chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
(1.-2.9.2012) Prague Car Festival
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Neměl byste někdo zájem vystavit si auto v Praze v Letňanech? Stálo by tam celý víkend a prohlédlo by si ho "miliony" lidí ;-) Jestli má někdo zájem, tak se nahlašte. http://www.praguecarfestival.cz/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já potřebuju auto vzít do Prahy, možná už zítra, takže vystavit bych ho tam mohl. Otázkou spíš je, jestli by byl zájem i o stav a ročník, jako mám já... |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
já tam možná birda mít budu, Petr Bell se mě na to už ptal na hradecký ale nevim jak to udělám s odvozem atd
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jirka_z28 napsal:Já potřebuju auto vzít do Prahy, možná už zítra, takže vystavit bych ho tam mohl. Otázkou spíš je, jestli by byl zájem i o stav a ročník, jako mám já... Určitě byl, máš to auto pěkný, tak proč ne, ročníkově to tam nijak omezeno není. Posílám tvoje číslo Bélovi :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Už mi volal. Škoda, že se to nepodařilo vyřešit včera. Nakonec jsem nechal auto na chalupě a jel jsem vlakem Teď je to komplikovanější s přepravou a trošku narušuje plány na příští víkend. Ale pokud ho tam Petr bude chtít, nedá se nic dělat a budu to muset nějak vymyslet. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Jen to tam hezky vystav. Koupil sis camaro, tak trp! :D |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
(1.-2.9.2012) Prague Car Festival
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK