Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Aha, měl jsem pocit, že se to brusivo zažere do těch vyrytých spár a tam se nějak naváže na sklo/plast... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Já mám pravý sklo dost podobný...levý mám jen od maziva takže asi dost podobnej problém
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Mě takhle čekaj zpětný zrcátka (ano, zpětný zrcátka). Zajímalo by mě, kdo s nimi co prováděl za šílenosti, že zejména spolujezdcovo je fest pošrkábaný... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
No jo, klasika, taky sem to tak měl :-/ hele, to je na to to svěřit sklenářovi, rozumněj, ten kdo dělá výměnu skel apod. páč většinou nic od Horsta Fuchse nefachčilo, akorát od jeho jmenovce Fuchse olejáře :-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No otázka je, na kolik by to vyšlo. Nový sklo se dá koupit za $130 a hodit do kontejneru. To mi nepřijde moc drahé, ale bohužel to bude muset ještě počkat. Ono je to sklo i mírně okousané na jedné hraně. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Přišly brzdové trubičky :d/ Není to vidět, ale vypadají velmi kvalitně, jsou z nerezu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Snad sem neudělal špatně když sem koupil ty obyč co jdou ohybat rukou.Tyhle maj navíc ještě ten oplet. To přišlo takhle nebo v krabici? :D
|
|
|
|
|
Přišlo to v krabici samozřejmě :-D
Dvě trubky byly na jednom místě ohnutý, aby se vešly. To šlo v pohodě narovnat rukou. Pak mi přijde, že možná budu muset ještě lehce roztáhnout ty spirálky, neměl by být problém, jsou docela pružný.
Jinak doufám, že jsi nekoupil měděný trubičky, protože ty se na brzdy používat nesmí! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
nevim jakej to je matroš :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
proc ta trubka ma spiralu?aby byla stejne dlouha jako na druhy strane?ja ji udelal kratkou bez ty spiraly.
|
|
|
|
|
Zrovna včera večer jsem nad tim přemejšlel :-D
Je to proto, protože rám a kastle se proti sobě hýbou, sice málo ale hýbou. Stejně tak se hýbe posilovač brzd když šlápneš na pedál. Kdyby tam byly jen rovný trubky, tak se budou dlouhodobě namáhat na jednom místě a pak může hrozit třeba nalomení / prasknutí. Je to teorie a v praxi to samozřejmě může trvat desítky let než se něco stane.
Takhle když je trubka do spirály, tak se ty síly rozloží po celé délce a jsou pak naprosto zanedbatelné, lépe to i pruží. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
tak ja to asi jeste predelam je to halirova zalezitost.kousek od nas je firma a ta dela trubicky na miru za par kacek.
|
|
|
|
|
Tak dneska konečně dorazily nerezový brzdový hadičky a můžu zkompletovat a vrátit nápravu na auto :d/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tak dneska konečně dorazily nerezový brzdový hadičky a můžu zkompletovat a vrátit nápravu na auto :d/
pekne , to jsi koupil kde ??
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Doufám že mě ty z RockAuta nezklamou když kupuju takový levný položky a vy tu dáváte armádní hadice pro tanky :) nějak mě to RA ale už zklamalo. I ty trubky mám obyč ne jako máš ty s tim origo opletem.To sem na to zvědavej :)
|
|
|
|
|
Hele už jsem se tolikrát spálil na levnejch dílech, že fakt člověk zjistí, že to nemá cenu. Ale u těch gumovejch podle mě neni taky co zkazit, uvidíš za 10 let ;-)
Ale co se životnosti týče, ty nerezový hadičky taky nejsou nesmrtelný, protože to jádro je pořád nějakej typ gumy. Ale pokud mi současná gumička vydržela přes 30 let bez známek poškození, tak se toho nebojim a je to pro mě nadoživotí :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
jooo takhle to vypadá pěkně :) hele až budu pojízdnej a bude teplejš stavim se :)
|
|
|
|
|
Takže jí mám nechat vystavenou venku jo? :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
ne já myslel se project :) už si to zkoušel porovnávat když si měl 1x4 :)? dáme rovinku a porovnáme oslíky :)
|
|
|
|
|
hlavne jestli tam nemate zdechly psy.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chtak, no bude to moje vpodstatě první větší setkání se samosvorem Nikdy jsem RWD s 1x2 pořádně nezkoušel |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK