Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No já se zatím neúspěšně snažím dojednat nebo aspoň zjistit, jak to bude s volným místem v těch Jizbicích. Pán se nemá k tomu odpovědět na email ani po druhém telefonickém hovoru. :-( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:No já se zatím neúspěšně snažím dojednat nebo aspoň zjistit, jak to bude s volným místem v těch Jizbicích. Pán se nemá k tomu odpovědět na email ani po druhém telefonickém hovoru. :-( To je nějakej žalud ne:-))))jsem ti říkal Rozkoš:-))))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal: no vidíš já to mám 155 km :-) počasí vyjde hlásí pěkně, jen to půjčení, aby ti vyšlo :-)
hmm tak zapujceni na tenhle vejkend nevyslo :(
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
hd1903 napsal:To je nějakej žalud ne:-))))jsem ti říkal Rozkoš:-)))) Ty rozkošnej :) Neházejme flintu do žita. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal:S tebou je myslím taky domluva jako s babou:-)))))Ostrava nic, ses vymlouval na školu, Třebíč nic se zase vymlouváš, na nějaké betonování...až bude náš sraz, tak budeš balit kočky, beztak že jo? :d/ tak oprava! zítra dorazím, betonovat se nebude, páč nedorazila Ávie s 2-ma kubíky písku:-) takže zítra tam budu |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
Opět změna, jedu akorát do prd.le všechno se zkomplikovalo a nejraději bych ... to je jedno, prostě Třebíč nejedu...omluva |
HD's coming |
|
|
|
|
Takže, ubytování domluveno!!!
Prosím všechny závazné účastníky, aby si zavolali níže uvedené telefonní číslo a rezervovali si ubytování: Recepce - 317 853 172 (nebo možná) Karel Kopecký - 606 751 544
Odkazujte se na "Camaro sraz" nebo na moje jméno "Neumann", pán už bude vědět.
Na výběr jsou chatky (pár jich bude volných) nebo hotel (tam je sprcha). To si vyberte, co se vám vícero zamlouvá. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Jak je to s cenama? Jen tak pro zajímavost.
|
|
|
|
|
Bez jídla nějaká stovečka, nic extrémního. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
"Sestavena" oficiální strana vedoucí na oficiální oznámení :-) http://chevroletcamaro.cz/fbody/Odkaz můžete z vesela šířit. Na stránky jsem doplnil program a vyšperkoval informace o ubytování, tak tam prosím nahlédněte. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:"Sestavena" oficiální strana vedoucí na oficiální oznámení :-) http://chevroletcamaro.cz/fbody/Odkaz můžete z vesela šířit. Na stránky jsem doplnil program a vyšperkoval informace o ubytování, tak tam prosím nahlédněte. No super, ses do teho obul, paráda chválím, super
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Jo super! Jen doufám,že do té doby seženu nějaká fešná kolečka a stačí dorazit ke mě domů! Už se těším!!! Pochvala a obdiv organizátorovi za nasazení a drive jakým do toho jde!!! Všechna čest!
|
|
|
|
|
Děkuji, děkuji :)
Zítra by ti snad mohly dorazit ty tlumiče, jestli ještě nedorazily, tak pak dej vědět, jak s nima pokračuješ ;) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Trička!!!Potřeboval bych znát přibližný počet, preferovanou barvu (Č/B) a velikost triček, tak se hlaste. Prozatím počítám, že by mohlo být min. 10 bílých a 10 černých. Přeběžný odhad počtu velikostí: 2x M, 4x L, 2x XL, 2x XXL Já beru: 1x černé M 1x bílé M Upraveno uživatelem úterý 12. května 2009 19:16:58(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Já 2x černá 2x bílá Velikosti ještě upřesním
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
|
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 40 Bydliště: Příbram
|
Když to pujde tak černá M a bílá M Upraveno uživatelem úterý 12. května 2009 19:25:55(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
xjohny napsal:Děkuji, děkuji :)
Zítra by ti snad mohly dorazit ty tlumiče, jestli ještě nedorazily, tak pak dej vědět, jak s nima pokračuješ ;) Jo díky! Dnes se snad dostanu na poštu-tak je vyzvednu. Trika bych bral 2. 4černé M a černé L,jestli ještě zbydou....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
1x L 1x XL oboje černé, děkuji:)
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Jo díky! Dnes se snad dostanu na poštu-tak je vyzvednu. Trika bych bral 2. 4černé M a černé L,jestli ještě zbydou.... Tak dvě nebo čtyři? :) - zatím chápu takhle: 1x černé M, 1x černé L |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Tak dvě nebo čtyři? :) - zatím chápu takhle: 1x černé M, 1x černé L
Sorry-ta 4ka mi tam vlítla omylem! Chápeš dobře! Jo-tlumiče dorazily. Vše ok. Jen je vyměnit. Kdo se hlásí???
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Trička!!!
Potřeboval bych znát přibližný počet, preferovanou barvu (Č/B) a velikost triček, tak se hlaste.
Prozatím počítám, že by mohlo být min. 10 bílých a 10 černých. Přeběžný odhad počtu velikostí: 2x M, 4x L, 2x XL, 2x XXL
Já beru: 1x černé M 1x bílé M
Trika, kurna tys to fakt rozjel...já na trika nejsem, ale jen tak mě napadlo, co nějaké mini odznáčky??
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Trika, kurna tys to fakt rozjel...já na trika nejsem, ale jen tak mě napadlo, co nějaké mini odznáčky??
já bych to zase moc nerozjížděl:-) je to první sraz, takže bych to nechal v poklidu, až se to zaběhne více, tak se uvidí:-) |
HD's coming |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK