chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
16.6.2012 Mělnické setkání sportovních vozidel
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal:Už tam je :) A pojedeš do toho Mělníka?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Počitám s tim, snad nebude problém, ani jsem nezkoušel startovat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak nic, nejde mi utěsnit příruba na karburátoru :-( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny napsal:Už tam je :) aha aha a myslis ze to pojede lip? podle drivejsi diskuze by melo vet |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Teď koukám jaký pěkný kousek byl v Mělníce v roce 2010. Byl tam letos na konec vůbec někndo?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Ucast , 3 kusy F-body , na trati pekne vedro , vysledky nic moc , me se nejak hlti karbec, a 300-350koniku je proste na 1,7 tuny hrozne malo , ale jinak pekne kousky BMW , a jinech EU znacek ...
|
|
|
|
|
marek parek napsal:aha aha a myslis ze to pojede lip? podle drivejsi diskuze by melo vet Líp asi moc ne, spíš se to nebude hltit tj. lépe by se to mělo sbírat v nízkých otáčkách a logicky by měla o trochu spadnout spotřeba. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Líp asi moc ne, spíš se to nebude hltit tj. lépe by se to mělo sbírat v nízkých otáčkách a logicky by měla o trochu spadnout spotřeba. take v to doufam ze nahradim 750 za 600 a pujde lepe za plynem v nizkych otackach.. jeste zajedu na ten Mustang sraz a pokud se casove nedostanu alespon lehce pod 15, tak na to uz prdim
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
fik napsal:take v to doufam ze nahradim 750 za 600 a pujde lepe za plynem v nizkych otackach.. jeste zajedu na ten Mustang sraz a pokud se casove nedostanu alespon lehce pod 15, tak na to uz prdim malo koniku bych rekl ze tam mas podle casu tech 300hp Nacelnik: mas recht naco tam lejt tuny paliva k hov.. kdyz tam staci presnej pomer pak se to hlti coudi zere a hlavne NEJEDE. (sakra ted koukam na bazos a ten firebird 1981 5,7 je pric ja jsem vul jsem cekal na cenu 90 tis a jedu pro nej jsem ale blbec jsem chtel 10 tis financni rezervu a ted mam pic**) |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
16.6.2012 Mělnické setkání sportovních vozidel
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK