Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
tak jsem nakonec sundal blatnik, az na jeden sroub co je schovanej pod svetlem a nesel vubec ven to docela slo, ted jen nevim kdo to da zas dohromady potreboval bych nejekeho slusneho klempire a lakyrnika ,, nevite o nekom v Praze ?? Uploaded with ImageShack.usUpraveno uživatelem pátek 11. února 2011 22:34:28(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Dobrej začátek. Kdy a čím budeš pokračovat?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
Cestovatel napsal:Dobrej začátek. Kdy a čím budeš pokračovat? nemam moc casu, chtel bych udelat predek, tzn. blatniky masku podbehy, mozna dvere. je to vsechno zachovale jen blatniky trocha u dveri vespod mala dirka , tak jsem se chtel podivat jak to pod nima vypada.. pak to rychle nastrojit a zas jezdit ,, musim se u tebe zastavit , bejvas doma i prez den ?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Většinou jsem k zastižení v průběhu celého dne.
|
|
|
|
|
Tak dal rozebiram a uz zacinam mit strach kdy to bude zas jezdit Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Kuafix, všichni rozebráno a já asi jedinej tady v rozmezí SČ-Praha jezdit |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jako začátek dobrý. Kdy budeš pokračovat dál dozadu?
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Jako začátek dobrý. Kdy budeš pokračovat dál dozadu? vzadu je uz rozebrano,, zadni naprava a spodek az zas priste
|
|
|
|
|
Tak držím palce ať jde vše podle plánu a zbytečných vícenákladů.
Musim se podívat na moje Camaro. Na té fotce máš ve předu po obou stranách dvě výstuhy. Já myslím, že umého ta vodorovná chybí.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Tak držím palce ať jde vše podle plánu a zbytečných vícenákladů.
Musim se podívat na moje Camaro. Na té fotce máš ve předu po obou stranách dvě výstuhy. Já myslím, že umého ta vodorovná chybí. pokud myslis takove ty dve tycky po obouch stranach , tak to je na predni spojler , kterej ma jen Z28 takze to mas OK
|
|
|
|
|
Přesně ty mám na mysli. Já jsem si jist že tam mám ty "kolmo" dolů
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Hej, někdo mu ukradl čumák! :-P |
|
|
|
|
|
Malej posun kupredu pomalu ale jiste
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Stihne se to do sešn? Vypadá to pokrokově :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Stihne se to do sešn? Vypadá to pokrokově :) pokud to pujde vse naskladat a najdu vsechny sroubky , a zapatram v pameti jak to vlaste bylo , tak bych to mel zvladnout
|
1 uživatel blahořečil fik za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak jsem porad na zacatku , auto mam uz ve druhe lakovne a porad stejnej problem , nejde to nalakovat , barva se srazi do mastnych ocek problem je v puvodnim podkladu kterej puvodni majitel nalestil necim extra mastnym a nejde to prelakovat ani pomoci specialnich prostredku. Posledni sance je jeste ve vodnim laku kterej nemusi tak reagovat, ale ale jak to dopadne ?? Tentokrat je lakovna opravdu dobra a chlapek uz me auto nema rad Laku mam uz 5 vrstev ,,, at zije RENOVACE ...
|
|
|
|
|
Hele, nechceš koupit novej sosák z laminátu? :-) Aspoň my ostatní víme co dělat, před novým lakem. Zvlaštní je, že ta moje černá barva na tom čumáku drží, tedy vůbec nepraská, jen se místama odlupuje, když dostane zásah Je nanesená přímo na originální lak |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
fik napsal:Tak jsem porad na zacatku , auto mam uz ve druhe lakovne a porad stejnej problem , nejde to nalakovat , barva se srazi do mastnych ocek problem je v puvodnim podkladu kterej puvodni majitel nalestil necim extra mastnym a nejde to prelakovat ani pomoci specialnich prostredku. Posledni sance je jeste ve vodnim laku kterej nemusi tak reagovat, ale ale jak to dopadne ?? Tentokrat je lakovna opravdu dobra a chlapek uz me auto nema rad Laku mam uz 5 vrstev ,,, at zije RENOVACE ... tu mastnotu dělá například slavná leštěnka Tempo, odstraňuje se to nějakejma speciálníma přípravkama a houbičkama.
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hele, nechceš koupit novej sosák z laminátu? :-) Aspoň my ostatní víme co dělat, před novým lakem. Zvlaštní je, že ta moje černá barva na tom čumáku drží, tedy vůbec nepraská, jen se místama odlupuje, když dostane zásah Je nanesená přímo na originální lak predek je uz v pohode , jde o celou karoserii, hlavne strecha a zadni blatniky ,proste fakt peklo pokud to nepujde tou vodni cestou , tak je to konec pribehu pac na obrouseni na plech a nasledne upravy pod lak a lak nemam penouze ..
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Kdyby to nešlo napadla mě folie kvůli ceně (cca 12tis), ale otázky jestli by taky držela a navíc se to na tyhle auta asi nehodí.
|
|
|
|
|
tak na treti pokus se to povedlo , lak je peknej , jeste to nalestit a poskladat , uz jsem ani nedoufal ze se to povede, nakonec se musela pouzit cesta vodnich kvalitnich laku. ale stejne je to zahada
|
|
|
|
|
A ten už praskat nebude? Tak paráda... uvidíme se v Hoškovicích? :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:A ten už praskat nebude? Tak paráda... uvidíme se v Hoškovicích? :-D slo hlavne o celou karoserii , predek se musel celej nalejt zmekcovadlem , laminatem a pak nalakovat , v Hoskovicich snad joooo
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK