Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Nemáte někdo náhodou nějaký noty na tehle karburátor seřízení apodobně ? |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
S tym by som si dovolil nesuhlasit :-) s tymi srobkami sa ladi akurat bohatost na volnobehu, ale na chod pod zatazou to prakticky nema vplyv. Moja skusenost je taka ze 9 r 10 karburatorov sa nezaobide bez vymeny suciastok. A v pripade Edelbrocku je to zlozitejsie ako u Holley.- menia sa trysky, ihly, strunky. U Holley zas trysky, vacka+tryska akceleracnej pumpicky alebo aj cela pumpicka...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Zatím neuvažuju s výměnou karburátoru, na autě je víc priorit který mají přednost tak potřebuju poladit ten Quadrajet co tam mám a přadstih, nemám to auto na sprint :))) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No tak já předpokládal, že Martin chce zatím klidně jezdit a nemíří hned ke stádů nových koní, na což od továrny naladěný Eda stačí bohatě. Když jsem koupil svýho Edíka, tak motor šel krásně, spotřebu jsem spočítal kolem 15L / 100, takže továrně naladěný mi to přišlo dobře. MartinG: Problém toho QJetu může být taky v tom, že už bude vyběhaný. Pak se seřizuje hůř. Ale snad ti trošku pomůže návod co jsem poslal. Kdyžtak nám sem hoď jeho přesný sériový číslo, bude někde na boku. Upraveno uživatelem pondělí 14. ledna 2013 9:36:41(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
dyť já ho chci jen seřídit a dál s ním zatím nic nedělat abych mohl klidně jezdit jak píšeš, pochybuju, že ten karbec je seřízenej. Jen se dostanu zase do garáže opíšu SN a pošlu. Aź bude na autě vše funkční a ukazovatelný, pak se teprve pustím do experimentů :) |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
S tím Edou jsem měl spotřebu taky 14-17, ale to je u 3rd gen fakt moc :) Běh za studena se mírně zlepšil, výkon nepřidal. Qjet po 26 letech provozu běhá asi dobře, jen volnoběh mi drží nepatrně vejš. Takže taky nejsem zastánce "výměny za každou cenu". Jinak (přes zákaz v návodu) hejbal jsem u něj i s červíkama, co jsou na místě nastavení bohatosti volnoběhu u Edy, funkce se zdá stejná, zafungovalo. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
tomcat1 napsal:S tym by som si dovolil nesuhlasit :-) s tymi srobkami sa ladi akurat bohatost na volnobehu, ale na chod pod zatazou to prakticky nema vplyv. Moja skusenost je taka ze 9 r 10 karburatorov sa nezaobide bez vymeny suciastok. A v pripade Edelbrocku je to zlozitejsie ako u Holley.- menia sa trysky, ihly, strunky. U Holley zas trysky, vacka+tryska akceleracnej pumpicky alebo aj cela pumpicka... Muzu mit na tebe dotaz , Edel 1405 testuji dva stejne , a kazdy ma jine nastaveni na volnobej , udavane cca 2 otacky volnobezneho sroubu bohatosti , zdaleka nestacej , jeden bezi min na 2,5 - 3ot a druhej cca 3,5 ot , jinak motor klepe .. nebo nebezi vubec .. motor cca serie 350, vacka asi 280 stupnu .. dik Fik
|
|
|
|
|
Fiku a nenapadlo tě, jestli třeba nemáš v řiti vačku? Co komprese, dobrý? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Fiku a nenapadlo tě, jestli třeba nemáš v řiti vačku? Co komprese, dobrý? vacka je zanovni a Holley fungoval na volnobeh dobre jen trocha bohate ...
|
|
|
|
|
Tak snad je to dobré, ale to že je vačka zánovní nic neznamená. Důležitý je, jestli je dobře zajetá :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
A nepřisává si to někde falešnej vzduch? Po tom jsi šel taky, když jsi tam měl Edu? Čím to těsníš, když je pořád takhle přehazuješ? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK