Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Je videt kde jsi s tou cernou bral inspiraci.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
1*XL screaming chicken, prosím
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Černá varianta. Jiné barvy nepřipadají v úvahu, protože by se muselo použít víc barev pro tisk a celkově by se to podražilo. Použije se sítotisk, takže to nebudou klasické nažehlovačky, co se opírají. Minimální náklad je 30ks, takže celkem se musí vyrobit 60ks. To logo na rukávu bude ve skutečnosti menší. Upraveno uživatelem středa 11. července 2012 14:26:07(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Nádhera to bych bral asi 2x. Velikosti zjistím. Platba převodem a vyzvednutí na 4th F-body session. Je už známa cena?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Snažím se vecpat do max 300, je to trošku obtíž při téhle možnosti tisku, ale zase by ty trička měla být kvalitní. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Johny myslim,ze ten znak na rukave len v cernom prevedeni bude nevyrazny. Co tak dat tam len napis camaro v tej pisanej verzii? Je to len taka mala pripomienka, inac tricka na paradu!!! Fakt pekne!!!
|
|
|
|
|
Bude určitě méně výrazný než na bílém tričku, ale zase když tam dám Camaro, tak to ztratí tu "tajemnost". Můžu mu trošku přidat bílé okolí, aby byl jasněji vidět. Nositelé si to také můžou vyložit tak, že lovec chce být spíše nenápadný než aby měl všude možně různá loga, jak tu nedávno poznamenal holanuvstatek |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Johny jestlize chteji takovou palbu za tricka tak si nech po natisknuti dat ty sita cim to tisknou dalsi varianta je ze bych pozadal meho otce ten se sitotiskem zivi ale malejma vecma jako odznaky atd.ten by byl schopnej to asi zaridit levnejc skus mi poslat v mejlu navrhy na ty trika jakou by udelal cenovou kalkulaci.
|
|
|
|
|
Problém sítotisku je, že se vyplácí až při větších nákladech. Myslim si, že jinde to moc levnější nebude, kor když vím, že tihle jsou jedni z nejlevnějších v Praze. Problém č. 2 je že jsou to dva druhy triček, tj. příprava se musí dělat dvakrát pro 30 kusů. Kdyby to bylo jednorázově 60ks stejných triček, je cena taky úplně jinde. Neříkám že budou stát 300, určitě to vyjde na míň. Upraveno uživatelem středa 11. července 2012 20:26:17(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Kazdopadne si ty sita pres ktery to tisknou vyzadej.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:"Eat 'em all!" "Hunters Club" "Czech Camaro & Firebird Association (Club, Alliance) "I am vicious" (na motivy slavného citátu "What is a Camaro?", "a small, vicious animal that eats Mustangs")
Jinak ta silueta s nápisem by mohla být na zadní straně trička a na přední straně na "srdci" loga pro Camaro a Firebird, jako jsou tady vpravo nahoře. No do prdele, to Eat 'em all! mě dostalo :-D To by se mi líbilo. Taky bych chtěl ňákej trikot, ale co když se na session nedostanu? Jaká je odpověď na otázku? Za a) budu bez trička; b) budu bez trička; c) budu pořád bez trička; nebo za d) si ho mam někde ulovit? Kdo nabídne rychlý řešení oděvní otázky? Ako lovec som nahy až na kožu! Upraveno uživatelem čtvrtek 12. července 2012 19:14:24(UTC)
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Trička budou dostupná pro každého, kdo bude mít zájem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
Měl bych ještě dotaz. Protože se asi na sraz nedostanu, chtěl bych vědět, zda je možný si to triko objednat potom. Zaplatil bych klidně předem, to mi neva. Ale zatim nevim velikost... u triček je s tim někdy totiž problém. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Ještě jsem nezadal výrobu... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
to bych ti měl taky asi napsat jaké velikosti potřebuju, že?
|
|
|
|
|
U Fajráků mám hlavně problém v tom, že bude objednávek málo a potřebuju minimálně 30ks udat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:U Fajráků mám hlavně problém v tom, že bude objednávek málo a potřebuju minimálně 30ks udat. já chci 5kousků určitě ale různé velikosti a třeba bych vzal i víc. jestli dobře pamatuju budou barvy dvě? černá a bílá?
|
|
|
|
|
Barva bude jen jedna, myslim, že poslední byla černá. Protože bílou lidi hned zaprasí |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
no, já nepočítal s tím že bych ho nosil v garáži a na srazech se s ním taky nebudu válet ožralej po zemi ale černá je taky dobrá
|
|
|
|
|
Jasný, ale třeba holanůvstatek do toho chtěl balit salámy nebo co :-)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Prd nechci balit salam.bily je na prd.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Ještě je možnost Camaro černý a Fajrák bílý, protože od nikoho z Fajráků jsem požadavek na černou nezaregistroval. Ale je nás s Fajrákama fakt nějak málo. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Teď jsem koukal zpětně na motivy a je to pecka. Jenom budu fajrákům tak trochu závidět ten násos na kapotě. Měli camara hned v základní výbavě vybavovat super scoopem a bylo by :-D Líběj se mi ale i tak a v černej vypadá nejlíp. Loga se tak krásně vybarví :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
jj, v černé to bude asi nejlepší. už aby byly hotový
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK