Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Já ne.... Budu teď přetěsňovat diferák a měnit náplně a.... prostě trocha té kosmetiky....
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Já taky ne.....mám tu horní hadici od chlazení nafouklou jak balon a hrozí puknutí...i když jsem použil stříbrnou US lepící pásku McGiver, mám z toho trochu obavu a nevyjíždím dokud nebude nová hadice.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Já mám Camaro v servisu. Takže také ne.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Napsal: Jí Já mám Camaro v servisu. Takže také ne. :-O :-O sním či bdím, ale napsal jsi takže dohromady!!! Takové pokroky by se měly oslavit :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí Nehudruj vo*e... :-) :-)))zatím nikdo nejede co ty Cámo, máš to za rohem .-))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal: :-)))zatím nikdo nejede co ty Cámo, máš to za rohem .-))
já jedu na otočku:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá já jedu na otočku:-)
v sobotu,?když bude slušně dojedu tam na haryku..šak se ještě domluvíme.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
možná dorazil bych, ale vše záleží na počasí a náladě...a ta se kloní spíše k "ne", ale je to jak houpačka, tak kdo ví:)
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
možná dorazil bych, ale vše záleží na počasí a náladě...a ta se kloní spíše k "ne", ale je to jak houpačka, tak kdo ví:)
Jasně počasí nás ovládne všechny, mělo by bejt pěkně, uvidíme do víkendu času dost..
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:...ale je to jak houpačka, tak kdo ví:) Chtěls říct jako tvoje Berlinetta ne? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
xjohny napsal:Chtěls říct jako tvoje Berlinetta ne? :) hele, víš jaký je to pohodlíčko?:)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
Okolojedouci napsal:
hele, víš jaký je to pohodlíčko?:)
čéčé ti nevím:-) máš to měkké jako sulc:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá čéčé ti nevím:-) máš to měkké jako sulc:-)
však já to nemám jako závoďák, ale na pohodku, krajinkář. A vůbec, jestli mi chcete kritizovat autíčko, tak ve správném threadu a neprasit tu "srazy":)
|
|
|
|
|
To je jen přátelské popichování, nikdo tě nekritizuje :-) Tímto končíme prasením threadu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:To je jen přátelské popichování, nikdo tě nekritizuje :-) Tímto končíme prasením threadu. Tři největší pláže světa: miami beach, palm beach a Třebíč, wole
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Tři největší pláže světa: miami beach, palm beach a Třebíč, wole :-d omg lol:-D |
HD's coming |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK