A:Ty máš nový notebook?
B:Ano a zdarma.
A:Jak to?
B:Byl jsem u kamarádky a ten její notebook nefungoval. Tak jsem se s tím páral asi čtyři hodiny, ale nakonec jsem ho opravil. Ona si pak sedla na stůl, svlékla si kalhotky a řekla: "Za to si můžeš vzít, co chceš". Tak jsem si vzal ten notebook...
A: Dobře jsi udělal. Vždyť v těch kalhotkách bys vypadal jako buzerant :D
Její a jeho deníček
JEJÍ deníček:
V sobotu večer se choval podivně. Chtěli jsme si jít někam sednout. Byl naštvaný. Možná kvůli tomu, že jsem byla s kamarádkou celý den po nákupech a přišla jsem pozdě. Skoro jsme nepromluvili, tak jsem zkusila navrhnout jít někam jinam. Neprotestoval, ale přesto pořád mlčel a byl duchem nepřítomný. Když jsem se zeptala, co se děje, řekl jen: "Nic". Ptala jsem se ho, jestli je naštvaný kvůli mně. Ale odpověděl, že to nemá se mnou nic společného a že si nemám dělat starosti. Když už jsme jeli domu, řekla jsem mu, že ho miluji, ale nevěnoval tomu pozornost. Jednoduše nechápu, proč mi neřekl: "Také Tě miluji". Když jsme došli domů, cítila jsem, že jsem ho ztratila a že už se mnou nechce nic mít. Jen nepřítomně seděl a koukal do prázdna. Pak jsem si šla lehnout. Přišel o 10 minut později a k mému překvapení zareagoval na mé něžnosti. Pak jsme se milovali. Avšak stále jsem měla pocit, že je svými myšlenkami daleko ode mne. To bylo na mně příliš, tak jsem se rozhodla, že si otevřeně promluvíme, ale on již spal. Než jsem usnula, tak jsem plakala. Nevím, jak to půjde dál. Jsem si skoro jistá, že má jinou. Pak můj život nemá skoro žádný smysl.
JEHO deníček:
Sparta sice prohrála, ale večer jsme si prima zašukali.
Manžel není doma a manželka si mezitím užívá s milencem.
# # Zachrastí klíče, je slyšet zámek, manželka schová milence do skříně, sepne
# # ruce k nebi a prosí:
# # "Ó Bože, udělej si se mnou co chceš, jenom ať nás neobjeví můj muž.
# # Je strašně žárlivý a určitě by zabil nejen mě, ale i mého milence."
# # Na to se nebesa otevřou a ozve se: "Dobře, bude to jak chceš,
# # ale za 3 roky tě povolám k sobě, utopíš se."
# # "Dobře, dobře, jen ať ho teď nenajde."
# # Všechno proběhne úplně hladce. Tři roky se žena nekoupe, jenom sprchuje.
# # Nechodí na koupaliště, vodě se zdaleka vyhýbá.
# # Tři roky uběhnou. Uběhnou čtyři, pět let. Na svůj slib už zapomněla.
# # Po pěti letech si koupí zájezd na okružní plavbu okolo světa. Na lodi je
# # velká zábava, samé ženy, když v tom se začne loď potápět a žena si
# # vzpomene na svůj slib.
# # "Teď mě chceš povolat k sobě? Podívej se, kolik nevinných žen teď zemře
# # spolu se mnou !"
# # Nebesa se opět otevřou a ozve se:
# # "Dva roky, dva roky mi trvalo, než jsem vás vy kurvy dostal na jednu loď!"
# #
POZOR NA TO, CO ŘÍKÁTE DĚTEM
#
# Jede Jeníček s tatínkem po městě a míjejí bordel.
# Jeníček se ptá svého otce: "Tatínku, co je tohle za dům?"
# "To je dům radosti."
# "Jé, tak se tam pojď podívat."
# "To nejde, až jindy."
# Druhý den se Jeníček vypraví do domu radosti sám.
# Vejde dovnitř a potká ho kuchařka.
# "Copak tu děláš, chlapečku?", ptá se ho.
# "Tatínek říkal, že je to dům radosti, tak mi nějakou udělejte."
# A tak mu kuchařka udělala 3 palačinky s čokoládou.
# Když přišel Jeníček domů, otec se ho ptal, kde byl.
# "Byl jsem v tom domě radosti."
# "Proboha cože? A jaké to bylo?"
# "Ani se neptej. První jsem zvládl v pohodě, druhá už mi dala
# zabrat a tu třetí jsem jen roztáhl a vylízal."
Starší Ital vstoupil na předměstí Rimini do kostela, poklekl u zpovědnice a když kněz otevřel okénko, spustil:
"Otče, za druhé světové války krásná mladá židovská žena zaklepala naléhavě na moje dveře a prosila mě, abych ji ukryl před fašisty. Tak jsem ji schoval do podkroví."
Kněz se podivil:
"To je ale něco úžasného, z toho se nemusíte zpovídat".
"Otče, ono je toho víc, co mám na srdci... Ona se mi za to začala odvděčovat sexem. Bylo to několikrát za týden a o nedělích a svátcích i dvakrát."
Kněz na to:
"To bylo dávno a oba jste se tím vystavili velkému nebezpečí, ale dva mladí lidé na základě těchto okolností mohou slabosti těla snadno podlehnout. Jestliže toho upřímně litujete, je vám odpuštěno".
"Děkuji vám otče. Bylo to opravdu velké oslabení mého svědomí. Ale mohu mít ještě jednu otázku?"
"A jakou?" ptá se kněz.
"Mám jí říct, že už je po válce?"
Kněz se chvíli zamyslel a pak jen pokrčil rameny: "Pokud je ještě k světu, šuká, vaří, pere a uklízí.....já bych mlčel."
Mladík sedí s přítelkyní v parku a prosí ji, aby se s ním milovala, ale ona to nechce. Po dlouhém přemlouvání mladík říka: "Prosím Tě!!! Strčím ti ho tam jen napůl!" To už dívka svolí a říká: "Dobře, dobře, ale určitě jen napůl ... slib mi to!! " Mladík slíbí, ... nato se vrhne na dívku a samozřejmě ho zasune celý. ... Dívka si to moc
užívá a celá vzrušená mu říká: ,,Strč mi ho tam celý!!! Strč ho tam celý
!! " Mladík je zahanben, ale aby zachránil situaci vstane, zapne kalhoty a říká: "Ne, ne, slib je slib!