Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
to pero te pri sundavani zabije.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Zkusil bych sundat péra z pantů, ty položit dolů a natřít nějakým smývatelným krémem, třeba Niveou :D. Potom přiložit kapotu, tak jak má správně sedět a uvidíš, kde se ty panty musí přichytit. pera to neresi , panty jsou az dole , je to zahada ?? zkusim nejdrive panty bez kapoty , jak dosedaj a pak kapotu bez pantu jinak sundat pera jdou , horsi je cesta zpet jinak resim porad neco co chci namontovat zpet, momentalne nejdou okrasne listy na dvere pod okno , koupil jsem origo prichytky a proste to nejde nacvaknout Upraveno uživatelem středa 21. března 2012 14:59:50(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To péro jsem myslel sundat, aby šel snadno pant zavřít, tak ho zavřít i s pérem no.
Jinak 78-81 nemá tu lištu přidělanou příchytkama ale malinkejma vrutama, tak možná proto ti to nejde. Jak se ti daří tu lištu napasovat aniž bys poškrábal lak? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
to jsou ty listy co shanim vite?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
xjohny napsal:To péro jsem myslel sundat, aby šel snadno pant zavřít, tak ho zavřít i s pérem no.
Jinak 78-81 nemá tu lištu přidělanou příchytkama ale malinkejma vrutama, tak možná proto ti to nejde. Jak se ti daří tu lištu napasovat aniž bys poškrábal lak? Prachovka je na šrouby a chrom lišta má ty cudliky na dveřích a na ty jsou takové prichytky, jasne ze jsem to Uz odřel.
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Zkusil bych sundat péra z pantů, ty položit dolů a natřít nějakým smývatelným krémem, třeba Niveou :D. Potom přiložit kapotu, tak jak má správně sedět a uvidíš, kde se ty panty musí přichytit. tak panty bez kapoty na leve strane nedosedaj , trocha to poresil pilnik , kde jsem zvetsil otvor pro sroub pantu co jde do blatniku , vice si to sedlo dolu a kapota uz tolik netrci, ale stejne nelicuje ale vic to uz nejde, pant pak uz drhne o karoserii...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Mám takový dotaz mimo - jak jsou ty šrouby, co spojují přední podběh a blatník po jeho vnitřním obvodu... ve které fázi se tam dávají? Když je auto složené, tak dosáhnu maximálně tak na jeden. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
ja tam podbeh daval az po nalakovani a slo to celkem nahovno ale narval sem to tam pekne pres sroubovak pekne nasponovat .
|
|
|
|
|
holanuvstatek napsal:ja tam podbeh daval az po nalakovani a slo to celkem nahovno ale narval sem to tam pekne pres sroubovak pekne nasponovat . tak tak otvory vubec nesedej , je to kruta prace s pacidlem xjohny .. jak dosahnes ??? nemas tam srouby ?
|
|
|
|
|
Šrouby tam nemam. Zajímá mě právě, jak je tam dostat :-) Resp. co musim určitě sundat, abych tam mohl nasadit na druhý straně matku. Nebo to snad máš vrutama? To by mi tam rozhodně nedrželo. Viděl jsem ty šrouby u Sentinela a stoupání odpovídá klasickýmu závitu na matku. Případně je možný, že mi tam chybí takový ty závlačky, do kterých by se vruty zakously. Upraveno uživatelem úterý 27. března 2012 17:29:56(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
jo tam maji bejt takovy ty ohnuty plechy se zavitem.ja sem si to vyrobil z nerez plechu a udelal tam 6tku zavit nerez je tvrdej tak tam 2 zavity staci.drzi to jak cert.teoreticky muzes do blatniku udelat novy diry jak ti tam sedne podbeh.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Už jsem chválil, tak znova, paráda :-)
Jaký máš rozměr gum? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Už jsem chválil, tak znova, paráda :-)
Jaký máš rozměr gum? 235/15/60 245/15/60 jeste by mozna vlezlo 255/15/60 ale je to uz peknej balon
|
|
|
|
|
Tohle jsou podle mě ideální rozměry na 15ky kola.
255/60 by se tam v pohodě taky vešlo, ale na 15x7 ráfek je to už na hraně, v zatáčce by se ti svlíklo :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Táta měl kdysi na pontiacu 3.generace pneumatiky 275/60 r15 na 15x7 ráfkách. ty pneu byly na zadku, ještě vypodložený. sice drhly trochu o blatník ale to těm ráfkům nevadilo to byl pěknej balon. A mě se to poštěstilo znova, 79 pontiac v zádu sou ty samé pneumatiky na 7čkách ráfkách. taky neni problém.
|
|
|
|
|
Neřikám že to nejde, ale podle mě to pak bude vypadat dost nafoukle (offroaďácky) a jízdní vlastnosti v zatáčkách taky žádný :-) Když už takový gumy, tak minimálně na 15x8", ideálně 15x10". |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak jsem se trocha posunul, ne vsechno dopadlo tak jak jsem chtel , neco si necham na priste , jinak bych letos nevyjel sranda je ze auto vypada na prvni pohled skoro jako predtim akce : renovace karoserie lak na treti pokus renovace predni napravy vymena prednich pruzin ,a vsech tlumicu vymena vsech gum. tesneni renovace kol Z28 pretesneni prevodovky, motoru atd.. renovace vsech svetel a spousta dalsich akci na cem se bude jeste pracovat : polepy Z28 jiz na ceste do CR zadni naprava , jen nalakovat vymenit zadni koncovky vyfuku za origo Z28 osetrit podvozek naterem .. Upraveno uživatelem sobota 2. června 2012 23:19:02(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
1 uživatel blahořečil fik za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Paráda kdyby tam nebyl ten pruhovanej komín. řekl bych že jsi tu fotku stáhl z wikipedie :-)
|
|
|
|
|
Sláva a třikrát hurá! Jsem zvědavej jak to vypadá v reálu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Bylo parádní už před nálepkama, ale teď je fakt jako z showroomu |
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Nádherný camaro, smekám! |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK