chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
(13.12.2011) 100 Let Chevrolet - Hotel Chateau Herálec
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pánové, dostal jsem pozvánku přímo od Chevroletu na jejich akci 100 let Chevrolet, která se koná v Herálci u D1 (EXIT 104 Větrný Jeníkov) Přímo zde: http://www.chateauheralec.com/kontakt Mapy.cz: http://mapy.cz/s/2zSs
Moc by se jim líbilo tam mít aspoň nějaké klasické Camaro, čím starší tím asi lépe. Nabízí se možnost dopravy na místo pomocí vleku nebo podobně, abyste v případě hnusného počasí nemuseli jezdit po ose.
Akce se koná 13.12.2011. Obsah přímo neznám, ale zní mi to jako hudba, víno a jídlo zdarma :-D
Prosím, hlaste se mi co nejdříve. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
kéž bych to stihnul :D ale nevim nevim zkusim si máknout vypadá to slušně :) aspon mám větší motivaci
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Nemusíš být pojízdný, třeba bude stačit, když půjde auto tlačit :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Pokud Camaro nebude muset jet po ose, Tak bych to mohl stihnout.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Zní to zajímavě, až na to počasí co asi bude. Taky si to nemohli naplánovat na léto..
|
|
|
|
|
Chevrolet byl založen 03.11.1911, tak se oslavuje až od listopadu |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Tak to maj dělat jak Anglická královna. Ta se taky narodila v zimě, ale slaví to až na jaře aby bylo hezky na focení a na gardenpárky.
|
|
|
|
|
Co kdyby nedej bože, do tý doby umřela? To by mě zajímalo, jak by pojali oslavu :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak mám více informací: Na akci se vejde jen jedno auto, takže čím starší tím lepší. Tím to je zřejmě pasé pro 3rd-gen a výše. Chtějí tam vystavit nové Camaro a jako kontrast je napadlo právě nějaké starší vedle. Agentura by zařídila odtažení, případně proplacení paliva, kdyby účastník jel po ose. Není tam bohužel zařízená žádná "motivace" pro majitele té ameriky, ale bude mít na místě občerstevní. Takže předpokládám, že je to taková malá odpolední záležitost pro 2 osoby (řidič + spolucestující). Časově by to bylo tak 13 - 18 (19) v ten daný den. Pokud by majitel auta požadoval nějakou odměnu nebo kompenzaci, je tady možnost domluvit se s pořádající agenturou. (třeba dostane model autíčka ) Cestovatel: Na kolik % bys to viděl? Zase možná ale lepší, kdyby to auto vypadalo co nejpůvodněji, což nevím, jestli ty splňuješ. Už dlouho jsme od tebe neviděli žádné foto :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Oprava - může klidně i novější Camaro |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Pár fotek přiložím zítra. Dodělávám interier a chybí vyrobit panel na přístroje a vše zapojit. Pak už jen nalít kapaliny a vše seřídit. Pokud chtějí originál tak ja se scoopem jsem mimo.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
RZ mám v depozitu, takže fakt leda na odtahovce... ale pokud by tam moje auto chtěli, jsem pro :) Jen to hold nevypadá jako nový no... |
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
(13.12.2011) 100 Let Chevrolet - Hotel Chateau Herálec
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK