chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
29.9.2012 - Rozloučení se sezónou v Tachově
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Blackwind napsal:Když nebudou padat trakaře taky jedu jako loni. Když už jsem teda nebyl na F-body session :-( Máš zase objednaný slunečno? Objednáno je, předpověď je taky pozitivní ;) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
já už se zase letos asi nikam nedostanu :(
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
Sentinel napsal:já už se zase letos asi nikam nedostanu :( Doraž, klidně i bez auta ... s někým se svez. Cejtim, že to bude dobrá akcička ;) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
já pojedu asi sám v pátek odpoledne, klidně někoho přiberu
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
anty jak to tam bude se socialnim zazemim?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
jako necekal jsem ze se tak v sobotu leknu kdyz jste asi zrejme vyjeli na spanilku bo co tak mi prekvapila mala kolonka zlejch bejcku, z Nový Hospody pres Kadrnosku na Stříbro na me bafla cervena Corvetta C3 v lese v zatace ja tam zrozvna rozvasnil Jeepa s potencialnim kupcem, tak Corvetta faf a ja lek a bylo o prdel postarano ja to pak jeste rovnal u Idealu :-D no a potencialni kupec bilej jak stena... rekl jen ,, ja se vam jeste ozvu jestli ano ci ne,, :-D tak asi ne pac se uz neozval. ale necekal jsem ze poty ceste nekdo pojede pac to je soutka jak blasen. |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
Takže pro ty co se rozmýšleli jestli mají přijet ... nebo nemají .... nebo mají .......... je tu malá ochutnávka z asi 4000 fotek, které jsou k dispozici ;) Galerie zde |
|
1 uživatel blahořečil Anty za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pecka, vydařená akce, tak možná příště se vokážu |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Krásný a pro mě neznámý auta, paráda! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Pecka, vydařená akce, tak možná příště se vokážu V neděli jsem si říkal, že už nikdy nic takového dělat nebudu, ale když mi volalo pár pro mě neznámých lidí z celé republiky, že tam byli a že mi drží palce a takový ty kecičky tak mě to zahřálo u srdíčka a asi to zkusím ještě jednou ... bez chyb, který jsem udělal teď .... Takže ne že možná dorazíš, prostě přijedete určitě a všichni !!! |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nojo, to znám, mě se do toho taky nikdy moc nechce, ale když to ostatní žádaj, tak se obětuju :D I když nevim, jak dlouho mi to vydrží |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nojo, to znám, mě se do toho taky nikdy moc nechce, ale když to ostatní žádaj, tak se obětuju :D I když nevim, jak dlouho mi to vydrží 10, 15 let ... pak přijde infarkt ..................... |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
priste jedem zas bylo to ok akorat musim koupit teplejsi spacak.vecer by to chtelo udelat vatru.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
holanuvstatek napsal:priste jedem zas bylo to ok akorat musim koupit teplejsi spacak.vecer by to chtelo udelat vatru. Bohužel, majitel louky toto zásadně odmítnul - bere na ni dotace ... Příště bude určitě, už jsem se napevno rozhodnul a vatru nějak vymyslím ;) Děkuji za účast ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
29.9.2012 - Rozloučení se sezónou v Tachově
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK