Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Uniká, protože veterán zatim nemam a tim pádem jsem informace ani nesháněl. Takže je to holt moje chyba. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
Výborně! Děkuju, teď už mi aspoň nikdo nebude nadávat za neznalost. A do budoucna se to hodí též :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
tak s kompresorem sem moc nepochodil porad to strilelo zpatky do sani tak sem zmeril tlaky ve valcich a na levy strane motoru na dvou valcich 6 a 9 atmosfer.tak sem motor rozhazel tipoval sem ventily proto ze to flaka zpatky a vono hovno.hlava a ventily ok takze pisty.to znamena motor ven.ale proc to k....a strili zpatky?to sem i upravil rozdelovac aby nepridaval tolik predstih a smes mam obohacenou az az.stadium zoufalstvi.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
tohodle se přesně bojim že zas bude muset ven....zkus to hodit i na us forum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
:D no všechno co tam napíšeš tak si udělal blbě :D ale myslel jsem to tak, že by tě třeba někdo mohl přiblížit problému :) když se to nepovede taky
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No... s kompresorem tam asi moc lidí zkušenost mít nebude, možná tak jeden :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
A nemáš problém s nerovnoměrnou směsí? Třeba dochází k nějakýmu víření a tím jde do některých válců chudší směs. To bys ale asi poznal na svíčkách. Třeba karburátorový V6 2,8 s tím měly problémy od výroby. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Máš k tomu nějakou teoretickou literaturu nebo to ladíš všechno na koleně a podle selskýho rozumu? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Nějaká kravina jako prohozený kabely od svíček, pootočenej rozdělovač... to je asi vyloučený, že? To jen, že někdy se stane, že člověk nad takovou banalitou už ani nepřemejšlí a nenapadne ho, že by to mohlo bejt špatně... |
|
|
|
|
|
vsechno 100krat prekontrolovany s preplnovanim nejaky zkusenosti mam ale clovek se uci celej zivot.
|
|
|
|
|
tak sem kuchnul motor a pist v kopru.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
ou :( a tušíš příčinu? jestli to souvisí s tím přeplňováním nebo tak něco? |
|
|
|
|
|
netusim.kdyby byl pist namahanej preplnovanim tak by na dne pistu byl odtavenej material to se mi stalo u skodovky kdyz sem s preplnovanim zacinal experimentovat.tam mi pisty ukapli vlivem vysokyho plniciho tlaku chudou smesi a spatnym predstihem coz zpusobilo detonacni spalovani.tady sem mel plnici tlak max 0.5atm smes dostatecne obohacenou a predstih nizkej.ja mam pocit ze ten pist uz byl prasklej kdyz sem to pred lety koupil zajimavy je ze krouzky normalne pruzi a pist je rozsypanej mezi krouzkama a jedno vedeni proti klopeni pistu je ulomeny a spadly ve vane.me ten motor lehce zlobil jeste nez sem ho zacal preplnovat.v malejch otackach a plnym plynu prskal.ale tlaky sem meril az ted.
|
|
|
|
|
tak snad bude stačit vyměnit písty a snad úlomky nepoškodily nic jinýho... držím palce! |
|
|
|
|
|
Kurnííík, to musíš udělat všechno poctivě rovnou a ne doufat, že se to samo opraví |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Hoši, neblbněte tady s těma elektromotorama, to neni zdravý, skoro abych si začal myslet, že jsem zabloudil na stránky s priusama :-D |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
tam se muzou vysrat maximalne uhliky a loziska.a to sem jeste dneska nalozil cherokeemu nezvladnul drift zboural plot a zk...l pravej bok.a ve sportce vyhral stovku.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Tak aspoň ta stovka dobrá :-D
|
|
|
|
|
Ty jo, stovka dobrá! Já kretén kupříkladu nechal v obchodě šrajtofli s víc než tři a půl tisícema a teď mam na útratu leda h...., všechno pozřela motorka. Když jsem v jiným obchodě zjistil, že nemam čim zaplatit, byl to docela hell. Snad ani nemusim dodávat, že peněženka se nenašla. Teď lížu doma omítku, abych neumřel hlady :-D A teď, pánové, pomsta za ty elektromotory: |
I Am SpeedSeeker |
1 uživatel blahořečil REACTOR_427 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
nejdriv ve me hrklo ze ten srac vyhraje.nastesti to dobre dopadlo.
|
|
|
|
|
asi tak no čekal jsem že ten prius vyhraje když se celou dobu věnovala kamera jemu
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK