Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nepoznáváte to auto někdo? :-) Jediný co o něm vím, že u něho stojí moje budoucí tchýně Ja to auto poznam velmi dobre, je od nas:-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Fakt?? Více informací prosím :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
To jsou mistrovská díla, vsadim se, že pravidelně hrajou ve filmech :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Ty lemy jsou prehnany ale jinak dobry.muj vkus.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Mně se na tom nelíbí hlavně to zadní křídlo. A interiér bych radši původní :) |
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
křídlo je fakt divný, ale jinak pro mě pecka...
|
|
|
|
|
Křídlo je zvláštní, ale vypadá funkčně a opodstatněně. Pěkná profi úprava. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Krasne je to video NASCAR 1963
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Jo, to jsem jednou dokonce házel jednou na facebookovskou stránku. Dával jsem tam teda víc fotek, protože mi tahle úprava přišla naprosto úžasná a jsem si jistej, že na okruhu to bude fungovat. Má to dokonce karbonový díly a všelijaký exotický vychytávky na takhle starej stroj, hlavně mě dostávaj ty nádechy místo světel. To je fakt bomba!
|
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
Dokonalý! Úžasný kousky. Kde se tohle muzeum nachází, jestli se můžu zeptat? Určitě to nebude u nás, to vim, ale výlet tam by nebyl špatněj :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
REACTOR_427 napsal:Jo, to jsem jednou dokonce házel jednou na facebookovskou stránku. Dával jsem tam teda víc fotek, protože mi tahle úprava přišla naprosto úžasná a jsem si jistej, že na okruhu to bude fungovat. Má to dokonce karbonový díly a všelijaký exotický vychytávky na takhle starej stroj, hlavně mě dostávaj ty nádechy místo světel. To je fakt bomba!
A proč myslíš, že je nad tou fotkou odkaz? |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:A proč myslíš, že je nad tou fotkou odkaz? No jo... Předtim tam ale nebyl |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
REACTOR_427 napsal:No jo... Předtim tam ale nebyl Je tam přesně stejně dlouho jako ta fotka :-P Ale jestli jsi ho neviděl, za to ti nemůžu |
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.05.2011(UTC) Zpráv: 18
|
|
|
|
|
|
Polák s ostravským číslem? :) Mně se to celkem líbí, jsem zvědavej, jak to bude vypadat po pár letech. Naživo jsem zatím viděl tímhle stylem jen zlatou audi A7 a prostě zaujala. Udělat tímhle stylem nějako středně až tmavě modrou, případně tmavší červenou, mohlo by to bejt super :) |
|
|
|
|
|
To je reklamní Camaro českých "lepičů folií" (Wrap Style), celkem známý auto. Podle mě to má životnost tak 3-5 let při běžnym provozu. Upraveno uživatelem sobota 12. května 2012 21:52:53(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Cena bude taky asi zajimava.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
ted koukam mame stejnej avatar |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
..dobrej Pimp Mobile
|
|
|
|
|
marek parek napsal:ted koukam mame stejnej avatar Nojo, já doposud myslel, žes to psal ty :DD |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:Je tam přesně stejně dlouho jako ta fotka :-P Ale jestli jsi ho neviděl, za to ti nemůžu To je jasný, že je tam stejně dlouho, ale zkusit jsem to musel |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:Polák s ostravským číslem? :) Mně se to celkem líbí, jsem zvědavej, jak to bude vypadat po pár letech. Naživo jsem zatím viděl tímhle stylem jen zlatou audi A7 a prostě zaujala. Udělat tímhle stylem nějako středně až tmavě modrou, případně tmavší červenou, mohlo by to bejt super :) Taky jsem viděl zlatou audi, akorát to byla Q7. Mně to přišlo hrozně nevkusný, hlavně jak to bylo velký. To camaro vypadá ale celkem dobře. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
No jo, teď koukám na video a je to bomba! Jako tekutej kov! Ale cena by neměla bejt zas moc přemrštěná, dyť foliema se lepěj i taxíky, pizza vozy a kdoví, co ještě. Rozhodně by to mělo bejt levnější než lak :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK