chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Navíc bouchlý na PP blatník... Možná pro hodně šikovnýho mechanika, klempíře a lakýrníka se zázemím a spoustou času by to šlo :) |
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No... působí to na mě tak nějak divně, německy :-) Já bych za ty peníze asi šel do něčeho jiného |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Udelany auto me nebere.musim se povrtat abych k tomu mel nejakej vztah.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Hmm, Trans Amm, musclecarr, motor V8 obsah 6,6 lt 350 cui...
Vidím tam párrr faktických chyb :-) A propo, co je to za jednotku lt? Litevec? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Lt je Litas (1 Lt = 7,5 Kč), ale lt neznám :) Nicméně auto je přesně ten typ FireBirdu, kterej se mi líbí nejvíc. Jen spojka mu chybí :) Za kolik tipujete, že se prodá? |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Co vím tak to není TA ale Base bird nebo možná Esprit. Motor od Oldsu 403cui výkon mezi 140-160kw přesně už nepamatuju. Možná Olds 350cui ale ten to asi nebude. Cena asi závratná nebude. Majitel s ním teda dlouho nevydržel. Prodal se zhruba v době když jsem si já přivezl zlaťáka.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Tak sem se, bohužel neúspěšně, zúčastnil té aukce o toho černýho Trans Ama, nestihl jsem v posledních vteřinách jako poslední přihodit a konečná částka byla 91600 kč. Volal sem si ale před pár dny s majitelem a říkal že ho měl jen chvíli a že ho koupil za 160 a za takovou cenu by si představoval že se taky prodá. Tak nevim jestli mu to za těch 91 dá, ale nějak o tom pochybuju.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Kolik bys za něj dal? Aby to pak nedopadlo, že měl hromadu vad a sotva to jelo...
Takhle jsem chtěl původně koupit toho sv. modrýho z Uherskýho Broda za těch 60tis. a nebyl zrovna v dobrým stavu, údajně hromada čidel v mrtvým stavu, žravost pohybující se kolem 30l/100km, "sociální" výbava... I když co jsem nakonec koupil, tak taky sem se trochu natrápil, než se rozjel... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Dal bych za něj maximálně stovku, páč víc nemám :D původně sem vůbec nečekal že ta aukce bude končit na takové částce když mi říkal že by si představoval cenu kolem 160tis, tak sem to ke koncu zkusil, ale nevyšlo to (měl nastavenou vyšší maximální cenu ten co to vyhrál, protože mě vždycky po příhozu přebil). I kdybych to vyhrál a fakt by mu ty peníze stačily ale stav toho auta by byl neuspokojivý, tak bych se na to samozřejmě vyprdnul, ale podle informací co sem měl to byl solidní kus. Ještě sem kontaktoval garáže vltava na toho firebirda co mají v nabídce (bez fotek, za 105tis.) ale už je prodaný. Takže čekám dál a lópu další kačky
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Heh, škoda... Buď narazíš na dobrej levnej kus s mouchama (něco jako já) anebo budeš šetřit a koupíš rovnou nějakej kousek ideálně po renovaci. Když sem chtěl koupit toho sv. modrýho (měl jsem peníze), tak jak na potvoru zmizel z inzerce a pár dnů poté se objevil na Pontiac Clubu jeho novej majitel (fotky prozradily). Na toho mýho sem si dělal dostatečnou rezervu a byl jsem naštěstí rychlej; den poté se po něm sháněl nějakej slovák. Rekord je prodanej 3rd gen Firebird za 38tis. 1h (slovy jednu hodinu) po zveřejnění inzerce. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
červená 3ka Camaro za 30 000 Kč byla taky pryč hned - možná ne fyzicky, ale zamluvená. A do pár hodin i fyzicky pryč. |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Tomu se nedivim. Za takovou cenu bych bral i vrak. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
Jirka_z28 napsal:červená 3ka Camaro za 30 000 Kč byla taky pryč hned - možná ne fyzicky, ale zamluvená. A do pár hodin i fyzicky pryč. bylo to vůbec reálný ten inzerát? já to mám pořád zafixovaný jako nějakej fake
|
|
|
|
|
V6 byla reálná, červená s automatem. O chvíli později byla ta V8, kam se nedalo dovolat a považovali jsme to za fake. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Jo, na tu V6 jsem tenkrát volal a pán jen říkal, že ani nestíhá brát telefony. Měl Camar vícero a pouštěl ho z nedostatku místa. Podle fotek i popisu bylo v krásným stavu. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Další pán na holení, teda spíš na prodej na C&P: Prodám Chevrolet Camaro 5.0 LT,prodávám z důvodu stavby rodinného domku :(,mechanicky bezproblémový nikdy žádný problém,menší úpravy cca 200PS,nádherný zvuk V8 ,,americká litá kola CRAGAR SS,el.okna,klima,centrál,kožené sedačky i čalounění,nové listové pera,tlumiče,generálka zadní nápravy,nové pneu,výměna předních čepů,,mírná koroze ,vady laku (sem tam nějakej puchejř).cena 179000,-
|
|
|
|
|
To vypadá docela pěkně a cena je slušná |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Teď jsem to sem chtěl hodit :-) To auto jsem cca před dvěma lety viděl - bylo čerstvě koupené z ivouscars. a bylo celkem v pořádku.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
|
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
"Připraveno na veteránské doklady".... :-)
Já bych to vzal bez kol, protože ty zadní stejně blbě čuměj ven. Takže Marku, skoč po tom! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Me se ty kola libi.ja rad poradny salamy.
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK