Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Táááák, konečně doma, a bude co dělat, jakmile bude trochu čas tak se rozepíšu víc a zcela jistě padne i hodně všetečných otázek, zatím jsem nepřišel ani na to kde má auto pojistky :)) Už je v garáži, ikdyž dalo mi to dva dny než jsem ji uklidil aby se tam ta velká bestie vešla. |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Supéér, další lovec :-)) Moc pěkný, jen bych jako první udělal něco s těma ošklivýma sidepipes :-) Jinak pojistky jsou u řidiče, pod volantem. Musíš se tam holt ohnout abys viděl pod palubku |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
No jako prvni budu resit svetla a elektroinstalaci pak uniky oleje na motoru, vejfuky az na ne dojde rada, jsou prasecky pridelany natvrdo ke kastli takze to rezonuje cely, aspon zatim pres pruziny nebo silentbloky je musim pridelat. Ty ted nejsou priorita ale DOJDE na ne. Pripravily me o rok zivota kdyz jsme to nakladali na vozejk a vezli vyšpalkovany aby si to na ne nesedlo, kazdou zatacku jsem se modlil abychom to neshodili z vozejku a nevotocili na budku. |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Konečně zase jedno bude blízko u nás Já mám na Fajráku sidepipes taky natvrdo a škrtal jsem si i při vjíždění do garáže. Delší cesty byly nepříjemný hlukově... Ale už mám výfuk na cestě. Takovýhle auto musí být pro radost a ne k vzteku. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Zatim je pro radost, chodim se s nim mazlit kazdy dve hodiny, konecne splnenej sen po nekolika letech co jsem se rozhodl ze se dam touhle cestou. |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Krásný auto! Vejfuky, no, jestli jsou až nepříjemně hlučný a plánuješ dlouhý trasy, tak jdou implementovat tlumiče i do sidepipes. Rezonování snad silentblokama odstraníš... ale vzhledově mně teda nevaděj. |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Hlucnost nevadi, jen je musim odtlumit od kastle a dlouhy trasy jako do chorvatska urcite nehrozej :))))) |
|
|
|
|
Prosím, nemáte někdo nějakej manuál k tomuhle autu, pomohlo by mi to, předem dík moc |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Nejprve gratulace k autu :) a kdyby si potřeboval mám k mému tento manual ale asi bude lepsi když si objednaš přimo pro 2 generaci ... jak píše johny |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Gratuluju, pěkný auto. Mám nějaký skeny na ´79 od Sentyho. Ale je to jen část. Kdyžtak písni PM. Někam ti je dám.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dotaz : je někdo od Hradce Králové s Camarem 2. generace? na případné konzultace ? |
|
|
|
|
Třeba tafna - v Černilově. Má rozebraný Camaro do šroubku a zatím u ledu :-) Pak FirebirdCZ, neni to teda Camaro ale je to skoro stejný. Ten pobývá u Mladé Boleslavi. Dlouho sem nepsal taky např. PAFKAGM - Pardubice Upraveno uživatelem čtvrtek 8. listopadu 2012 12:11:13(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Vítám tě hezkej kousek :) k tomu manuálu...já to jednou doskenuju :D má to 600 stran :)
|
1 uživatel blahořečil Sentinel za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Dík, no nebo ho možná dostanu dřív k vánocům, rodina je šťastná, že má zase rozšířenej okruh dárků mimo chlastu, ponožek a holení co mi můžou koupit :) |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Jo znám :D taky sem dostal kola :)
|
|
|
|
|
Huráááá, tak konečně mi byly vydány značky, ne že by se na dopravce nějak přetrhli, od teď je to auto, jen je přidělat. Předpokládám vrtat, žádný podložky. |
|
|
|
|
Tak jsem se do toho o vikendu pustil, celou zimu bude co dělat, nesvítí přední světla, pravý zadní, lapmička interiéru je zlikvidovaná, kdyby někdo měl naprodej byl bych moc vděčnej, ale super ne že bych se nudil ale relax, nádhera |
|
|
|
|
Tak gratulace ke značkám, i když si myslim, že ses zbytečně ukvapil, protože hned na jaře budeš dělat testace znova Značky bys měl správně na auto šroubovat přímo bez podložek (buď vruty nebo nýty), ale asi tě za podložku nikdy pokutovat nebude :-) Lampičku asi neseženeš, kup novou: http://www.fbodywarehous...5&cat=207&page=1Upraveno uživatelem pondělí 26. listopadu 2012 10:32:56(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
testaci mam do konce května, to si par kilometrů do tý doby najezdím a utratím několik vejplat za benzín :)) Ještě jak platíte na tomhle webu co jsi mi dával, mám zkušenosti jen s ebay tam sem platil paypalem. Upraveno uživatelem pondělí 26. listopadu 2012 10:39:14(UTC)
|
|
|
|
Už to vidím, paypal, no dneska sem nejakej bystrej :)) |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 25.08.2012(UTC) Zpráv: 50 Bydliště: Most/Praha
|
Myslím, že ani vrtání není úplně nutný. Stačí kvalitní oboustranná lepící páska :) Takhle to mám vepředu já. Bylo mi líto vrtat do kapoty, tak jsem to vyřešil takhle a pohoda. Pro sichr jsem na SPZ ještě přidělal falešný kryty šroubků, aby to vypadalo, že je přišroubovaná :) Těch pasymbolů na značce si nevšímejte :D
|
|
|
|
|
Vrtačka a šrouby to vyřešily, jen jsem to podložil pěnovkou abych nezničil lak |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK