chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Jirka_z28 napsal:spíš nikdo nechce kupovat rozebraný auto, do kterýho nasypou s jistotou hodně peněz, ale projedou se už s menší jistotou :) tak tam se musi nasypat jeste za lak a pak uz jen za blbinky, vzdyt to je postaveny na novym podvozku s novym motorem a novou prevodovkou... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Tak sorry, já poslední fotky viděl ve stavu, kdy motor byl snad venku a navíc takovej, kterej se nevejde pod normální kapou. Jestli se dá vyzkoušet, že to jede, tak máš asi šanci na prodej vyšší. Nicméně "lak a blbinky" jsou většinou hodně drahý... Aktuální fotky a cenu někde máš? |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
možná už o něm víte. Chevrolet Camaro LT Popis: rok výroby 1976, 5733ccm, Automat, el. okna, velice pěkný interier, super motor, najeto original 60000 km, PRVNÍ Majitel, koupeno nové v Německu v roce 1976, historie, koroze spodku dveří a předního blatníku, cena : 169.000,-Kč
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
nemate nekdo peknej volant sportovni do dvojkovyho camara?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
A proč to píšeš sem? Založ si nový téma ne? ;-)
FirebirdCZ: No, tak to se asi ještě pan prodejce nepodíval pod koberec :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
V pátek jsem na něj koukal a je pěkný, fakt pěkný! Jel jsem tam pro Buicka Skylark, jestli někdo sledujete jejich inzeráty a před nosem mi ho prodali .... jsem smutnej |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
copak vim jak mam zalozit novy tema?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No, zkus třeba tlačítko "Nové téma" :-D To se ti ukazuje v každém podfóru (seznamu témat). |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
sejki napsal:tak tam se musi nasypat jeste za lak a pak uz jen za blbinky, vzdyt to je postaveny na novym podvozku s novym motorem a novou prevodovkou... tak lak s pripravou cca 50tis , blbinky , zalezi co vse mas v zachovalem, pouzitelnem stavu , jinak je to dosti drahe , lepsi to bude dokoncit a prodavat jako celek
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny napsal: A taky na kapotu nepatří ta slepice, anžto to není T/A. ja bych rekl ze jo ne?? vzdyt je to pontiac firebird esprit tak tam ta slepice (ohnivy orel) patri bych rekl ja, treba faktne a to modry camaro je pekny ale z GV je to drahy 160 za camaro ve stavu?? ale lakave je to t-top to tady ma jen sentinel ted jsem si teprve cetl pozorne ten inzerat na to modry camaro tak mu klepe motor!! jaj to LT je sezrany jak vreseto to jsou auta fakt draha a stav hruza achjo. Upraveno uživatelem pondělí 6. února 2012 14:44:48(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
Sorry, ale emblém (ohnivého ptáka) na kapotě je součástí výbavy pouze varianty Trans Am. Ale lidi si to dávají i na ostatní, protože jinak je kapota obrovská prázdná plocha.
|
1 uživatel blahořečil Firebird CZ za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
|
Firebird CZ napsal:Sorry, ale emblém (ohnivého ptáka) na kapotě je součástí výbavy pouze varianty Trans Am. Ale lidi si to dávají i na ostatní, protože jinak je kapota obrovská prázdná plocha. aha tak to jo byla to jen domenka |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
Anty napsal:V pátek jsem na něj koukal a je pěkný, fakt pěkný! Jel jsem tam pro Buicka Skylark, jestli někdo sledujete jejich inzeráty a před nosem mi ho prodali .... jsem smutnej nebud smutnej ameriky-hk.cz maji aut dost a vsechny vhodne na svatbu
|
|
|
|
|
marek parek napsal:ja bych rekl ze jo ne?? vzdyt je to pontiac firebird esprit tak tam ta slepice (ohnivy orel) patri bych rekl ja, treba faktne a to modry camaro je pekny ale z GV je to drahy 160 za camaro ve stavu?? ale lakave je to t-top to tady ma jen sentinel ted jsem si teprve cetl pozorne ten inzerat na to modry camaro tak mu klepe motor!! jaj to LT je sezrany jak vreseto to jsou auta fakt draha a stav hruza achjo. kdyz jsem tam byl tak toho modreho akorat lakovali, zalezi co na motoru klepe ?? vetsinou je to klika , motor bude problem asi u kazde stare ameriky za malo penez , proste je to vsechno uz davno po smrti
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
fik napsal:nebud smutnej ameriky-hk.cz maji aut dost a vsechny vhodne na svatbu To sice maj, už jsme si i dopisovali ohledně Mercuryho, ale ten Buick byl za pěkný peníze a v super stavu ... Všechno špatný je k něčemu dobrý ... však ono se objeví něco hezčího ;) Upraveno uživatelem pondělí 6. února 2012 17:36:24(UTC)
| Důvod úpravy: - |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
fik napsal:kdyz jsem tam byl tak toho modreho akorat lakovali, zalezi co na motoru klepe ?? vetsinou je to klika , motor bude problem asi u kazde stare ameriky za malo penez , proste je to vsechno uz davno po smrti jj ale stejnak je to na me dost 160 je 160 a jeste klepe na nebeskou branu taky bych to hadal na kliku, to je nova klika a lagry (sali) a kdo vi co dal. skoda kdyby tak sel za 130 |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
tak si kup 100 výtisků chromu a třeba vyhraješ to kakáčkový
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:tak si kup 100 výtisků chromu a třeba vyhraješ to kakáčkový vim vim budu jim na LCW vikendu hazet 3 jejich kupony do tretice vseho dobreho, ale sance je 1:10000 ale vem si reklamni tah jak svina proda se vice vytisku a na akci prijde vice lidi zeby motivace na 4 f body... |
|
|
|
|
|
Jo, leda tak na čtvrtou a na pátý už to bude beze mě :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
marek parek napsal:zeby motivace na 4 f body... Super, tak nějaký kup a dej ho do tomboly :p |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
no jestli si každej koupí 2,3 a víc čísel tak je ta šance minimální :) tah je to dobrej o tom žádnej to se to camaro určitě zaplatí :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nevim no, já bych za tohle asi 115 nedal. Ten motor mi přijde prapodivnej, jako by na něj nikdo nikdy nešáhnul a přitom tam má MSD cívku, budík tlaku paliva a jinej brzdovej posilovač Pokud to má být T/A, tak by to mělo mít turbo a to tam taky nikde nevidim, asi je pryč :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK