Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
..takovej hajzl nejsem, já ho mám moc rád a u mě bude hýčkán! Ale uznávám, že tyhle barevný kombinace prostě nemaj chybu-zvlášť pak ta černá s rudejma pruhama!! Mňam!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To je taková decentní menežerská Z/28 :) Ta šedá barva o kus vejš nemá hibu. A lízátko Camaru taky dost sluší, asi ho koupím, aby mi ta 305ka nevylítla někde ze silnice :d/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Těžká profesůra kamaráde... Těžká...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Luxusní pohled z hora...kurna ta targa je prostě bomba, jen kdyby neměl firebird tak hnusná přední hranatá světla, tak bych ho bral i raději jak moje camaro..
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
hd1903 napsal:Luxusní pohled z hora...kurna ta targa je prostě bomba, jen kdyby neměl firebird tak hnusná přední hranatá světla, tak bych ho bral i raději jak moje camaro.. Kein problem, stači vybrat starší model, ten je kulatej dostatečne ;) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
xjohny napsal: Kein problem, stači vybrat starší model, ten je kulatej dostatečne ;)
Moje řeč!!! Začni šetřit!!!! Ty prdele jsou pořád stejně hezký.(mnohá ženská by mohla závidět...)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal: Kein problem, stači vybrat starší model, ten je kulatej dostatečne ;)
Já vím, ale už to nebudou targy ne?? Koukal jsem po tom za garáží, ale taky to byl tak na půl šrot...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Já vím, ale už to nebudou targy ne?? Koukal jsem po tom za garáží, ale taky to byl tak na půl šrot...
Hmmm.... Prý tam byly nějaký zbastlený díly tady někdo psal. Tenhle model je moc krásný... Taky tyhle "dědci" ještě vládli pořádným výkonem!!! Pak už to nějak začali škrtit. Tenhle stařík když začne gumovat-tak je k nezastavení!!! Viz You Tube!!! Tam toho máš mraky...
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Hmmm.... Prý tam byly nějaký zbastlený díly tady někdo psal. Tenhle model je moc krásný... Taky tyhle "dědci" ještě vládli pořádným výkonem!!! Pak už to nějak začali škrtit. Tenhle stařík když začne gumovat-tak je k nezastavení!!! Viz You Tube!!! Tam toho máš mraky... No přechod byl nějak rok 1972, výkony klesly skoro o polovinu, ale to taky bylo tím, že amíci měřili výkon na motoru a ne na kolech:-)což pak nějak po tom roce 72 už měřili, tak jak se má a výkon jako by o dost klesl...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: No přechod byl nějak rok 1972, výkony klesly skoro o polovinu, ale to taky bylo tím, že amíci měřili výkon na motoru a ne na kolech:-)což pak nějak po tom roce 72 už měřili, tak jak se má a výkon jako by o dost klesl...
Já u toho nebyl-tak nevím... Ale ty bloky a vrtání jsou snad identické-tak jen investovat cca 100tis. a výkon je zpět!!! Dokoupíš pár serepetiček a máš musclecara jak víno!!!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Já u toho nebyl-tak nevím... Ale ty bloky a vrtání jsou snad identické-tak jen investovat cca 100tis. a výkon je zpět!!! Dokoupíš pár serepetiček a máš musclecara jak víno!!! jo to asi jo, ale proč bych to dělal??aspon moje camaro jede jako prase a i kdyby mělo o 100 koní víc, tak to stejně nikde nevyužiju:-)
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Luxusní pohled z hora...kurna ta targa je prostě bomba, jen kdyby neměl firebird tak hnusná přední hranatá světla, tak bych ho bral i raději jak moje camaro.. Tak to teda... Asi ti budu muset ukázat zač je toho Camaří V8... Takhle se chvástat...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Jedna UNLEASHED fotka ;-)
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Kluci,kde se dá sehnat ta ochranná páska na svody?
|
|
|
|
|
Je to teplo- nebo žáruvzdorná páska nebo tak nějak na výfukové svody. Jirka s tím měl trošek problémy ale nakonec to sehnal v nějakym tuning shopu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Luxusní pohled z hora...kurna ta targa je prostě bomba, jen kdyby neměl firebird tak hnusná přední hranatá světla, tak bych ho bral i raději jak moje camaro.. Tak to teda... Asi ti budu muset ukázat zač je toho Camaří V8... Takhle se chvástat... No moc tomu co jsi psal nerozumím...aspon já vybírím auto podle toho jak se mi líbí, jak ty to netuším
|
|
|
|
|
To protože tu ani nejden neumíte pořádně "quotovat" (citovat) :))) Mažete hranatý závorky s nějakym divnym slovem (quote) a celý váš příspěvek se pak slije do jednoho. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To jo... V manuálu... Ale byl by hezčí,kdyby měl ty přední mřížky v barvě. Je to pak takový celistvější-ale to je věc názoru.... Krasavec.
|
|
|
|
|
Kdyby ty černý plasty taky trochu něčím přešmrdlal, tak by vynikly a vypadalo by to skvěle. Hlavně že tam nedal třeba tahokov, jak je hlavně v našich končinách dobrým zvykem
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Kdyby ty černý plasty taky trochu něčím přešmrdlal, tak by vynikly a vypadalo by to skvěle. Hlavně že tam nedal třeba tahokov, jak je hlavně v našich končinách dobrým zvykem Přesně, úplně mi tam ten tahokov chybí :)) Moc pěkné TA. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK