Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tys to teda vzal hopem :) Tak ať má z kalendáře Žáně radost ;) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Tak proč by neměla radost, když je její oblíbený "Kamajo" skoro každej měsíc. Upraveno uživatelem sobota 15. prosince 2012 12:49:54(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
To jo :D no ono stojí u našich v garáži a pokaždý když s ní k našim jdu, tak "tatí, ukážeč mi kamajo jak má rožbouranej motoj?" :D :D |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
pro xjohny: Kalendáře dorazily v pořádku, díky. Moooc se ti povedl.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Díky, sice ten tisk je tak na 90% podle mých představ (mělo to být krapet světlejší), ale tak hlavně že se všem líbí :-) Pořád jsou volné 3-4 kusy! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Pěkný už je mám taky :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Jo, všichni jsme z kalendáře hotový. Já bych ho nejradši furt jen omakával a prohlížel, nebejt do nekonečna v práci (hmm, to bude asi tim, že jsem ještě neměl čas si ho prohlídnout v klidu, ale Vánoce to jistěj). Taky jsem přemejšlel, kdo by z mejch blízkejch moh' chtít kalendář, ale k mý značný nevoli jsem zjistil, že nikdo neni takovej úchylák nebo považujou tenhle typ aut za něco z říše snů. A nebo vás stereotypně sežerou zaživa i se šrajtoflí. Tak ať si jezděj v HTP!... Netušim proč, ale vzpomněl jsem si na dnešní "zážitek" z práce. Měl jsem zrovna na sobě triko s nápisem "Fuck" stylizovaný do typický forďácký švestky (určitě znáte) a stroják na mě, že ho mý triko uráží, prej že jezdí fordem (taky mam rád fordy, ale chevy je chevy) A to jest ode mě asi vše :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 25.08.2012(UTC) Zpráv: 50 Bydliště: Most/Praha
|
Johny, já si ještě jeden vezmu. A klidně se pro něj zastavím osobně příští týden v Třebenicích :)
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak jak, bereš? Dostaneš povánoční slevu :-D Případně mohu poslat poštou. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 25.08.2012(UTC) Zpráv: 50 Bydliště: Most/Praha
|
Beru :) Chtěl bych se zastavit, až pojedu do/z Prahy. Nejlíp asi z Prahy v pátek večer, šlo by to? Když tak ti ještě pošlu zprávu a domluvíme se, ju?
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK