chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
8.-9.6 2012 - Lucky Cruisers Weekend
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
já vyrazím nějak před devátou z Kolína |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
fik napsal:OK , na Nachodske na konci obce benzinka KM Prona , myslim ze je modra .. neni 8.00h zbytecne brzy ? tak 8.30h to uz zvladnu koukam na predpoved , dopoledne ma docela prset Ok.my tam budem kolem tý 8.00.Snad to stím deštěm nebude tak hrozný.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Já už jsem na checkpointu asi 70km od Konopáče. Projel jsem si pěkným deštikem Auto mám jak prase :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Taky na to koukám a schánim 3 šnorchly.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ale zítra by mělo pršet snad jen na jihovýchodě. Dopadne to dobře! :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Fido napsal:Ok.my tam budem kolem tý 8.00.Snad to stím deštěm nebude tak hrozný. Ok tak na me pockejte,
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Tak si myslím, že se dneska vydařilo. Jestli jsem to pochytil dobře, tak dorazilo 550 aut. Počasí taky dobrý, na srazu ani kapka deště. Známých aut z fóra jsem zahlídnul dost a celkově velký množství f-body, ale na pokec bohužel moc nedošlo. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
klucí a kdo vyhrál kakáčkový kamárko?
|
|
|
|
|
Nějakej Jarda z Pardubic. Přijel prý asi hodinu před losováním nějakým Focusem a jen tak tam hodil lístek. Klikař no :D
Jo a přišlo mi zvláštní, že první cena útěchy bylo marcipánový Camaro v 1:18. To bych bral, ale další ceny útěchy byla taška plná tý drahý autokosmetiky a třetí cena poukázka na 10.000 dopravné u AMHK. Trošku nevyvážené, ale co už :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Akce dobra, nakonec jsme dali i par jizd ,pocasi porada, jel jsem az kolem 23h domu a cestou jsem nepotkal jedine auto az do Kolina ... az jsem se trocha bal
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Počasí co jsem objednal vyšlo na jedničku, takže paráda. Nemáte zač. |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Sraz super, ale nějak sem se nesetkal s lidma... Než sem si pokecal s někým jiným, než OndraSem a Vlkem, tak už byli všichni na odjezdu (při príjezdu jsem viděl auto, ale než jsem se dostal k zaparkovanýmu autu, tak majitel nikdě a podle xichtů nikoho nepoznám) , jen Jirka_z28 sem odchytil dřív, než odjel, prohodil s ním pár slov, povozil mě (slibovaná "Up Shift" kontrolka)... Ale škoda toho nevyhranýho Camara, snad neskončí do týdně v nějakým bazaru nebo inzerci. Bylo tam aj několik pro mě nezámých F-Body, Firebird v úpravě General Lee, Knight Rider (fakt pěkně provedenej)... Taktéž sem si vyslechl historku toho nabořenýho Camara Z28, jak se k tomu přišlo... Edit: Pár lidem na srazu už jsem to říkal, ale kdyby Trinom nebyl tvrdohlavej, uměl se vyspat ve Firebirdu nebo ve stanu, tak bych přijel Firebirdem... A sám nejedu, páč jako NEvydělávající student nemám bezednou peněženku ani bezednou nádrž. Na 4th F-Body Session to napravím, už ho plánuju na 100% jistotu. Upraveno uživatelem neděle 10. června 2012 15:38:39(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Moc pěkná akcička, jsem rád, že jsme se sešli a pokecali, s ostatními se budu těšit na Fbody srazíku Jo a taky děkuji Fíkovi a Mirkovi za super svezení Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Bouri: general lee je Vítek trost, tak nějak klučina co si koupil 2.8 a dělá zajímavej projekt. ptázka je provedení..... A kita musíš znát s pontiac.cz na kterym si taky. Všeznámí Zdenek Bulín :-)))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
|
Popravdě moc lidí neznám, znám víceméně jen ty, keří píšou častěji než 1x za měsíc (což je na Pontiac-clubu problém). A na pontiac-clubu sem si členy/vozy neprocházel jednoho po druhým, nejspíš sem ho přehlídl nebo neměl v náhledech fotku KITTa, kerá by zaujala... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
bird87 jeden z nejaktivnějších lidí na pontiac.cz a leoš papoušek ten je number 1 :-))
|
|
|
|
|
&!@#, tohle auto sem si zrovna procházel na fotkách, ale poslední fotku sem tehdy viděl tu "svatební", kde to KITT eště nebyl... Tak už vím, s kým mám tu čest, tak to abych se nechal profackovat... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Parádní to bylo, dík všem :) S náčelníkem jsme jeli z Pardubic neplánovaně v 2členné koloně - ještě, že ho navigace nechala takhle "zabloudit"... Fíku, máš krásný auto, fakt prokouklo! Bouri, nechceš se podělit o historii té rozmlácené 3ky? To snad muselo jet po střeše příkopem... Jinak na chvíli, až se výhra objeví v inzerci, se těším - pokud ho dá za 100, beru ;) |
|
|
|
|
|
Bylo tam pěkně akorát trocšku chaoticky rozházený parkování (parkovat v zatáčce pod kopcem na trávě se mi moc nelíbilo :) musel sem ject dřív protože mě bohužel doma čekala práce,žena byla nějaká otrávená od rána,v noci jejt nemůžu protože ty světla si dělaj co chtěj a navíc mi nejdou ani stěrače :) když sem to tam tak viděl mám hroznej střep a musim na tom máknout. Akorát sem si změřil spotřebu 16.5 to je lepší než minule 20-22 :)
|
|
|
|
|
Já jel podle navigace tak napůl, směrem na Konopáč byla celkem rozumná a navíc to tak dobře naplánovala, že jsem narazil na JirkuZ28 :-). Ale cestou zpět jsem se nemohl vymotat kolem Kolína, jsem tam jezdil asi půl hodiny v kruzích, protože cedule směřující na Prahu mě nepochopitelně naváděly někam do jižních čech. Bych je za to značení asi zabil. Od soboty nenávidim Kolín a okolí!!! :D Upraveno uživatelem pondělí 11. června 2012 10:15:41(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Když už jsi hodil fotku s tím platem v kufru, já jsem si tak říkal, proč je tam máš. Napadly mě jen dvě věci. Buď jsi plánoval vyhnat někoho z pódia a korigovat tím program. A nebo jsi je dostal do auta, abys jel slušně? |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
plánoval omeletovou párty, ale málo na tu černou kapotu svítilo... (ale měl tam bezedný zásoby všeho možnýho, každou chvíli jsem viděl jak chodí do kufru a pak odnáší kupu jídla ;) ) |
|
|
|
|
|
Nojo, měl jsem plnej kufr zajímavostí. Bylo tam všechno možný nářadí, rezerva, hever, oblečení, boty, vajíčka, třešně, řízky, ... Člověk musí být připraven na vše Jo a vajíčka dojely domu bez problému. Dokonce nám tam jedno upadlo na zem a nerozbilo se, tak nevim jestli jsou vůbec pravý :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Já myslel taky že si je bral na někoho(Ruda z prahy co se přestěhoval :) )
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
xjohny - nějak podobně jsme bloudili v té Praze tehdá... Ale na druhou stranu, já zabloudím úplně všude. :D |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
8.-9.6 2012 - Lucky Cruisers Weekend
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK