chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
tojono :) lepší celá šiška salámu než pár plátků :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jo a chtěl bych vidět, jak se s tim dá pohodlně jezdit, protože aby se neopřely o blatníky, nesmí zadní náprava pérovat :D Pak leda zvednout prdel do nebes a to je jeden z nejhorších tuzingů, co se dá na autě udělat :-) Když chcete salámy, tak leda schovaný, dragstery je maj schovaný, pro-touring je maj schovaný, prostě všichni |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny napsal:" Takže Marku, skoč po tom! :-D no nevim musim si to rozmyslet ale ten stav... |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Nechci malovat čerta na zeď ale nezdá se mi že to je trans am ale přestavba a ten stav nevim nevim. Známej to auto viděl a prej to je pelešina :-D Počítám tak 100 000 ještě do něj pujde.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
xjohny napsal:Jo a chtěl bych vidět, jak se s tim dá pohodlně jezdit, protože aby se neopřely o blatníky, nesmí zadní náprava pérovat :D Pak leda zvednout prdel do nebes a to je jeden z nejhorších tuzingů, co se dá na autě udělat :-) Všichni víte jak jsem dopadnul já se zadníma blatníkama, ale stavitelné tlumiče vše vyřeší ;) Na jízdu s plným kufrem věcí to pořádně přifouknu a když stojím delší dobu někde na srazu tak je vyfouknu ... musíte s sebou mít samozřejmě kompresůrek bo když někde na srazu začnete lézt s pumpičkou do kufru a nafukovat ho tak vypadáte fakt divně ... A Marku - tohle je přesně pro tebe - ať už TA nebo ne - pořád je to pojízdné a "připravené na veterána" :) Udělat "pár" kosmetických úprav a pojezdit třeba 2, 3 sezóny a pak se do něj pořádně pustit! Upraveno uživatelem čtvrtek 19. dubna 2012 17:33:13(UTC)
| Důvod úpravy: - |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
|
Hejkal napsal:Nechci malovat čerta na zeď ale nezdá se mi že to je trans am ale přestavba a ten stav nevim nevim. Známej to auto viděl a prej to je pelešina :-D Počítám tak 100 000 ještě do něj pujde. taky si myslim a 100 000 navic fakt nemam, radsi bych sel do toho jak byl na tipcaru od GV camaro 1981 ale ta cena zas... 139 000 |
|
|
|
|
|
Anty napsal:Všichni víte jak jsem dopadnul já se zadníma blatníkama, ale A Marku - tohle je přesně pro tebe - ať už TA nebo ne - pořád je to pojízdné a "připravené na veterána" :) Udělat "pár" kosmetických úprav a pojezdit třeba 2, 3 sezóny a pak se do něj pořádně pustit! anty ja myslim ze veterany nedostanu pac ten lak nic moc, a 50 na lak nemam. je to fakt ze ten stav sakra ted jse mi zamotali a zas mam ocem premylet |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
Tak podle mě jsme nikdo (alespoň většina) nekupovali auto s tím, že bychom měli na straně další pár set tisíc na opravy a tak ... to se vše dělá postupně a na veteránský nepotřebuješ mít novej lak - nevim jak to funguje u vás ostatních, ale pro ty co vědí o co jde - i toho mého Moskviče flekatého zařadili do jakési čtvrté třídy, či co mi to povídali a bez problémů by ho přihlásili ...
... a ještě ke všemu majitel píše, že je to "připraveno na veterány" ;) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
Anty napsal:Tak podle mě jsme nikdo (alespoň většina) nekupovali auto s tím, že bychom měli na straně další pár set tisíc na opravy a tak ... to se vše dělá postupně a na veteránský nepotřebuješ mít novej lak - nevim jak to funguje u vás ostatních, ale pro ty co vědí o co jde - i toho mého Moskviče flekatého zařadili do jakési čtvrté třídy, či co mi to povídali a bez problémů by ho přihlásili ...
... a ještě ke všemu majitel píše, že je to "připraveno na veterány" ;) ok castecna odpoved ve tvem tematu a ty by jsi dokazal toto protlacit na veterany? |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Chce to vidět a slyšet naživo, ale taky si myslím že není třeba celý lak. Jen ty pravý dveře a pár drobností doztracena. Pak jen přeleštit a dát pár pruhů:-)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Blackwind napsal:Chce to vidět a slyšet naživo, ale taky si myslím že není třeba celý lak. Jen ty pravý dveře a pár drobností doztracena. Pak jen přeleštit a dát pár pruhů:-) Přesně tak, musíš to slyšet vidět, prolézt vše možné, project! Motor nesmí klepat nic téct okolo a tak dále. Jen prostě bacha aby sis nekoupil a pak jenom opravoval. Mrkni na spodek, lehni si pod to a koukni jestli neni sežranej. Záleží na tobě až to uslyšíš uvidíš co to v tobě bude dělat. Já měl 3.generaci pontiaca jako první auto mrknul jsem na něj a chtě nechtě jsem ho chtěl, nekoukal napravo nalevo. nebyla to žádná pelešina ale potřeboval péči. Byl a jsem s nim spokojenej. koupil jsem dobře pak se naskytla k prodeji 79 ve stejném městě co bydlim. nevěnoval jsem tomu pozornost o autě jsem věděl že tu je ale nezajímalo mě. Pak jsem se dokopal že se pujdu na něj jen juknout a dělat že mám zájem. chtěl jsem se jenom project a zjistit jak se to auto chová. Protože téhož roku bych chtěl trans ama. No a jak jsme to viděl musel jsme to mít :-D Možná budeš mít to samí. musíš to cejtit.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
zvednuta prdel je tragedie.samozrejme to chce upravit podvozek.a ten bilej pontak se mi libi.ale uz asi dlouho svoji staj nerozsirim.bejt mladsi a mit prazdnou staj tak do nej jdu.pekne se povrtat to k tomu patri a clovek si k tomu autu udela vztah.koupit hotovy auto a jezdit to neni nic pro me.rad si delam praci na aute.nemuzu bez toho bejt potrebuju se proste v necem vrtat a to uz mam od mala a asi uz jinej nebudu.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Hezká, hezká, radši bych ji viděl ale za 150 :-)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
marek parek napsal:taky si myslim a 100 000 navic fakt nemam, radsi bych sel do toho jak byl na tipcaru od GV camaro 1981 ale ta cena zas... 139 000 Hele buď koupíš Camaro za 140 a nasypeš do něj dalších 60 aby to tak nějak vypadalo a pěkně jezdilo, nebo koupíš Firebird za 100 a nasypeš do něj 100 aby to tak nějak vypadalo a pěkně jezdilo :-D Ba ne, jestli myslíš to modrý Camaro, tak to je výborná cena, auto na pohled pěkné a jezdí. To je hlavní. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
|
Asi před dvěma týdny sem psal do GV o informace o tom černým firebirdu za 105 tis. kde neměli fotky. odpovědí jsem dostal že už je prodanej a dnes mi nějakou náhodou přišly fotky, tak nevim co tím myslí :) http://imageshack.us/g/827/tadansko010.jpg/takže asi jen pro zajímavost.
|
|
|
|
|
Tak o tom jsem ani nevěděl, přijde mi teda lepší ta černá Formulka, aspoň na pohled. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Zvednul a nezvednul, pokud to chtěl prodat kolem 160, tak šel dolů. Cena kup teď 135 mi nepřijde tak špatná. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Aspoň už má správně napsanej obsah motoru v cui (v toleranci), i když zase né název auta. Ale co říkali borci v Jizbicích tak to Trans Am není.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
|
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
Asi to bude mít nastaveno na automatický obnovování inzerátu. Zkusit to musí, buď si to někdo vezme nebo bude muset s cenou dolu :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK