Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hele tak ja si to necham udelat tady u nas! posles mi mejlem nejake vzor?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Hodím to sem, aby se nemuselo zakládat nové téma, ale tahle samolepka na zeď je super! :-) odkaz |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 10.01.2012(UTC) Zpráv: 82
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Čumím jak puk a doufám že tím nikoho neodradím od koupě když se tady pochlubím že je to moje eLTéčko!Předloni totiž moje dcera vymýšlela nějaký originální vánoční dárek tak nechala vyrobit tuto samolepku podle fotky právě dovezeného auta a už asi zůstala v nabídce.Potom na jaře při testaci musely zmizet ty pruhy na dveřích protože byly jen na straně řidiče.Takže kupujte a já mám Camaro dokonce v ložnici nad hlavou místo Panenky Marie..
|
|
|
|
|
Tak to je dobrý teda Já ji dostal k vánocům :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Dalších detailů jsem si nevšiml, ale 2ka Camaro s diskama z 3ky Z28 ve mně asociaci vyvolalo :) |
|
|
|
|
|
No pravda že těch disků jsem si všimnul, ale vůbec mě ta asociace nenapadla :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK