Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
Blahořečil: 1-krát
|
sháním motůrek na stěrače. Nekupoval jste ho někdo náhodou, a ještě bezpečnostní pás řidiče.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
f.martas77 napsal:sháním motůrek na stěrače. Nekupoval jste ho někdo náhodou, a ještě bezpečnostní pás řidiče. Mňo, já bych jeden měl, v čerstvě oranžovo-černé barvě, akorát momentálně vypuštěnej olej a voda z chladiče :D Teď bez legrace - mám starej vymontovanej, nějak se nechtěl spínat, tak jsem neřešil a koupil novej na RockAutu, ale jestli ho chceš na pokusy, tak je k mání. Upraveno uživatelem čtvrtek 18. března 2010 22:03:02(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
|
mě by stačil, udělám ze dvou jeden, jak se domluvíme
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No radši mi řekni, v čem máš problém? Mně se vada projevovala tak, že při zapnutí akorát cvaknul, ale nic nedělal. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:No radši mi řekni, v čem máš problém? Mně se vada projevovala tak, že při zapnutí akorát cvaknul, ale nic nedělal. chces ho opravit? |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Já ne, já už mám komplet novej i s ostřikovačema :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
nejdou mě ostřikovače, jdou akorát , když to plastové kolečko postrčim šroubovákem
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
f.martas77 napsal:nejdou mě ostřikovače, jdou akorát , když to plastové kolečko postrčim šroubovákem Hele hoď sem taky pár fotek tvého Camara.... Motor, interiér, když tak i nějaké video. Koukal jsem že nemáš klasické sidepipes. Zajímalo by mě jak to zní...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Hele hoď sem taky pár fotek tvého Camara.... Motor, interiér, když tak i nějaké video. Koukal jsem že nemáš klasické sidepipes. Zajímalo by mě jak to zní... Sem nééé!!! Ať si marťas kdyžtak založí téma tady. fmartas: Ok, tak buď se někde srazíme, nebo to v nejhoršim pošlu poštou, neni to zrovna lehký ale. Upraveno uživatelem sobota 20. března 2010 21:07:46(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Sem nééé!!! Ať si marťas kdyžtak založí téma tady. fmartas: Ok, tak buď se někde srazíme, nebo to v nejhoršim pošlu poštou, neni to zrovna lehký ale. Klííííd.... Myslím sem na forum...
|
|
|
|
|
dobrá zítra udělám fotečky a prdnu to sem na forum
|
|
|
|
|
XJohny a odkud jsi Já z Plzně, ale jezdím hodněvdo Prahy
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 25.07.2010(UTC) Zpráv: 136 Bydliště: zlin
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Cauves.. nez budete vyhazovat motory steracu tak stoji zato je otevrit a propajet vsechny soucastky. Ono to neni jen o motoru a mechanice, ale je tam i par soucastek.. A kdyz uz to vlhne hodne dlouho,tak ten tistak fakt dostava zabrat.. |
Chevrolet Camaro Z28 87 V8 5.0 Chevrolet Camaro 3.8 00 V6 Pontiac Fiero 2M4 86 V6 3.1 GMC Tioga Fleetwood 79 V8 5.7 Chrysler Voyager 98 3.3
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Sterace mi prelezou okno tak za 3 min , na ciklovac nereaguji , kdyz tomu trocha pomuzu tak zrychli , normalne zaparkujou .. ?? mozna to moturek neutahne ? neresil jste nekdo ??
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK