chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Vysoké Mýto trackday - 9. 4. 2012 (velikonoční pondělí)
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
tak sem se tam zaregistroval a chteji po me poslat penize tak doufam ze kdyz sem tam napsal chevrolet ze to nejak roztridi.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Podle všeho to mají ameriky zadarmo, ale musíš se asi nahlásit Bob Ashovi na usmotors. Jestli se tam nechceš registrovata, tak mu písni na mail: bobash440@gmail.com, dobesh@seznam.cz |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Registrace potřeba není, jak jsem to pochopil. BobAsh o mně sice ví, ale jinak to asi je v pohodě, prostě kdo přijede s amerikou, jezdí zadarmo. Upraveno uživatelem pondělí 19. března 2012 16:21:55(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
|
Ash o me taky vi tak doufam ze az dorazim tak na me nebudou koukat co tam delam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dneska sem dal do iroca baterku nalil frtaka do karbce na klapky a na otoceni lapnul.9tyho hura do mejta.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já jsem snad taky připravenej. Fajrák má za sebou tejden jako DD a vypadá, že vše funguje. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Tak dneska sme se s nekterymi cleny fora potkali na okruhu ve vysokem myte a jezdeni bylo opravdu super sam za sebe musim rict ze takhle sem si uz dlouho nezablbnul auto vydrzelo pocasi super a diky bobovi za umozneni luxusniho svezeni.vic takovych akci.mozna ze jirka bude mit nejake video.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Jo, byla to opravdu paráda. Vír v nádrži a trochu gumy zmizelý z pneumatik. Teda u mě to nebylo tak hrozný, ale někteří tam evidentně nechali celý obsah nádrže i gumy. Rozhodně to stálo za to. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Super podívaná i zážitek, snad se na mě Camaro nebude zlobit za nešetrný zacházení, 1. jízdu dostalo čočku, jako dosid nikdy ode mě. Naskládal jsem za sebe videa a hodil na trubku: (neumím vložit přímo, tak aspoň odkaz) Nemám k dispozici všechny, něco snad natočil táta, ale aspoň ochutnávka. Jo a sorry za kvalitu... |
|
1 uživatel blahořečil Jirka_z28 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
holanuvstatek napsal:Tak dneska sme se s nekterymi cleny fora potkali na okruhu ve vysokem myte a jezdeni bylo opravdu super sam za sebe musim rict ze takhle sem si uz dlouho nezablbnul auto vydrzelo pocasi super a diky bobovi za umozneni luxusniho svezeni.vic takovych akci.mozna ze jirka bude mit nejake video. Máš na usmotors poděkování od Bob Ashe: Citace:Speciální uznání pak Gumovačovi a červenému Camaru IROC za efektní jízdu a také evlovy za odvahu... |
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Vysoké Mýto trackday - 9. 4. 2012 (velikonoční pondělí)
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK