Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
však mezi šroubama máš ty centimetr tlustý měkký "špalky", sklo se opře o ně. To by ty šrouby musely hodně koukat... |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Jak to drží se uvidí. Záleží co seženeš. Já měl doma nějaký vzorky od 3M. Ale jinak nevík kde to sehnat v obchodě.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
A já jsem dneska taky dostal předvánoční dáreček, už se těším až to budu cpát zpátky, protože to je jako nový Jinak ty poloosy jsou tak napůl, jedna v pohodě, druhá má nepatrný vertikální vůle, to mělo ale i před tim a nevadilo mi to Až se to zhorší nebo do 2 let koupím poloosy nový a budu mít vystaráno Upraveno uživatelem pátek 23. prosince 2011 19:47:44(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Děláte ještě někdo kromě mě a Bouriho něco na autě, nebo jste celý svátky prováleli se žrádlem u televize? :-D --- Já pokračuju v práci na dveřích: Všechny vodící lišty oken jsem řádně vyčistil, promazal a odstranil drobnou korozi na nehliníkových částech. Má někdo tip jak správně postupovat při skládání věcí zpátky? Kdy je nejlepší namontovat sametky, vodící lišty, okno, atd...?? --- Řádného vyčištění se dočkaly i arm-resty (područky), ten horní je po očistné kůře, dolní na ní ještě čekal. Upraveno uživatelem neděle 1. ledna 2012 17:11:21(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Ten postup na slozeni veci do dveri by se mi taky hodil chci nastrojit dvere jeste pred lakem.doufam ze uz se nehnou.pasoval sem dvere nekonecne dlouho.proto kdyz lakyra rek ze musej na lak dolu tak sem to striktne odmitnul radsi sem sundal blatniky aby se dostal k pantum.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
holanuvstatek napsal:Ten postup na slozeni veci do dveri by se mi taky hodil chci nastrojit dvere jeste pred lakem.doufam ze uz se nehnou.pasoval sem dvere nekonecne dlouho.proto kdyz lakyra rek ze musej na lak dolu tak sem to striktne odmitnul radsi sem sundal blatniky aby se dostal k pantum. tak na stopro si ty dvere sednou !!! s tim pocitej
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
xjohny napsal:Děláte ještě někdo kromě mě a Bouriho něco na autě, nebo jste celý svátky prováleli se žrádlem u televize? :-D
Já se ke svýmu aspoň dostal, po 2 měsících, tak jsem ho aspoň nahodil, nechal zahřát a párkrát cuknul v garáži, aby nestálo na 1 bodě :d/ Víc teď nelze... |
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
když chceš vyměnit jen olej tak musí náprava ´´dolu´´ ?
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Johny postup pri davani mechanismu do dveri dneska sem to delal.nejdrive spousteci mechanismus ten sem misto nytovani prisrouboval potom sem tam poslal okno mechanismus dal do kolejnicky a zadelal tam tu matku co je dole na kolejnici co je primodena na skle.pak sem tam vsadil ty vodici listy povytahnul sklo klickou namontoval doraz a nakonec tu kratkou kolejnicku kterou doladis aby sklo sedelo jak u predniho sloupku tak u zadniho.
|
|
|
|
|
Tou krátkou kolejničkou na konci myslíš co?
Momentálně mám ve dveřích jen ten stahovací mechanizmus a tu spodní horizontální kolejnici. Dvě vertikální kolejnice mám připravený venku a okno je taky venku.
Takže teď přidělat sametku, pak tam vložit okno, potom ty 2 svislý kolejnice a nakonec ty horní 3 "přitlačováčky"? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
je asi 20 cm dlouha a steluje se s ni okno aby jsi ho na obou stranach dveri stejne vysoko aby ti to licovalo s tvarem strechy.
|
|
|
|
|
Já tam mám akorát tyhle 3 na obou stranách... myslíš teda tu úplně vlevo? EDIT: Asi máš na mysli tohle že? Tak to myslím nemám ani na jedný straně :-( Nebo jsem si toho nevšiml.. musim se ještě podívat. EDIT2: Ahaaa, tak to tam asi mám, ale nevyndaval jsem to. Drží to na těchto šroubech žejo? Upraveno uživatelem středa 4. ledna 2012 9:34:42(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
presne tak je to tam jak to mas oznaceny.
|
|
|
|
|
Tak tu tyčku tam opravdu mám Zkoušel jsem povolit a utáhnout a vypadá, že je v pořádku a měla by držet tak jak se nastaví (někteří ji měli už ohlodanou). Jinak testovací mikro-pokrok, a to aplikace samolepícího suchýho zipu. Drží to jak čert Zleva: nový potah, očištěné bez sametky, stará vyběhaná sametka |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Zdravím,chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jak se vytahuje poloosa? Jestli je v diferenciálu zajištěná, nebo někde jinde?
|
|
|
|
|
U GM 8.5 jako mám já je v diferenciálu zajištěná C-klipem. Pro vytažení se musí: - vypustit olej - otevřít víko - natočit koš diferenciálu tak, aby se dal povolit šroub který tam drží jistící čep (takovej váleček uvnitř) - potom se poloosa může lehce zatlačit dovnitř - C-klip buď sám vypadne nebo se dá snadno sundat - poloosa se může vytáhnout ven Upraveno uživatelem čtvrtek 12. ledna 2012 13:27:51(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
|
Díky za vyčerpávající odpověď.Chci dát opískovat nápravu a je lepší sundat ty štíty,než to pískovat s nápravou.
|
|
|
|
|
Všechno určitě sundat a zacelit otvory. Taky nezapomeň vyndat tu přetlakovou plastovou čepičku/ventil, co je na spolujezdcově straně. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To ja vim,akorát jsem neveděl ,jak to tam je zajištěný.Tak jsem do toho nechtěl bouchat atd.,abych to nezničil. Ještě jednou dík za info.
|
|
|
|
|
Takže výsledek testů rozlešťovací sady na okno: PŘED: PO: Jak vidno, je to na houby, maximálně to odstraní takovou povrchovou mlíčnost, takže je skrz pošrkábanou oblast lépe vidět.... Budu muset koupit okno nový no :-( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
A není potřeba to přeleštit víckrát? Byla by to sice práce na celej den, ale možná to půjde, já takhle zkoušel rozleštit dekl mezi zadními světly (ten s tím Phoenixem) a čim víc déle jsem to leštil, tím lépe to pak vypadalo. Nějakej chytrák tam totiž kápnul cosi neznámýho, co s ředidlem udělalo takovej hnusnej sajrajt (kerej teda šel mechanicky zničit, ale dekl by byl víc poškrábanej), Před: Po: |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
jenže plast je měkkej a nevaděj tam případný nerovnosti. U toho skla by musel "odleštit" vrstvu stejně silnou, jako je hloubka těch škrábanců a i kdyby se to povedlo, mohlo by to pak lámat světlo... |
|
|
|
|
|
Přesně tak, plast se vyleští v pohodě. Sklo je tvrdý jak kámen. Ty brusný kotouče se mi při broušení úplně vyhladily, takže buď je to dělaný na "měkčí" sklo, nebo je to prostě podvod ála teleshoping :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK