Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
to ste vsichni zamrzli nebo odleteli do tepla?kde je tech 150 clenu fora?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Asi jo, nikomu se v mrazech na autě dělat nechce :-) Takže akorát zbejváme my dva, ty co zakládáš témata všude možně a já co ti je pokaždé někam přesunu :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Asi nikdo nemá co psát... - v mrazech ani psa nevykopneš ven, natožpak sebe... - asi nikdo teď neprodává žádný F-Body... - v zimě těžko bude nějakej sraz...
Já tu nakouknu každej den, co novýho, ale nemám co napsat... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
vsak sem psal ze pres pc sem pritroublej.ja makam furt zima mi nevadi.zitra privezu 77ku z lakovny.takze zacnu skladat.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak pak ukaž nějaké fotos. Nahrávat ještě neumíš? :) Ani když se podíváš na ten videonávod? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
v případě nouze ti poslu fotky na mail
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
|
holanuvstatek napsal:vsak sem psal ze pres pc sem pritroublej.ja makam furt zima mi nevadi.zitra privezu 77ku z lakovny.takze zacnu skladat. Mě práce čekaj nejspíš příští pátek, to by teoreticky moh bejt hotovej rozdělovač, tak pak můžu poreferovat... Když budu mít náladu a bude pěkný počasí, tak možná udělám nějakou fotečku z terénu (provizórky, na silnici by mě laply švestky). |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
o prihodach se svestkama bych mohl napsat knihu.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Taky se do auta pustím co nevidět, do dvou týdnů bych měl mít doma spojku a startér. Pak se v autě začnu šťourat. Taky pořeším zadní mlhovky, hlavně k nim rozumně (předpisově a nenápadně) spáchat vypínač. Zatím holt čekám... Upraveno uživatelem pátek 17. února 2012 6:37:04(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
ja kdyz sem byls cervenym na technicky tak mi technik povida at rozsvitim mlhovku.tak hledam vypinac a von nikde.tak mu povidam ze to mlhovku nema ze v americe mlhu nemaji prsi tam jen v noci a pres den je slunicko.a bez problemu sem prosel.
|
|
|
|
|
To ale nemyslíš vážně ne? :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Standa napsal:Taky se do auta pustím co nevidět, do dvou týdnů bych měl mít doma spojku a startér. Pak se v autě začnu šťourat. Taky pořeším zadní mlhovky, hlavně k nim rozumně (předpisově a nenápadně) spáchat vypínač. Zatím holt čekám... Co takovýto vypínače? Mám tam jak zadní mlhovku, tak aj vypínač pro budoucí přední mlhovky a pak ještě 1 bonusovej. Tyhle vypínače stojí v GM Electronicu 15Kč/ks. Je to elegantnější a levnější řešení než kupovat třeba Hellácký vypínače, co najdeš v busech, náklaďácích apod. Mám je zapojený jak pro samotnou funkci, tak maj i podsvětlení s regulací jasu kolečkem. Jinak dneska bylo trochu teplo, tak jsem si namontoval obrysovky (ale ještě nepřipojil, v mokru se mi na zemi ležet nechce). Oproti fotomontáži to vypadá líp, ale fotka trochu zkresluje... |
|
|
|
|
|
No... ty vypínače jsou pěkný, ale ty obrysovky... pěkný beďary :-)
Nebylo by lepší zkusit tam dát DRL LED s možností obrysovek (přepnutí na nižší svítivost). Takto to maj řešený moderní auta, co mají LEDky. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Obrysovky jsou šílený, ale jak sem psal, fotky trochu zkreslujou. Obrysovky sem řešil ve svým tématu, řešil sem tam aj jakýkoli možnosti kolem LEDek... Ty obrysovky mám fakt jen pro účely STK, pak zase dolů (mřížka není tak narušená, díry pro M3 šroubky nejsou tak vidět, když se to sundá; ale pravá strana se mi tak pěkně nepovedla - nevyšlo to do mezery). |
|
|
|
|
|
Tak to pak jo |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Pak co jsem zjistil po oddělání těch hliníkovejch mřížek, tak bude problém tam uchytit jakýkoli LEDkový světla (ledatak přímo na tu hliníkovou mřížku), zezadu totiž nic není, za co by se to mohlo chytnout a pak vyříznout do tý mřížky patřičnej obrys... Pravděpodobně bude problém najít aj nějaký uchycení pro budoucí mlhovky a přídavný světla... |
|
|
|
|
|
fakt si s tou technickou nedelam prdel.prisaham.koukam ze sem vas zamrzle cleny pekne probral.dneska sem v lakovne videl tu svoji matnou cernou krasavici.zitra to privezu.je nadherna.jen nevim jestli jeste dat do laku vsechny ty listy kolem oken nebo to nechat jak to je.s nejvetsi pravdepodobnosti pujde iroc do sveta.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Máš nějakou cenovou představu u toho IROCa? Já teď prodal Dodge a mám zas chuť něco koupit :) |
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
|
o cene sem neuvazoval jeste nejaka nabidka z tve strany?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
|
Netuším kolik, přece jenom 3rd gen Camar s kompresorem a manuálem se tu moc nepohybuje :) Ještě si musím rozymslet co s Viktorkou, na 2 auta už nemám prostor. |
F-150 XL 4x4
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neviděl, jenom jsem koukal na fotky co jsou tady na fóru |
F-150 XL 4x4
|
|
|
|
ty jsi nekde z daleka? ja od turnova.kdyby jsi jel nekdy okolo nezavazne mrknout.
|
|
|
|
|
Jsem kousek od Lovosic, takže nějakejch 120 kiláků. Jaká je tam převodovka? Původní T5? |
F-150 XL 4x4
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK