Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
to byla ma otazka jsou KYB KG5526 lehke ci tezke , tedy jsou trosku sportovni ci urcene na bezne jezdeni ? no rekneme ze to je lepsi original :) Jake zadni tlumice budou trocha sportovniho charakteru ? zas ne zavodni.. Upraveno moderátorem pátek 16. prosince 2011 14:56:21(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
sejki rika Kyb.
Ja rikam Edelbrock, nejsou drahe a jsou pry skvele. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
xjohny napsal:sejki rika Kyb.
Ja rikam Edelbrock, nejsou drahe a jsou pry skvele. jaky model ?????????
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Edelbrock IAS, ty jsem mel v merku puvodne. Ale protoze jsem nakonec koupil od Cama Hotchkis, tak jsem dal na zadek podobny "grade". Upraveno uživatelem úterý 23. března 2010 22:54:35(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Edelbrock IAS, ty jsem mel v merku puvodne. Ale protoze jsem nakonec koupil od Cama Hotchkis, tak jsem dal na zadek podobny "grade". Mate otestovano ze po vymene dofuku za normalni tlumic jsou jizdni vlastnosti vyrazne lepsi ?? Upraveno moderátorem úterý 23. března 2010 22:54:26(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Jeste ne Vychazim z toho, co jsem se docetl na NastyZ28 Vydrz tak 2-3 mesice a povim |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
kdyz jsem to sem minule dal ja tak me malem vsichni ukamenovali :D a to jsem to myslel jen tak ze se to da poridit v cechach + treba i reklamace :) je ale fakt ze jsem koupil KYBy na cely auto a dal jsem min nez za 2 ty KONI :) zkus chvili pockat vetsinou to zlevnej tak po půl roce
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Kluci chci se zeptat nevíte kde by se dal sehnat ten budík pro vzduchovej podvozek na zadní tlumiče?hezky ze stran pro každej tlumič a zespoda pro připojení kompresoru pro 70-81
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK