Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Vím že ještě nemám Camaro nebo Firebirda, ale uvažuji o tomhle i tak do garáže. Jaký na to máte názor? Pískovací box |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Zedus napsal:Vím že ještě nemám Camaro nebo Firebirda, ale uvažuji o tomhle i tak do garáže. Jaký na to máte názor? Pískovací box Zbytocna kravina! To mas tak na modely. Ked budes pieskovat velke diely tak si das aj male.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
|
Adam66 napsal:Zbytocna kravina! To mas tak na modely. Ked budes pieskovat velke diely tak si das aj male. Diky za radu :) Tak na to kašlu ... ale mám si koupit připadně něco jíneho co bych při připadne renovaci potřeboval? Nařadí mam Stanley a podařilo se me kdysi na aukru koupit celou sadu ořechu palcových (asi 150kusu), elektr. nařadí mám také... a takove ty klasické garažové drobnosti :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Zedus napsal:Diky za radu :) Tak na to kašlu ... ale mám si koupit připadně něco jíneho co bych při připadne renovaci potřeboval? Nařadí mam Stanley a podařilo se me kdysi na aukru koupit celou sadu ořechu palcových (asi 150kusu), elektr. nařadí mám také... a takove ty klasické garažové drobnosti :) Doporucujem zavitniky a ocka UNF a UNC. Nic ta tak nezdrzi jak posrane alebo zacpane zavity.
|
1 uživatel blahořečil Adam66 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Adam66 napsal:Doporucujem zavitniky a ocka UNF a UNC. Nic ta tak nezdrzi jak posrane alebo zacpane zavity. myslíš že by stačilo tahle sada závitníkypipis: Metrická očka: 3 × 0,5; 4 × 0,7; 5 × 0,8; 6 × 1,0; 7 × 1,0; 8 × 1,25; 9 × 1,25; 10 × 1,5; 10 × 1,0; 12 × 1,75 UNC očka: 4 – 40; 6 – 32; 8 – 32; 10 – 24; 12 – 24; 1/4; 5/16; 3/8; 7/16; 1/2 UNF očka: 10 – 32; 1/4; 5/16; 3/8; 7/16; 1/2 NPT očko: 1/8 – 27 |
|
|
|
|
|
Ano uplne v pohode staci.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Já mám pískovací pistoli.Jen proto že mám kompresor tak sem si řek že to zkusim a taky to nevyužiju...udělá to bordel jak něco a ten muj kompresor stejně neudrží tak dlouho tlak aby si moch pracovat jak by si chtěl.Ty závitniky taky plánuju
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:Já mám pískovací pistoli.Jen proto že mám kompresor tak sem si řek že to zkusim a taky to nevyužiju...udělá to bordel jak něco a ten muj kompresor stejně neudrží tak dlouho tlak aby si moch pracovat jak by si chtěl.Ty závitniky taky plánuju A co to vodní tryskaní od Karcheru? karcher |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
tak to vidim poprví....ale bude tam asi stejnej problém....bude to využívat velkej tlak a muj kompresor(50L) ti prostě neudrží dlouhou dobu tlak kterej na to potřebuješ. Mít něco většího tak to asi jde ale kompresor taky neni levná sranda.Myslim větší EDIT:ted koukám to je sada tak to asi pude. Upraveno uživatelem neděle 10. června 2012 22:00:09(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:tak to vidim poprví....ale bude tam asi stejnej problém....bude to využívat velkej tlak a muj kompresor(50L) ti prostě neudrží dlouhou dobu tlak kterej na to potřebuješ. Mít něco většího tak to asi jde ale kompresor taky neni levná sranda.Myslim větší
EDIT:ted koukám to je sada tak to asi pude. ono to vubec kompresor nepotrebuje jestli to chapu správně bere to vodu z vapky a druha hadice se da do pisku ... kdyby jste někdo chtěl budu si objednávat toto klíče Huskyvyjde to asi na +- 400Kč Upraveno uživatelem neděle 10. června 2012 22:39:47(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Zedus napsal:A co to vodní tryskaní od Karcheru? karcher Máme to, vyzkoušeli jsme to a je to celkem k ničemu. Malá účinnost, velká spotřeba písku a času, než se s tím vůbec dostaneš na čistej kov. |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK