Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Snad mi Icq nekecá :) tak všechno nejlepší johny,co nejvíc km s expressem a zatáček dveřmi :) no a zdraví sexu peněz atd to určitě už máš :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Mnojo, ICQ nelže Tak díky! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak náprava je dole: Akorát mám menší problém s brzdovými trubičkami, zatím se mi je nepodařilo uvolnit. Zkouším uvolňovač rzi, brzdovku, jemně jsem to lechtal hořákem, možná to bude chtít víc. Nějaké další tipy, jak se s tím poprat? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Pekne ohrat a ostry nesezvejkany sikovky.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Uříznout, odvést do sběru a namontovat kotouče.
|
|
|
|
|
Kotouče vzadu jsou pěkná věc, ale vesměs zbytečná. Auto nemělo problém zablokovat zadek i s bubnama |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Potom ti nezbývá nic jiného než se s tím potrápit
|
|
|
|
|
Ok, jak popichoval Trans79 vedle, zde jsou moje podzimní fotky :D 1 2 3 4 |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak diferenciál je kompletně rozebraný, dneska jsem s menším úsilím povolil všechny šrouby, co držely vnější talíře. Tak už jen vydloubat simeringy a ložiska a může se to odvézt do písku. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Efektní držák lampičky
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
no a jak ti to přišlo pozpátku to skládání :D ? je to složitý?
|
|
|
|
|
Skládat se bude až na jaře :-) Na diferenciálu je složitý akorát správný vymezení vůlí uvnitř. Jinak je to jen pár šroubků a sestavit ty bubnový brzdy. Na to jsem zvědavej |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
A tady se zdárně pokračuje.... zadní náprava připravená pro práškování a komaxit: pozn. pro holanuvstatek - všimni si pečlivého zavíčkování :-) Hotovo: A tohle mi dneska přišlo :d/ Upraveno uživatelem pátek 25. listopadu 2011 10:09:49(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Krasny zavickovani.ja po predchozich zkusenostech uz budu vsechno natirat pouze stetkou.a na druhou stranu je to poradna V8 tak nejaky broky schroupne neni to ujecena honda.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
dobry ,, take chci prez zimu zvladnout zadni napravu , je to uz posledni kus na Camaru co nemam po renovaci, samosvor je peknej a kde ze je to oznaceni na naprave ??
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
fik: já jsem nejdřív četl označkování, ale pak sem zjistil že píše zavíčkování dotaz pro Honzu: jak máš zavíčkovaný ty výstupy nápravy-to je celou nápravou protáhlá tyčka se závity na konci?
|
|
|
|
|
Já jsem to nevíčkoval, takže nevím, ale je pravděpodobný že je tam závitová tyč, stačí aby dosáhla někam dovnitř do diferáku a na další stranu druhá. fik: Citace:This number is stamped on the forward facing passenger side axle tube (on 2nd generation) and forward facing drivers side axle tube (on 3rd gen) camaros. It'll usually be about 3 inches away from the carrier housing (center section of rear end housing). "Na straně spolujezdce, když se díváš na poloosu směrem od motoru. Cca 3 palce od krytu diferenciálu". |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Hezké hezké :-) kolik je to kilo? teď chtějí 4kačky za kilo :-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Cámo: Kilo je to dost, z auta jsem to sundaval sám a docela jsem se klepal :D Se vším všade kromě náplně a brzd to váží řekl bych +-80kg. Jinak aby řeč a fórum nestálo, začal jsem s opravou dveří - nové panely, ošetření koroze a vyladění stahování oken: Ten inteligent německej po tom kvalitním lakování ani nekoupil nový těsnící gumy kolem oken a navíc tam ty původní přidělal šroubama!!! Pak nemaj být ty okna totálně odřený U řidiče budu muset to okno jednou vyměnit, to už vypadá děsně. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Já to mám podobně některý gumy jsou v barvě auta. Ten panel máš podobný konstrukce jako já :D taky něco podomácku
|
|
|
|
|
Tak jsem se dočetl, že to vnější těsnění okna je normálně šroubama přiděláno. To je dobrý, když se trošku rozhodí ten systém seštelování okna, tak se pěkně o ty šrouby obrousí Takže asi koupím nové vroutky se šestihranovou hlavičkou a přes ně gumové čepičky, pro jistotu :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tak jsem se dočetl, že to vnější těsnění okna je normálně šroubama přiděláno. To je dobrý, když se trošku rozhodí ten systém seštelování okna, tak se pěkně o ty šrouby obrousí Takže asi koupím nové vroutky se šestihranovou hlavičkou a přes ně gumové čepičky, pro jistotu :) No pekne , hezky to nastuduj , me to ted caka take a jedno okno proste nechodi , jen se pomalu coura pomalu nahoru jak jsem dal to novou listu tak uz nechodi vubec , nova guma docela tlaci na okno !! tak mi dej vedeti jak ti to slo .... Cao Fik
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
xjohny napsal:Takže asi koupím nové vroutky se šestihranovou hlavičkou a přes ně gumové čepičky, pro jistotu :) Nebudou lepší spíš silonové čepičky nebo podložka? Guma ti to okno zbytečně zaprasí a způsobuje nemalý tření, silonový ti budou krásně klouzat a když přes ně přejede nerovnost, tak to aspoň bude držet tvar i s vykousnutým zubem od nečistoty, guma by si tu nečistotu byla schopna na sobě ponechat poškrábe ti okno. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Já na ty hlavičky šroubů nalepil samolepící sametku podobnou tý co je na tý gumě.
|
|
|
|
|
Ok, zkusím tam dát nějakou tu sametku samolepící. Otázka je, jak dobře to drží? Kde jsi něco takového sehnal? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK