chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
5th Hradecká V8 - 17-19.8.2012
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
jede někdo už v pátek na hradeckou?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
jj, navečer se tem chystám, jestli pojedeš taky tak. můžem se zase někde srazit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Jestli to stihnu, otočím se tam i v pátek navečer (máme to kousek od chalupy). Ale velkou šanci tomu nedávám, takže spíš s bráchou v sobotu, cca od 10 do 14 a pak na dovolenou ;) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
A kde kua vsichni jste ? :( jsem tu skoro sam ..... Moje Camaro bude prezrany
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Tak jsme se tam nakonec potkali asi 3 z fora :-( a f-Bodies tam ve srovnání s Mustangy bylo jako šafránu...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
fbodies jistě šetřej síly na září! :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
pokud vím tak nás tam bylo šest dvojkovejch fajráků jednou tolik co loni. můj zlaťák, černá formula, modrozelený TA, oranžový TA, červená formula a žlutá formula s TA tunningem
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
xjohny napsal:fbodies jistě šetřej síly na září! :-) Můj případ... Kdybych měl prachy, tak bych na stříbrňák jel taky... A nebojte se, na třičko mám, a nejspíš rovnou na 2. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já teda nevím, ale dvojek tam bylo dost. Camar minimálně tolik co Fajráků (myslím 8+7kusů) a trojek taky dost, vybavuju si 12 z toho 2 od OndraSe a 2 od nás. (ten další dvojkovej Fajrák byl tmavě zelenej) Edit: vybavil jsem si další Camaro 2. gen a Fajráka 3.gen. a to jsme tam byli jen do soboty odpoledne, takže účast podle mě solidní. Upraveno uživatelem středa 22. srpna 2012 11:59:44(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Bouri napsal:Můj případ... Kdybych měl prachy, tak bych na stříbrňák jel taky... A nebojte se, na třičko mám, a nejspíš rovnou na 2. Trička na sraze nebudou, ještě jsem je neobjednal, takže si peníze zatím nech v kasičce ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
|
Myslel sem to tak, že je mám odložený na trička. Téma o tričkách čtu, takže vím, v jakým stavu jsou/budou na F-Body. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Standa - není to úplně k tématu, ale díky moc za ten startér. Dneska proběhla zdárná akce "ze dvou jeden". Ten můj je oproti tomu tvýmu původnímu úplně šíleně opotřebenej a vyžhavenej vehikl, až na tu volnoběžku, ta zase byla úplně out v tom tvým. U mě pravdědpodobně někdy byla měněná, protože je jako nová. Tzn jsem ji přebastlil do toho startéru od tebe, přičemž jsem ho celkem zodpovědně renovoval. Zajímavý je, že se mi podařilo tu volnoběžku z tvýho startéru rozchodit tím, že jsem to celý odmastil. Ale zabírá stejně jaksi prapodivně; zkrátka si myslím, žes udělal velmi dobře, žes šel cestou novýho resp. remanufactured startéru. Finální výsledek je ten, že Camaro startuje KONEČNĚ bez problémů i za tepla, a koneckonců i za studena to točí daleko líp.
|
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Jsem rád, že to takhle dopadlo. On ten startér ode mě podle toho, co vím o autě moc naběhanýho neměl, takže asi nějaká výrobní vada. Vymyslel jsem si cenu za ten startér - půjčím si Camaro na krátkou projížďku, protože mě zajímá, jak se chová 2,8 s automatem |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
S radostí, nečekej zázraky, manuál by měl bejt živější. U mě nejsou žádný výkonový úpravy, defakto mohu těžit pouze z "rychlejšího" výfuku, je zaslepený EGR takže teoreticky to nepřisává výslovně horkej luft do sání no a plus nemám klimačku, takže řemen se nemusí obtěžovat s hnaním byť nesepnutého čerpadla. Manuál má ještě Bouri, takže se tam sejdem konečně nějak "šestiválcově" :) Samotnýho mě to zajímá. Letiště bude krátký, ale nějaká kraťoučká testovací dráha by se nám snad mohla podařit vytyčit. Upraveno uživatelem čtvrtek 23. srpna 2012 23:09:54(UTC)
| Důvod úpravy: - |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
Ano, na F-Body sice přijedu, ale vůbec nevím, jak moc mám línej motor (zdá se mi, že hodně línej a to asi všech 137 kobylek), takže nevím, jestli se s mým autem dá užít. ještě se mi nepodařilo zahrabat na asfaltu, dveřma napřed sem jel jen na prašným povrchu (v Brně před House Inn). |
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
5th Hradecká V8 - 17-19.8.2012
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK