Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Jirko, prosímtě, jestli jedeš na hradeckou V8, vzpomněl by sis na mě s tím startérem na V6? V Pajdubicích jste mi říkali, že máte jeden, co točí supr, ale má v hajzlu tu volnoběžku nebo co, tak že bych se potom pokusil ze dvou udělat jeden. Já na hradeckou V8 jedu, ještě nevím jesti někomu vnutím i Camaro, ale jedu Oldsmobilem :) |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Hele, já se přiznám narovinu, že jsem na to zapomněl. Ale startér je bráchy, na V8 jedem oba a on na Tebe pamatuje (o víkendu jsme spolu mluvili). Ještě si to přečte tady a věřím, že už je startér v birdovi připraven :) Těším se na pokec i prohlídku Oldse! |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
|
Jo, díky moc, no když ho nevemete, nic tak strašnýho se nestane. Vono to zatím furt nějak startuje, ale už to budu muset řešit nějak rázněji :) V ideální konstelaci pojedem z Brna Oldsem, Camarem i Fajrákem :D |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Rank:: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Jo, startér opravdu leží ve Fajráku v kufru (už pod vrstvou letadel na dovču). Jsem připravenej vyrazit. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Trošku odbočím od tématu vlákna... tohle je novej přírůstek... Olds Delta... Představena "veřejnosti" už byla, tak konečně můžu dát fotky i sem... Takhle to dopadá, když se jede na modelářskou dovolenou "Amerikou", potká se tam další kousek a zpátky už teda dvěma :) Není to žádná leštěnka a ani nebude (až zas budu mít potřebu se zbavit peněz, nasypu je do Camara:) ). Je to trošku redneck. Vinyl je na strhnutí, interiér místy potrhanej a místy popraskanej... nicméně mechanika je v cajku, koroze max. povrchová, jízdní vlastnosti podobný parníku, zvuk pěknej... takže asi ok ;) Uvidíme, jestli se mi fullsize zalíbí i na ježdění, nejen na koukání... |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nedrncá to jako Camaro co :-D Pěknej pekáč, tak snad ti bude dobře sloužit! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dík... Nedrncá, skoro nepoznáš, jestli jedeš po silnici nebo po poli. Otázka je, jestli je to dobře :) Preferuju, když poznám, co je pod autem, a můžu podle toho jet... |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
Tak co, jak pokračuje "seznamování" se s Deltou? P.S.: čím pojedeš do Jizbic?
|
|
|
|
|
Hele s Deltou jsem najel tak 200 km, víc ne... Někdy od listopadu stojej obě auta pod střechou, jen 1x je táta natočil a projel po dvoře, aby se protočily hřídele. Až bude líp, dám do kupy ještě zadní brzdy, zakryju některý vady interiéru a pak se uvidí. Do Jizbic asi Camarem, přece jenom je spolehlivý, zábavnější... a bude stát na čestnějším místě :) |
|
|
|
|
|
Hele ale mohl bys jet zrovna tou Deltou. Já váhám mezi Cutlassem a Mark VII (Camaro do Jizbic určitě nestihnu udělat, protože jsem se rozhodl zkrášlit ho víc než byl původní plán). No, resp možná pojedu obouma autama, za předpokladu, že jedno z nich vnutím přítelkyni nebo někomu jinýmu :D |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Hehe to znám, nejdřív udělám todle a todle, a když tam koukáš, tak si říkáš tak rovnou vemu todle i todle a todle a najednou půlka motorového prostoru venku :-D A teď mám akorád stres s blížícího jaro už chci jezdit! :-D
|
|
|
|
|
Hele nevim, ještě to promyslim. Mám dny, kdy ze mi fakt stejská i po Deltě, jejím zvuku a tom, že nic neřeším, od řazení po díry v silnici... Jenže na druhou stranu se trochu stydim za ten vzhled, do kupy ho tak rychle nedám. Spolehlovost taky není ozkoušená. No a pokud pojedem zas společně s bráchou, tak a) by mě ujel, za b) líp vypadaj 2 F-body :) A duben... to už bych se měl snažit o svoje papíry pro Deltu (i když to asi taky bude až později). |
|
|
|
|
Rank:: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
No, kdoví, jak to dopadne. Já mám Fajráka trochu porozebranýho, potřebuju udělat brzdy, něco ponatírat, udělat výztuhy a úchyty do spojleru a nastříkat ho, dodělat výfuk a pár dalších drobností. Kvůli počasí jsem na něj už měsíc nesáhnul a ještě chvíli nesáhnu. Navíc začínaj bejt akutní věci na druhým autě. Tak třeba budu žadonit, abych si tu Deltu mohl půjčit já. Ale doufám, že to nějak stihnu... |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Že by další kopírování Ondry a půjčování aut "od bráchy"? :-D Vlastně proč ne... a nebo kdybysme měli jet ve 3, tak se i do jednoho 6místnýho fullsizu třeba vejdeme :) |
|
|
|
|
|
Tak, já k tomu půjčování přišel tak nějak naslepo. Cutlass byl po nehodě a brácha původně nevěděl, co s ním, takže heslo znělo, "když si to spravím tak si s tím můžu jezdit", případně to chtěl střelit na ND nebo tak nějak. Ale to se mi nelíbilo, první amerika v rodině se přece nemůže jen tak prodat. Nicméně opravenej Cutlass se trefil zrovna do času, kdy se můj bratr na rok vybodoval :D, takže kromě toho že jsem to autp tak nějak poladil do solidního stavu, tak s ním zrovna i jezdím. Ještě na něm ale nějaké práce je. A Lincoln zase brácha původně na chvíli odstavil, aby se tam udělala přední náprava, brzdy, lamely v samosvoru, měchy a jiný opravy, nakonec se to trochu protáhlo, mezitím přišel o ty papíry a Linkecu propadly papíry. Ale včera jsem ho zdárně dovezl z TK a na chvíli, než brácha zase bude mít řidičák, to hodlám používat jako daily driver. |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
Jirka_z28 napsal:Hele nevim, ještě to promyslim. Mám dny, kdy ze mi fakt stejská i po Deltě, jejím zvuku a tom, že nic neřeším, od řazení po díry v silnici... Jenže na druhou stranu se trochu stydim za ten vzhled, do kupy ho tak rychle nedám. Spolehlovost taky není ozkoušená. No a pokud pojedem zas společně s bráchou, tak a) by mě ujel, za b) líp vypadaj 2 F-body :) A duben... to už bych se měl snažit o svoje papíry pro Deltu (i když to asi taky bude až později). delta má svý kouzlo, právě tak jak ji máš ty - taková honestly aged - rozhodně není žádnej důvod, proč by neudělala parádu. Já bych jí třeba docela rád viděl na živo - docela bych si i tipnul, že tam druhá delta ani nebude + bys mohl zkusit vyhrát tu low budget car price :) kdybys přecijen bral F-body, měl bys místo na spanilku kdyžtak? za odměnu nějakej stejk, nebo drink?
|
|
|
|
|
Já vím, že je to pěkný auto, ale popraskaná palubka, potrhaná sedačka i vinyl, navíc s korozí pod ním, na to prostě hrdej nejsem :) A stejně by stála "schovaná na škváře". Jinak na low cost to nevidím, tam budou vybírat z aut/pleček ještě o řád levnějších :)
Svezení není problém, ať už tam budu čímkoliv. Je ale celkem pravděpodobný,že z vyjížďky zamíříme přímo domů, tak by Tě zpátky hodil někdo jinej... |
|
|
|
|
|
ok, tak to doladíme na místě
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Daawid: Že s tim píšu sem, ale když už jsi tady... už máš nějaký to fbody??? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Daawid: Že s tim píšu sem, ale když už jsi tady... už máš nějaký to fbody??? :) honziku nemám, nicméně konstelace (životní situace) je v současnosti příznivá a nějaký to F-body 3rd gen bych si i koupil. Takže musím číhat jestli bude nějaký na prodej. Kdybyste o něčem věděli TransAm/Camaro V8 stav na ježdění, ideálně s manuálem, tak mi dejte echo. Ted na to tlačit nebudu, protože je venku stejně hnusně, ale momentálně jsem v f-body příznivém rozpoložení + mám i nějaký "zbytečný" prachy :))) je možný, že než se něco objeví, že mě to zase přejde, nebo si udělám jinou radost, ale nemám daleko od 30ky, dětí a hypotéky, tak bych si chtěl ještě udělat nějakou pořádnou radost, než !to" všchno přijde Upraveno uživatelem pondělí 18. února 2013 16:33:06(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Já bych na tom Trans Amu nelpěl, ona i taková Formula jede jak z praku. Mám ozkoušeno od Thorstena Až se mi v tom autě dělalo nevolno :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Já bych na tom Trans Amu nelpěl, ona i taková Formula jede jak z praku. Mám ozkoušeno od Thorstena Až se mi v tom autě dělalo nevolno :-D Trans Am to musí být kvůli vzhledu, formula ani obyč firebird se mi nelíbí
|
|
|
|
|
A musí to být Pontoš? Co nějaký hezký V8 kamaro? |
|
|
|
|
Stejně si koupí Saaba :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
taky GM :) ... ale jděte si s tím do bazaru :D |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK