chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No vida! Ještě chvilku podusit a pude za 60 :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
zase nema vyznam to dusit do extremu protoze to pak nekdo vycoudi.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
a ten bílej trans am (ten s tím dodrbaným lakem) je za 105. co mě však zaujalo tak je tohle: http://suchen.mobile.de/..._EXPORT&pageNumber=1napíšu mu a uvidím jestli to není jen bouda. a taky bude asi pěkně rezavej zespoda pokud sou ty černý místa kolem kol díry v plechu.
|
|
|
|
|
To chce videt jinak asi cena dobra.jestli to teda neni jak reseto.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No jasně, 75 už je podle mě celkem dobrá cena, za pojízdný Camaro. Vůbec by mě zajímalo, jak se jezdí se starou amerikou v manuálu Marvel: Cena je celkem dobrá, ale jak říká kolega, bude to asi jako cedník, ale opravit se dá skoro všechno že ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
No, vědět že by šlo koupit za 75, tak bych ho nejspíš vzal místo Fajráka - řadovej šestivál je dokonalý uspořádání a s manuálem . Takhle to zas mám s targou a v krásným stavu. A jak by se jezdilo s amerikou v manuálu? Hezky, protože motor, kterej si nechá líbit jízdu skoro od volnoběhu a má na malejch otáčkách krásnej zvuk je zbytečný kurvit automatem |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
No já myslel, že vám chybí ještě jedno Camaro v rodině ne? Ideální příležitost :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
No jo, potřebujeme jedno 2. gen. Horší je, že bysme k tomu potřebovali ještě velkou stodolu a kupu času, protože i na dalších autech je co dělat. EDIT: navíc by nás asi vyhnaly ženský. A měli by nás za magory i na srazech, protože přijet s 3x f-body a všechny s manuálem... Upraveno uživatelem pátek 9. března 2012 13:32:13(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Manuál je nejlepší. Kéž bych našel s takovou převodovkou a V8 k tomu! |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
xjohny napsal:No já myslel, že vám chybí ještě jedno Camaro v rodině ne? Ideální příležitost :D Hele nerejpej... jak jsem tu cenu uviděl, tak jsem si říkal to samý... takže potřebuju spíš slyšet, že to je k ničemu, rezatý a tak |
|
|
|
|
|
Rodina Havelkovic řídí pouze manuály! :D EDIT: Jirko, hlavně je potřeba aby se už někdo nadobro (nebo aspoň na pár let) ujal a trošku ho dal dokupy, má chudák těžkej osud |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Standa napsal:No jo, potřebujeme jedno 2. gen. Horší je, že bysme k tomu potřebovali ještě velkou stodolu a kupu času, protože i na dalších autech je co dělat. EDIT: navíc by nás asi vyhnaly ženský. A měli by nás za magory i na srazech, protože přijet s 3x f-body a všechny s manuálem... No když jsem zas ukazoval fotky aut na prodej doma a řekl, že jsem celkem uvažoval o tom Capricovi, ale že by mi bylo líto ho nechat na dešti, taťka odpověděl "no kdyť bude místo, až se převeze Firebird" :d/ Bejt tohle Camaro aspoň targa nebo starší/novější model, asi by to převážilo názor... nebo nabídnem 60? :) |
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Rodina Havelkovic řídí pouze manuály! :D EDIT: Jirko, hlavně je potřeba aby se už někdo nadobro (nebo aspoň na pár let) ujal a trošku ho dal dokupy, má chudák těžkej osud No automat jsem řídil párkrát a dovedl bych si ho představit v něčem velkým, ale do sporťáku nechci :) Hele a co je důvod, že se to tak točí mezi lidma? Shnilý? Podvozek v háji? Na fotkách vypadá ok... |
|
|
|
|
|
cleni na co cekate?koukejte to nekdo koupit nez to vycoudi nejakej tunak a zprasi to.ja ted jedno dodelavam takze si dam uz pokoj ale je tu spousta nadrzenejch na renovaci.a sezona pomalu zacina.zase to za 75 nevypada ze by mu tolik chybelo aby se hejbalo.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
75 je docela dobrá cena... Ale ten šestivál bych mu nechal na zahradě :d/ |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Já to nikdy osobně neviděl, tak fakt nevím. Podle mě má prostě jen smůlu na majitele, protože to koupili za málo peněz a zjistili že musí minimálně jednou tolik přidat, aby to auto jakžtakž vypadalo. Neopravitelné zdá se to čelní prasklý sklo :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Shání se tohle čelní sklo špatně? Ptám se protom, že díly na tenhle typ jsou docela snadno k sehnání. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
REACTOR_427 napsal:75 je docela dobrá cena... Ale ten šestivál bych mu nechal na zahradě :d/ A víš třeba, čím se lišily převodovky u V6 a V8? Já bych si tipnul, že zásadně - že to je buďto na nechání původního motoru nebo na výměnu motoru i převodovky... |
|
|
|
|
|
Čelní sklo se dá například koupit na summitu za 200 dolarů, hlavně aby při transportu neruplo A s tím manuálem je problém no, na V8 nebude dimenzovanej, i když by teoreticky stačilo vyměnit spojku za větší. Taky to lze vzít jako zjednodušenou přípravu pro implementaci 4-spd převodovky a V8 :-) Upraveno uživatelem pátek 9. března 2012 15:12:51(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak to oranžový cinkací Camaro ( o 2 stránky zpátky) už někdo koupil a dokonce se sem přihlásil :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Hmm, to je řekl bych slušná cenovka, záleží co je to za V8 ještě, 396 určo ne :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To je to, co se objevilo jednou v Luštěnicích. Koukám "dohoda i výměna. Jen vážní zájemci." Že bych se dohodnul a vyměnil? Obě černý, obě s V8, obě na bílejch značkách... a vážnej zájem bych měl ;) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
600 klacků ... hmmmm, to budu muset ještě hodně záhonků vyplejt :o)))) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
Jak jsou ty jedničkový Camara přeceňovaný, tak mi nejsou prostě sympatický i když je to krásnej stroj. Radši bych si koupil něco méně profláknutého. Třeba Fajráka s 455-SD |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK