Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
marek parek napsal:ted se jel zavod v milovich zakonceni sezony, ale sezona opet zacina v breznu u vas tak staci sledovat www.offroadmaraton.cz a auta amater PATROL TEAM KRAKOV start cislo 214, a treba se tam potkame a hodime rec děláš řidiče, nebo doprovod?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
hd1903 napsal:děláš řidiče, nebo doprovod? hezky zna milovice premiera po 2 letch v teamu jako ridic jinak spolujezdec, ale budu ridit 24 hodinovku a 12 hodinovku jinak mame stali ridice a spolujezcu malo :-) edit http://offroadmaraton.cz/ucastnici.html?ctg=auta meli jsme potrola ted mame mišáka V6 a na cumaku KRAVY JEDOU!!! tak kdyz jsi v breznu vzpomes stav se uvas na trati rozpoznavaci znaky znas. Upraveno uživatelem pondělí 21. listopadu 2011 21:41:05(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
marek parek napsal:hezky zna milovice premiera po 2 letch v teamu jako ridic jinak spolujezdec, ale budu ridit 24 hodinovku a 12 hodinovku jinak mame stali ridice a spolujezcu malo :-) edit http://offroadmaraton.cz/ucastnici.html?ctg=auta meli jsme potrola ted mame mišáka V6 a na cumaku KRAVY JEDOU!!! tak kdyz jsi v breznu vzpomes stav se uvas na trati rozpoznavaci znaky znas. OK :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal:A co ty jak camaro už jezdí? neni vubec cas :( stale makam na baraku :( do vanoc chceme bydlet takze fofr :)
|
|
|
|
|
tafna napsal:neni vubec cas :( stale makam na baraku :( do vanoc chceme bydlet takze fofr :) Aha tož to je jasné, bydlení je přednější. Stavíš, nebo renovuješ dům?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Aha tož to je jasné, bydlení je přednější. Stavíš, nebo renovuješ dům? stavim novej. renovace stareho je takova mala sebevrazda :)
|
|
|
|
|
tafna napsal:stavim novej. renovace stareho je takova mala sebevrazda :)
Jj to je taky jsem stavěl novej, je to lepší a někdy i levnější...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Tož su zpět! Živ a zdráv, nic mě nebylo, ale už je mi lépe. A nepomlouvejte mě za mými PC zády! Chalaniska!...:-) Rudy nad mým "staroušem" ohrnuje frňák, rozmlsanec :-) foto bude, až ho budu mít fyzicky v garáži...ale posílám Vám ochutnávku toho mého mladšího železného bratříčka |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá Tož su zpět! Živ a zdráv, nic mě nebylo, ale už je mi lépe.
A nepomlouvejte mě za mými PC zády! Chalaniska!...:-)
Rudy nad mým "staroušem" ohrnuje frňák, rozmlsanec :-) foto bude, až ho budu mít fyzicky v garáži...ale posílám Vám ochutnávku toho mého mladšího železného bratříčka
Prdlajs, jen jsem řekl svůj názor co by veteránista:-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Můj kálek šávy to taky není, ale přejme mu to chlapci nadšenému! Třeba časem dojde k válečným typům :-)
Já osobně bych změnil na první pohled tak 2-3 věci a bylo by to moc pěkné HD.
PS: Já osobně bych rád viděl a ještě lépe zažil jízdu na Indianovi, můj děd ho měl, ale prodal :((( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
hd1903 napsal:Prdlajs, jen jsem řekl svůj názor co by veteránista:-) Tak veterán to nebude, ale starouš to je :-) základ na pojěždění dobré... Až budu mít fousa na zem a šedé vlasy, tak si taky koupím něco stařičkého, nechci říkat Učko, aby ses neurazil :-D :))) |
HD's coming |
|
|
|
|
xjohny napsal:Můj kálek šávy to taky není, ale přejme mu to chlapci nadšenému! Třeba časem dojde k válečným typům :-)
Já osobně bych změnil na první pohled tak 2-3 věci a bylo by to moc pěkné HD.
PS: Já osobně bych rád viděl a ještě lépe zažil jízdu na Indianovi, můj děd ho měl, ale prodal :((( Můj otec taky měl Indiána, to byla jiná doba koupils ho za tisícovku a pincek stál skoro tři tisíce novej...doba se hold otočila:-)
|
|
|
|
|
A my, co máme stadiona S11 :-) to je teprve poježděníčko :-D |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Stadiky mam dva jeden s motorem honda 80ccm a druhyho ted stavim na race of champion praha modlibohov.
|
|
|
|
|
holanuvstatek napsal:Stadiky mam dva jeden s motorem honda 80ccm a druhyho ted stavim na race of champion praha modlibohov. ty wole aby ses na tom pak nezabil:-) přec je to jen dlané na maximálku 50 kmh [-o<
|
|
|
|
|
Mam fichtla ten jede kilo a stadik muze bejt na race prevrtanej co se tam vejde.tem nejlepsim jede i 150.nejvetsi pruser je ze na modlibohovskej zavod musis mit ty prasivy bubnovy brzdicky.kdyz pak vidis ty stary chlapi jak na tom valej zalehnuty a na dalnici predjizdeji auta.jel sem par tajnejch zavodu na fichtlu a to jsou neskutecny akce.vetsinou se to jezdi v zime trasa kolem 150km.
|
|
|
|
|
stadiky hlavně maj na hovno ten sileblokovej nesmysl na šavlách, místo jezdce/tlumiče...jak ti to prdne, deš přes řidítka...ten náš má už ten novější typ, trochu bezpečnější... teď potřebuji sehnat cívku a dynamo, bohužel odešlo do věčných lovišť, dlouho se na tom nejezdilo...stačilo by nabudit |
HD's coming |
|
|
|
|
Ja mam predni vidli z horskyho kola odpruzenou ale na zavody budu muset asi dat original.
|
|
|
|
|
holanuvstatek napsal:Ja mam predni vidli z horskyho kola odpruzenou ale na zavody budu muset asi dat original. Nemáš fotku? To musí bejt zajmavé [-o<
|
|
|
|
|
Nefungovalo mi na notasu blutu ale uz to mam opravene pokusim se neco sem hodit i fotky mejch aut.
|
|
|
|
|
holanuvstatek napsal:Nefungovalo mi na notasu blutu ale uz to mam opravene pokusim se neco sem hodit i fotky mejch aut. Super těším se :-)
|
|
|
|
|
Přední vidla z horáka :-D tak to mě pošči :-))) ale zajímavý nápad, proč ne... |
HD's coming |
|
|
|
|
voe nic lepsiho na stadika neni ty origo vidle kdyz brzdis tak se kroutej a stadik se celej zveda.vidle z horaka odpruzena s kotoucovou brzdou je jiny kafe.nehlede na to ze ten bubinek kterim brzdis se snadno rozloupne a jdes na cenich.doporucuju shlednout videa race of stadion nebo race of champion.
|
|
|
|
|
Však já to myslím v dobrým, ono už i tak je to jen kolo s "motorem", takže když tomu dáš přední vidlu z horáka, tak nejen, že vylepšíš vlastnosti, ale už to bude horák s motorem .-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Hlavne kdyz te chytej svestky tak stadik nema znacku tudiz nemusi na technickou staci jen pojstka na cislo ramu a jezdis a to svestky pekne vytaci.kdyz te nahaneji na dalnici stadika hodis pres svodidla a jsou v riti.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK