chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
inzerát zmizel, tak buďto prodal okamžitě a vypnul telefon nebo to byl vtip |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Vypadá moc pěkně, ale ta kombinace 5L a 257kW se mi nezdá reálná :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Vypadá moc pěkně, ale ta kombinace 5L a 257kW se mi nezdá reálná :-) hlavne ta cena je uplnej nesmysl tak 10tis ecek mozna , auto vypada na fotce po oprave
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
|
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Jak z junkyyardu :-) ale základ na rat-rod dobrej! |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
To bude sežraný jak gouda hozená do krysího hnízda |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
a jeste k tomu to je od tech sycaku.
|
|
|
|
|
A ještě k tomu to ani neni v ČR :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
No neříkejte mi, že za 69ooo to není dobrej základ na renovaci. Když furt čumim po inzerátech a sleduju co prodávaj za šroty daleko dráž tak mě to, i přesto, že MFR nemám zrovna v lásce, docela nadchlo ... |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
No, já bych spíš řekl, že když přidáš tak 30-40k, tak už máš auto v mnohem lepším stavu. Když si to zpětně spočítáš, tak těhle pár desítek by ti během renovace stejně vylítlo komínem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
pokud si chceš to auto postavit úplně po svým a nevadí Ti do toho nasypat hodně moc času a stovky tisíc, pak asi jo. Pokud ale chceš prostě renovovaný Camaro, koupíš ho za ty stovky tisíc zrovna a ušetříš čas :) Jinak teda mi není jasný, proč by někdo dovezl auto a pak ho prodal jen za svou režii. Zaručeně se v US tyhle auta rozdávaj zdarma i s dopravou a oni to vozí z lásky k bližnímu svému :) |
|
|
|
|
|
No, pravdou je, že v těhle věcech jsem krapet naivní a tím pádem nejlepší kupec na světě bo koupím co mi přijde pod ruku a mám na to - stačí, když prodávající není arogantní hovado a umí mluvit ... nechám se ukecat na cokoliv ;)
U tohodle jsem myslel, že třeba potřebují doložit kontyš a tohle někdo přidal k nějakému krásnému a drahému kousku aby si vyčistil dvorek :o))) |
|
|
|
|
|
Anty napsal:...U tohodle jsem myslel, že třeba potřebují doložit kontyš a tohle někdo přidal k nějakému krásnému a drahému kousku aby si vyčistil dvorek :o))) Tím určitě myslíš k tomu žlutýmu s turbem co? :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tím určitě myslíš k tomu žlutýmu s turbem co? :D
No ... třeba :) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Rekl bych ze to je hodne slusna nabidka jestli to neni zespoda jak reseto.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nemám na to, kombinace barev interiér/exteriér se mi nelíbí (každá zvlášť jo) a čumák se mi z 2nd gen líbí nejmíň, takže je to drahý :) |
|
|
|
|
|
Taky mi to připadá drahý a máš pravdu že ta barva karoserie mohla být spíš originální, nejbližší by byla ta hovínková hnědá. A taky na kapotu nepatří ta slepice, anžto to není T/A. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Taky mi to připadá drahý a máš pravdu že ta barva karoserie mohla být spíš originální, nejbližší by byla ta hovínková hnědá. A taky na kapotu nepatří ta slepice, anžto to není T/A. cena auta pred opravou + renovace ( nevim co vse menil ) = cena dobra ted uz jen zalezi komu se bude zamlouvat ...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Taky mi to připadá drahý a máš pravdu že ta barva karoserie mohla být spíš originální, nejbližší by byla ta hovínková hnědá. A taky na kapotu nepatří ta slepice, anžto to není T/A. Mně se barva líbí dost, ale pak by to chtělo interiér černej nebo béžovej. K červenýmu interiéru bych dal černou, červenou, stříbrnou nebo bílou :) Jak píše Fík, záleží na provedení renovace. Pokud je dobrý a chtěl bych přesně takový auto, tak radši koupím tohle, než renovovat sám. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Nikdo nema zajem o neshnile camaro? Posledni sance, pak auto davam na vykup... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
spíš nikdo nechce kupovat rozebraný auto, do kterýho nasypou s jistotou hodně peněz, ale projedou se už s menší jistotou :) |
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK