Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
S kratší spanilkou a delší chlastačkou:)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:
S kratší spanilkou a delší chlastačkou:)
:-D já bych byl pro: s delší spanilkou a s delší chlastačkou:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Napsal: Cá :-D já bych byl pro: s delší spanilkou a s delší chlastačkou:-)
ono "kratší" neznamená krátká:-P Však já bych taky dal něco pořádného, něco delšího než na Bublání.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal: ono "kratší" neznamená krátká:-P Však já bych taky dal něco pořádného, něco delšího než na Bublání.
Se vám to kecá s tou vyjíždkou já už tak pojedu 350 km ach jo, další roku už to ale bude na moravě pacholci
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Trans79 napsal:Máš recht! Stejně už se ty stangy a vetty musely lidem okoukat-když potkám nějakou ameriku, tak jedině tohle-už mě to nudí Tak tohle je můj člověk!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
xjohny napsal:Tak se teď koukám od kamaráda a vidím, že tam nějak nesedí barva pozadí. A nikdo nic neřekne, to je binec. Jinak Cámo navrhoval výrobu triček, tak hrrrr na něj :) EDIT: Černé barvičky opraveny. EDIT2: Release Candidate 2 - Zvětšený nadpis Předchozí verze: 1 2 Jo super! Fakt dobrý! Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Našel jsem zajímavý cíl 30km dlouhé spanilky směrem na jihovýchod Co vy na to? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Našel jsem zajímavý cíl 30km dlouhé spanilky směrem na jihovýchod Co vy na to? :) Pokud je to volně přístupně a nepřistane mi na kapotě, v lepším případě, nějaký paragán, tak jsem pr
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
xjohny napsal:Našel jsem zajímavý cíl 30km dlouhé spanilky směrem na jihovýchod Co vy na to? :) Ale to je nám místečko.....tam se všichni seřadíme a budem koukat na krásy okolní přírody....hehehe:d/
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
tohle letišťátko je veřejné..tedy nemá schválení pro provoz ultralightů a už vůbec ne letounů...spíšeje určená plocha pro sezónní práškování a nouzové přistání:-)))) |
HD's coming |
|
|
|
|
Super!!! Už vidím ty "kůstky" s deštníkama jak poletují kolem a nabízí nám občerstvení... Ale my! My budeme samozřejmě dělat drahoty,jako že na tohle moc nejsme,a tak...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
tedy ja s mistem a terminem souhlasim!!!! uz se tesim!!!! :)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
tafna napsal:tedy ja s mistem a terminem souhlasim!!!! uz se tesim!!!! :) Jste mě v tom nechali samotného vám nestačí, že jste tam byli před měsícem
|
|
|
|
|
|
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá alespoň se projedeš:-)
Jestli to vůbec pojede, no spíš dojede, nejezdím s ním, jen občas po trati ecce homo, jinak ne, čekám na papírky, takže nevím co na mě čeká za záhady
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
hd1903 napsal:Jestli to vůbec pojede, no spíš dojede, nejezdím s ním, jen občas po trati ecce homo, jinak ne, čekám na papírky, takže nevím co na mě čeká za záhady takze to bude jedno velke dobrodruzstvi :)))
|
|
|
|
|
tafna napsal: takze to bude jedno velke dobrodruzstvi :))) Si nedělej prdel a makej, at můžeš jet taky svojim, to stihneš
|
|
|
|
|
zejtra to privezu z piskovani a pak se do toho vopru :)))) PS: na vejkend budu mit pujceneho toho BUELLA limited edition
|
|
|
|
|
tafna napsal:zejtra to privezu z piskovani a pak se do toho vopru :)))) PS: na vejkend budu mit pujceneho toho BUELLA limited edition tak doval do třebíče, to taky nemáš nějak daleko ne kolem 200 km..
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: tak doval do třebíče, to taky nemáš nějak daleko ne kolem 200 km..
150km. budu o tom vazne premejslet!!! jestli vyjde to zapujceni a pocasi!!
|
|
|
|
|
tafna napsal: 150km. budu o tom vazne premejslet!!! jestli vyjde to zapujceni a pocasi!! no vidíš já to mám 155 km :-) počasí vyjde hlásí pěkně, jen to půjčení, aby ti vyšlo :-)
|
|
|
|
|
Třebíč pro mě padá...budu celý víkend betonovat |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá Třebíč pro mě padá...budu celý víkend betonovat S tebou je myslím taky domluva jako s babou:-)))))Ostrava nic, ses vymlouval na školu, Třebíč nic se zase vymlouváš, na nějaké betonování...až bude náš sraz, tak budeš balit kočky, beztak že jo? :d/
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 40 Bydliště: Příbram
|
Čau klucí tak sem se sem zas po dlouhy době dostal a čumim co je tady camar určite se tam na vás dorazim podívat sice zrezlim explorerem protože camarko ješte prostě nejede.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK