Kategorie: Prodal Forda
|
Ja tu bydlim tretim rokem. Mam postaveno ve treti ulici na byvalem zahradnictvi Zilky. Predtim 6 let v Turnove a puvodem jsem z Teplic. Tvoje cerny matny vyhlasila moje zena za nejhezci! Ta barva super....
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Auto se prekvapive libilo ani sem to necekal.
|
|
|
|
|
Barva fakt super! Ale asi mazec na udrzbu co? I motor sem videl nekdy o vikendu bych se otocil pres tyden radim s nakladakem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cau me pak doslo jak jsem na tebe vybafl na ty krizovatce ze jsem se ani nepredstavil! Sem to tatar jmenem Milan posli me prosim sms na 739455178 v kolik pojedes v sobotu do Podebrad ze bych jel s tebou. Diky
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Chlape, nechceš zkusit naučit svoji dcérku nahrávat obrázky a dávat je sem na fórum? Podle mě by to zvládla, bude to šikovná holka :) Stačí, když se podívá na to video tady: http://forum.chevroletca...ts&m=23144#post23144Určitě nejsem sám, koho zajímá zástavba kompresoru do tvýho "ajroka"! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Přesně tak, na to se těšim až to uvidim!
|
|
|
|
|
Vy ste se asi po... ja a davat obrazky?to je na me slozity.montaz kompresoru nebo go motoru je proti tomu hracka.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Kdo tu taky mluvil o tobě :-)
Jinak na tom fakt nic není, fotit umíš, klikat myší umíš, prohlížet internet umíš, víc nic neni potřeba. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
no kéž by mi to všechno šlo na autě jako nahrávání obrázků to bych začal asi i další auto :)
|
|
|
|
|
tak dneska byl prvni test s kompresorem.strili to prska lezou z toho podivny zvuky a motor asi trpi detonacnim spalovanim.nemate nekdo tuseni jaky kompresni pomer ma 5ti litr se vstrikovanim tpi?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Záleží na ročníku motoru. Nejspíš 9,3 - převážná většina, snad dokonce všechny od 87' (další možnosti jsou 9,0 a 9,5). |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
fotky a nebo video by mě taky docela zajímalo :) a nebo bych se přijel podívat :)
|
|
|
|
|
Když už tam budeš, tak to Michala prosimtě nauč s foťákem. To se nedá tohle garážnický tajnůstkaření :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Coz o to s fotakem umim ale s pc je to slabsi.a dcera na me prdi aby to sem dala.utipnu ji kapesny a hotovo.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
To černý matný camáro je šílenej bombardér. Teď jsem si ho prohlídnul pořádně v kalendáři. A zároveň jsem zjistil,že to je ten typ camara, co mam rád. Podle malejch fotek jsem to dřív tipoval na '71. Ty motorky jsou taky skvělý. Nemáš tam třeba nějakej rám navíc? Chci zkusit závodit ten flat track, ale nevim na jakým základě mam postavit stroj. Asi zkusim nějakej shnilej shit pro třídu 555... Fotky sem naházim asi večer, podle toho jak se vrátim domů. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
|
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Co dodat komp nejaky priruby remenice napinaky spousta mereni rezani svareni zkouseni pak kdyz uz to bylo skoro cely hotovy tak zase pulku veci predelat protoze motor je v aute nasikmo pod uhlem 5ti stupnu takze remenice nebyli v ose a boj s mistem.no ated pocasi na ho.. takze se neda testovat tak pecu pernicky a udim maso.
|
|
|
|
|
To vypadá fakt jako plazmový dělo :) pěkná práce pro mě třeba nemyslitelná. a s tou zimou to na prd je no vůbec se mi tam nechce ani jít
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Ty si pakooooo! Normálně jsem unešenej, pak musíš popsat dojmy a pojmy na silnici!
|
|
|
|
|
Měl bych takovej dotaz! Nedávno jsem si zas prohlížel kalendář a to tvoje matný tam na jedný hlavní fotce taky figuruje. Nešlo si nevšimnout z blatníků do stran trčících zadních kol. Prošlo to v pohodě na STK? Nebo jak's to řešil? |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Jak STK? Kdyť to má na vete značkách, ne? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Takže na vetoš je to nevadí? Hmm, to je pozitivní informace :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Rozvádět to tady by bylo plevelení, ale tobě očividně něco uniká. Auta na vete notách nechoděj na ME ani STK, ty potřebujou akorát testace. Co je k tomu potřeba, najdeš někde na stránkách klubů, který testace dělaj. |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK