chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
(14.4.2012) Jizbice pod Blaníkem
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Na US Motors fóru se objevila od kamoše prosba, možná budem vědět více... Případný info můžete poslat sem nebo klidně mně soukromou zprávou, informace mu předám. Díky. Lazarus napsal:Zná někdo tohle auto z Jizbic? Ten člověk je přímo ze Žďáru nad Sázavou. Potřeboval bych kontakt... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
|
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Marvel: Konečně někdo ten zvuk natočil, když se k tomu Míra nemá Zní to pekelně... ale asi to na dlouhý dálnici začne být otrava |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Díky moc za informace. Předám a případně zařídím výměnu kontaktů (jak odhaduju, tak Lazarus není registrovanej ani tady, ani na Pontiac clubu). |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny: vždyť já ho slyšel za autem taky poprvé
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
xjohny napsal:Marvel: Konečně někdo ten zvuk natočil, když se k tomu Míra nemá Zní to pekelně... ale asi to na dlouhý dálnici začne být otrava Má krásnej zvuk. Ale já jsem u svýho hned přišel na to, že hlučný auto je naprd. Na srazu není marný hlasitější auto, ale těch 5 hodin strávenejch na cestě na sraz a zpět s kraválem je moc. A tím hůř, že teď používám Fajráka jako DD. Marvel měl teda hlučný obě cesty a tu zpět asi i rychlou. Každopádně si myslím, že se celkově zadařilo a i počasí vyšlo. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
xjohny napsal:Marvel: Konečně někdo ten zvuk natočil, když se k tomu Míra nemá Zní to pekelně... ale asi to na dlouhý dálnici začne být otrava Na 79 birdovi mám podobný zvuk. Mám mufflery hned za přední nápravou a pak laufy až do zádu pekelnej zvuk je vždy při přidání plynu potom se zvuk strácí. Ideální.
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
(14.4.2012) Jizbice pod Blaníkem
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK