chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
(26.5.2012) 14th International Tattoo Convention (Praha)
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
holanuvstatek: máš to moc pěkný! černý včetně kol i nárazníků se mi líbí až nečekaně hodně, asi nejvíc z Camar těhle ročníků, co jsem viděl :) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Ta černá je fakt bomba, ale asi bych to nezvlád to čistit jen to svoje mám furt ušmudlaný a to se to v celku dobře udržuje :) jak vám to všem krásně drží otáčky na studenym startu to nechápu já to prostě nemůžu doštělovat byd to zdechne nebo nesmyslně vyletí do 3-4tis. Ale jinak tam bylo pěkně a příště taky vemu sedačku :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tyvole :D Jak jsi na to přišel? Určitě chodíš na ty stránky denně aby ti nic neuniklo co :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
já ne :) mě to poslali kluci co tam byli se mnou :) a řikal sem jim přesně to samý :D
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
No, my jsme jí s Anetkou potkali jen venku, když přicházela. Na krku měla obojek s malým zámkem a na řetízku si jí vedl týpek a oba se tvářili, že je to ta nejnormálnější věc na světě ;) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
My ji potkávali každou chvíli uvnitř a mysleli jsme že to patří k tomu emo moto tatto vizáži, ale je vidět že tam byli kvůli něčemu jinýmu :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Celkem nekvalitní fotogalerie. Na těch fotkách je stejně pi*u vidět... |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
|
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
(26.5.2012) 14th International Tattoo Convention (Praha)
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK