chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nevim no, já bych za tohle asi 115 nedal. Ten motor mi přijde prapodivnej, jako by na něj nikdo nikdy nešáhnul a přitom tam má MSD cívku, budík tlaku paliva a jinej brzdovej posilovač Pokud to má být T/A, tak by to mělo mít turbo a to tam taky nikde nevidim, asi je pryč :-) No, originál to asi není, ale i tak to nevypadá hrozně ... pokud motor šlape jak má, převodovka řadí ... kastli uděláš za pár korun, pokud máš známý co v tom dělaj ... samozřejmě nemyslím komplet renovaci, ale třeba jen nový lak a vyrovnání těch dveří. |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
to uz se tady myslim resilo , ze to mam motor chevrolet , bude to pekne zrezle , novej lak to asi nezachrani , vetsinou jsou motory po smrti nebo tesne pred ni malo kdo ma stesti ze koupi levne ameriku a motor sluzi radu let , hlavne u kupatek je to problem , kazdej tomu motoru nalozi maximum !!! myslim ze jako zaklad na renovaci tak za 60-80tis by to slo ... vem si kolik treba stoji jen komplet gumova tesneni na cele auto, a ma to jeste targu ! vice na svatbu se hodi http://www.rajveteranu.c...ac-parisienne-ceska-lipapokud mas rad pekna auta , tak toto je opravdu nadherne auto a za pekne penize http://www.rajveteranu.c...rcedes-benz-280-ce-prahaUpraveno uživatelem středa 8. února 2012 12:27:01(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
fik napsal:to uz se tady myslim resilo , ze to mam motor chevrolet , bude to pekne zrezle , novej lak to asi nezachrani , vetsinou jsou motory po smrti nebo tesne pred ni malo kdo ma stesti ze koupi levne ameriku a motor sluzi radu let , hlavne u kupatek je to problem , kazdej tomu motoru nalozi maximum !!! myslim ze jako zaklad na renovaci tak za 60-80tis by to slo ... vem si kolik treba stoji jen komplet gumova tesneni na cele auto, a ma to jeste targu ! vice na svatbu se hodi http://www.rajveteranu.c...ac-parisienne-ceska-lipapokud mas rad pekna auta , tak toto je opravdu nadherne auto a za pekne penize http://www.rajveteranu.c...rcedes-benz-280-ce-praha Pontiac je krásnej, ale podle mě předraženej. 160ooo.- za auto se zrezlým rámem a plechama je podle mě dost - a že skočim skoro do všeho !!! Ale ta Medunka ... ta je nádherná !!! Že inzeráty sleduju skoro denně tak na tenhle jsem nenarazil - děkuji za inspiraci ;) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
Anty napsal:Pontiac je krásnej, ale podle mě předraženej. 160ooo.- za auto se zrezlým rámem a plechama je podle mě dost - a že skočim skoro do všeho !!! Ale ta Medunka ... ta je nádherná !!! Že inzeráty sleduju skoro denně tak na tenhle jsem nenarazil - děkuji za inspiraci ;) Ja bych MB koupil hned , tenhle model je uz dnes vzacnej a take moc krasnej , a hlavne ta barevna kombinace , bilej interier a zlata metla ,, ale ale neni uz misto v Garazi
|
|
|
|
|
fik napsal:Ja bych MB koupil hned , tenhle model je uz dnes vzacnej a take moc krasnej , a hlavne ta barevna kombinace , bilej interier a zlata metla ,, ale ale neni uz misto v Garazi Pokud jde jen o místo v garáži tak ti jedno poskytnu - teď jsem prodal 124-ku v kupíčku tak se tam Fajrák s Bramborem roztahujou .. :o))) |
|
|
|
|
|
Anty napsal:Pokud jde jen o místo v garáži tak ti jedno poskytnu - teď jsem prodal 124-ku v kupíčku tak se tam Fajrák s Bramborem roztahujou .. :o))) Auto je treba mit doma , aby jsi se mohl projet kdy se ti chce , ja jsem mel Camaro mimo domov a je to na prd, tak jsem schanel garaz a koupil jsem k tomu i dum jinak 124 v kupatku je take pekna , ale 114 je klasika , jeste dostupna je 107 moc krasnej mercedes , da se sehnat i V8 5,6 !!! me spise laka nejakej klasickej muscle car , treba dodge charger , challenger , camaro 1 , chevrolet chevelle atd proste neco kolem 60 let max do 70 roku .. samozrejme velkej BB zde muzes mrknout http://www.collectormotors.com/carsforsale.htmkonkretne treba toto , ale bohuzel mimo muj financni rozsah http://www.collectormotors.com/1968superbee.htmtady web i s cenama http://www.streetsidecla....com/vehiclesforsale.phpUpraveno uživatelem středa 8. února 2012 16:53:12(UTC)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Není to MB 115? A samozřejmě ... auto je potřeba mít doma ... to byl jen pokus o vtip - bylo by fajn tam mít zas nějakou Medunku |
|
|
|
|
|
Anty napsal:Není to MB 115? A samozřejmě ... auto je potřeba mít doma ... to byl jen pokus o vtip - bylo by fajn tam mít zas nějakou Medunku je to 114 kupe a 115 je sedan pokud mas volnejch 150tis tak ji kup, prodavaj se malo a jsou vetsinou pekne zrezle... http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_W114Upraveno uživatelem středa 8. února 2012 20:25:49(UTC)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Další mezera v mém ne/vzdělání ... Popřemýšlím o něm, ale asi bych chtěl něco velkýho ... jako je ten Ponťák, ale v lepším stavu. Je krize - třeba někdo pustí něco krásnýho za dobrý prachy ;) Upraveno uživatelem čtvrtek 9. února 2012 10:32:46(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Jirka_z28 napsal:Super, tak nějaký kup a dej ho do tomboly :p i ty jeden vtipalku |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Jéžiš, to tady koluje už snad potřetí :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
myslím, že teď to sem marek dal kvůli "akční slevě" :) |
|
|
|
|
|
marek parek napsal:http://auto.bazos.cz/inzerat/14236335/pontiac-Firebird-Trans-Am-rv1980-5700-TARGA.php anty tva sance Já už ale Fajráka mám. Mě jen zajímalo co je na něm tak špatného, že ho nikdo nechce ;) |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:myslím, že teď to sem marek dal kvůli "akční slevě" :) ano ano presne tak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Řekl bych jediný co je PERFETTE CONDIZIONI je ten podvodník co to tam dal. Za 7k€ se v itálii nekoupí pořádná ani 2nd gen.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
A já už zapřahal plaťák ... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
To byla 1st gen? 7000€ je asi oblíbená cena. Jedno v Španělsku mi nedalo, abych to nezkusil, poprosil jsem známý tam, aby zavolali. Číslo bylo na někoho, kdo žádnej inzerát nedával... Chvíli na to se objevila další, ještě hezčí v Německu. Asi to nemá smysl no :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Už jsem dopoledne koukal ... Kdyby tak 130 tak o tom vážně přemýšlím. Jak se vůbec opravuje zrezlej rám?? To se musí rozebrat komplet auto nebo jak? |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
ten by se mi taky libil.zrezlej ram to je sundat kasli co je pridelana na ramu a zbyde ti motor spajz napravy proste auto bez karoserie.
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK