH350 3stupňová
Vůz jsem koupil cca před 4roky od české firmy, s myšlenkou, kompletní renovace, bohužel na to nemám žádný čas. Camaro jezdilo, ale motor měl velkou spotřebu oleje a hůře startovalo-tzn. generální oprava motoru. Vozidlo lze zahlásit POUZE na VETERÁNSKÉ SPZ. V případě zájmu dodám i servisní manuál Heynes.
Z vozu není nic rozprodáno a ani nyní z něj nebudu prodávat jednotlivé díly pouze jako celek. Pokud by byl vážný zájem kontaktujte mne na telefonu 00420 605819703 na email reaguji s větším zpožděním. Rozhovor je rychlejší a efektivnější, od tohoto emailu budu odpovídat již jen na telefonáty, pro urychlení. Prohlídka vozu je samozřejmostí. Vozidlo bych rád prodal do zimy, protože mi zabírá místo v garáži.
|
|
|
|
|
Vypadá jen trošku jinak než na fotkách :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
xjohny napsal:Vypadá jen trošku jinak než na fotkách :-D A teď si představte jak asi musí vypadat ten dobrman z fotek z inzerátu .... :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
|
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Za ty peníze je to dobrá investice Když si předtavím jak jsem z Chodova přivezl rozebraný motor a co vše tam chybělo tak do toho bych nešel.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Chrom & Plameny'91 PONTIAC FIREBIRD 3.1 V6 TARGA Mnoho nových dílů; v roce 2010 nový lak. Vůz má skleněnou odnímatelnou střechu – TARGA a sportovní filtr + laděný výfuk – NUTNO SLYŠET – KRÁSNÝ ZVUK! Vpředu pneumatiky 215/R15, vzadu 255/R15 + navíc sada 2 ks 215/R15 zdarma. Pěkný interier i vůz celkově, stačí doladit maličkosti.Hlučnější převodovka Cena k jednání 69.000,- Kč. DALŠÍ FOTKY NENÍ PROBLÉM ZASLAT. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Bouri napsal:Chrom & Plameny'91 PONTIAC FIREBIRD 3.1 V6 TARGA Mnoho nových dílů; v roce 2010 nový lak. Vůz má skleněnou odnímatelnou střechu – TARGA a sportovní filtr + laděný výfuk – NUTNO SLYŠET – KRÁSNÝ ZVUK! Vpředu pneumatiky 215/R15, vzadu 255/R15 + navíc sada 2 ks 215/R15 zdarma. Pěkný interier i vůz celkově, stačí doladit maličkosti.Hlučnější převodovka Cena k jednání 69.000,- Kč. DALŠÍ FOTKY NENÍ PROBLÉM ZASLAT. Ten uz je hodne dlouho na prodej... holt nikdo nedokaze docenit V6 |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Prijde mi naliceny zvenku lak ok a zevnitr shnily dvere.
|
|
|
|
|
Mně by se spíš líbil ten modrej Firebird za ním :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK