Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
:-))) Nojo, ale to neni kemero, ale Vega :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Ty voe ten mu radne dal napit.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Uf, docela bobek, když vidim jak jde ten oheň dozadu kolem nádrže Jinak, kdo poznal, že je to Firebird, má u mě malé bezvýznamné plus |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
hehe, když to má napsané na boku
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Nemá náhodou firebird a camaro každej trochu jinak vzadu ty malý křidélka ?
|
|
|
|
|
Tak má to napsaný z boku ale je to špatně k přečtení. Hlavní znamení je ta boční zadní pozička :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
S pozičkou to souvisí, ale mě teda první padne do oka, že nemá světlo až do rohu. Nějak mě ani nenapadlo, že by to mělo být Camaro ;) |
|
|
|
|
|
To jsem chtěl taky napsat, že má jinej tvar křídla, ale světla do boku mě nenapadly :-D Spíš mám osobní deformaci, že když vidim tenhle profil karoserie, tak mi v hlavě automaticky naskočí Camaro |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Však už se blíží doba skupinových terapií, kde se můžeš pevně soustředit a zjišťovat, že "není všechno Camaro, co bublá" :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
tak to křídlo jde kolem světel takže to je vlastně jen posunutý o ty světla, ale taky když sem se na tu fotku podíval řek sem si camaro :D Upraveno uživatelem úterý 13. března 2012 20:25:00(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
Napsal: Cá no v nějakém CHaP bylo autíčko, teré v jakémsi roce zanořili do betonového krytu a zakryli, zahrabali hlínou a po pár desítkách let jej vyhrabali a totálně orezlé, sežrané listové pero, voda v motoru, ale! ale chrom stále krásné!! to se čůčal a slavný Boyd, ať mu je země lehká, odmítl rekonstrukci, protože už nebylo co:-)
|
|
|
|
|
Nepoznáváte to auto někdo? :-) Jediný co o něm vím, že u něho stojí moje budoucí tchýně Upraveno uživatelem středa 14. března 2012 19:03:13(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 68 Bydliště: Bratislava
|
xjohny napsal:Nepoznáváte to auto někdo? :-) Jediný co o něm vím, že u něho stojí moje budoucí tchýně Vyzerá úplne ako moje camaro :D
|
|
|
|
|
skoro... Barva sedí, kola skoro taky, rok ne... |
|
|
|
|
|
Ross napsal:Vyzerá úplne ako moje camaro :D Otázka je, jaká byla ta barva ve skutečnosti. Snažil jsem se ten scan nějak barevně vyrovnat, ale asi to ještě nebude ono. Původně byla celá fotka pěkně do modra :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
nevděčníku, chceš růžový camaro a když ho (na fotce) dostaneš, už vlastně nevíš, jestli chceš růžový :-D |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Jirka_z28 napsal:Však už se blíží doba skupinových terapií, kde se můžeš pevně soustředit a zjišťovat, že "není všechno Camaro, co bublá" :) Tak tuhle hlášku jsem si s dovolením transportoval na svůj fb profil s dodatkem. Mazec :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
xjohny napsal:Nepoznáváte to auto někdo? :-) Jediný co o něm vím, že u něho stojí moje budoucí tchýně Neni to camaro z Čech? Kdosi prej tady měl růžový, ale to už stejně má jinou barvu... |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
REACTOR_427 napsal:Tak tuhle hlášku jsem si s dovolením transportoval na svůj fb profil s dodatkem. Mazec :-) v pohodě, autorský práva stojej přesně "nalezení autora a kofola někde na srazu" |
|
|
|
|
|
REACTOR_427 napsal:Neni to camaro z Čech? Kdosi prej tady měl růžový, ale to už stejně má jinou barvu... To z Čech bylo sytě růžový. Zjistil jsem, že je to foceno v Pasově (Passau). Takže je pravděpodobný, že bude pořád v Německu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:v pohodě, autorský práva stojej přesně "nalezení autora a kofola někde na srazu" No jo, tak to beru, to nejsou zas tak drahý autorský práva :-D |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
xjohny napsal:To z Čech bylo sytě růžový. Zjistil jsem, že je to foceno v Pasově (Passau). Takže je pravděpodobný, že bude pořád v Německu. Aha, na tej fotce to zas tak nevypadá, když to je focený v lomo. Fotka bude asi dost stará. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Jo, fotka je z roku 1982, tudíž to auto tam je maximálně 3 roky starý! :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No jo, vůbec jsem si nevšim, že má nový nárazníky! |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK