Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jsi mě tak nahlodal, že jsem musel ještě do tý garáže jít, obrousil jsem tu nádržku do skoro-hola vrtačkou a zastříknul klar lakem :-D Aspoň tam, kde je to nejvíc vidět. No, trošku se děsím, jak to bude vypadat, až to odstrojim, ale snad to dobře dopadne :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
ty nedavas zaklad?vzdycky dvouslozkovej to drzi jak cert.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
no vidíš hned to vypadá líp :) musíš mě pak nahlodat taky ale s tim motorem :D
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tohle nemá cenu lakovat, jsou mnohem lepší postupy - jako např. pozink nebo jiné pokovení. Jednou stejně chci koupit komplet jiný, tak proto to dělám takto jednoduše.
A brzdovka ti sežere jakejkoliv lak co je na povrchu základovky, takže by to bylo ve výsledku stejně flekatý. To už je odolnější komaxit. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
pokoveni je pokoveni.akorat musis chranit pracovni cast valce.
|
|
|
|
|
Ještě jsem zapomněl dodat - včera jsem rozebíral ty strašný dveřní panely, abych je mohl pěkně vytřídit do odpadů Když jsem strhnul tu černou koženku, tak byl pod tim molitan, který byl tvarovanej pro originální panely. Takže prostě ten německej tuner původní koženku strhnul a přetáhnul to tímhle černým hnusem. To člověk nepochopí Leda mě napadá, že to byla nejlevnější náhrada, pokud ta koženka byla v dezolátním stavu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Sentinel: Tak co, teď spokojenější? :) Aspoň si to na nic nehraje a za svých 32 let provozu se to nestydí :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
|
|
|
|
|
Drum Brakes - mission accomplished Začíná mě ta práce bavit, když tomu začínám rozumět :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Takže máme tady resumé: - mnohem silnější zátah odspoda, takhle má jezdit nabušená třistaprdka! - brzdy po "repasi" parádně brzdí, takže na to, že jsem to dělal poprvé sám, tak výborná A tady videjko, brutální akcelerace. Hlavně, když jsem mezi 140-160 přepnul na raketový pohon :))) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
ty vole to si delas prdel ne?to se zbira jako krava co tam vsechno mas v motoru?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
to jo ten jde jak pes jsem zvedav na 1/4 mili az ji nekdy zajedes :-) |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
Ono to je hlavně tim, že v převodovce zůstaly původní převodový kolečka na náhon tachometru, takže proto ten tachometr lítá jak zběsilej :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Fakt bylo zelený? ´79 jsem snad zelenou nikdy neviděl. Jak jsi ho vlastně kontaktoval? Papírovým dopisem na adresu z techničáku nebo si našel jméno na knize ksichtů? Taky bych chtěl sehnat fotky auta když bylo nový
|
|
|
|
|
na srazu jedna zelená snad byla :) já ten muj horkej brambor bych taky nedopátral i s číslem byl problem :) ale je to pěkný takhle se dopátrat historie toho auta :)
|
|
|
|
|
No původně jsem chtěl psát dopis, i jsem si nechal překontrolovat němčinu od známé, ale nakonec zůstal založený, protože jsem stejně neměl úplně přesnou adresu. Pak jsem po nějaký době schválně zkusil hledat na fejsbůku a našel jsem nějakýho pána se stejným jménem. Tak jsem se mu poslal zprávu a po dlooouhý době odepsal :-) Světle zelená metla se opravdu vyráběla, ale protože nebyla moc hezká, prodalo se jí jen 3000 kusů, raritka :-) Ta barva na mě vylejzá všude možně :-D Je to takováhle: |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Hmm ty zelený přefejslifty byly hezčí. Kdy bys dělal lak dáš to zpátky do zelený nebo necháš orandžádu?
|
|
|
|
|
Zelenou bych tam určitě nevracel. A lak zatim neuvažuju, je to dost nákladná věc a na barvu to auto nejezdí :-))
Kdybych chtěl dělat celolak, tak bych asi dlouho zvažoval, jak to vymyslet. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Starý vejfuk aus a příští týden očekávám příchod nového PS: Kdyby měl někdo zájem o ty tlumiče (Summit), tak jsou k mání. Děravý nejsou a zvuk mají velmi pěkný. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
to už si ho vyškub jo
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Koukám,že ti přišel celý výfuk,tak kdyby si se chtěl zbavit toho starého i s trubkama,tak bych měl zájem.
|
|
|
|
|
No hele, s tím starým je problém, že se mlátil vzadu o nápravu a kastli. Navíc jsem to musel při sundavání rozříznout flexou v X-pipe a nakonec jsem uříznul i ty tlumiče pro případný další prodej. Místama tam byly taky netěsnosti ve svárech. Ale jestli máš přesto zájem, tak ti ty trubky přenechám :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK