Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
no ani jedny se mne nelibi! ale tamty bych si tam klidne dal!
|
|
|
|
|
tafna napsal:no ani jedny se mne nelibi! ale tamty bych si tam klidne dal! Aby to vypadalo pěkně, tak k tomu to Camaro také musíš vypreparovat. Není to legrace. A pak tu máš vete. noty ;-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Napsal: Jí
Aby to vypadalo pěkně, tak k tomu to Camaro také musíš vypreparovat. Není to legrace. A pak tu máš vete. noty ;-)
co myslis tim vypreparovat? prispusobit??vete noy mam v pazi! o ne se nebojim :)
|
|
|
|
|
Jasný... Naprosto čisté linie a dokonalej lak s krásným interiérem. A hlavně kola schovaná v podbězích.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Jasný... Naprosto čisté linie a dokonalej lak s krásným interiérem. A hlavně kola schovaná v podbězích. s dokonalim lakem pocitam! jinak by ta cela anabaze nemnela smysl.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
tafna napsal: no soudim podle tech direk mezi sroubama pouzivaji se k mnereni geometrie. Myslim, že jeden na NastyZ28 kola z má, nebo je aspoň řešil.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
..fotka jak z FlatOuta, pokud jste hráli
|
|
|
|
|
FlatOut znam! ale asi jen jednicku!? takovihle kary tam nejezdili
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí A to já bych si klidně troufl. Myslím že na světlech bych ho prohnal solidně :-) Asi takhle. Základ je motor, kterej musí mít na nové porsche tak 450-500 koní. Další věcí je převodovka. S TH350 se můžeš jít tak jeda klouzat. Páč pořád honíš dvojku s trojkou. A je to hroznej lempl. Takže bych zvolil 6ti kvalt nejspíš tremec se zkrácenou dráhou řazení. K tomu pořádnej podvozek a pak uvidíš kde bude porsche :-) Zajímala by mě cena kterou bys do toho nasypal, jestli to pořád vyjde levněji jak to porsche. Jo to věřím, že to jde udělat, ale to klidně i z trabanta z motorem třeba z bmw :-))když to hoodně přeženu, já osobně bych asi volil to Porsche, přece jen by to bylo jednodužší :-)))
|
|
|
|
|
Tak jsem našel po dlouhé době zase jednou pěkně udělané video.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak jsem našel po dlouhé době zase jednou pěkně udělané video. jj pekne video! mohl tam bejt jeste nejaky burnaut :)))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Kdybyste někdo sháněl tu hudbu, tak jsem okamžitě poznal Zepp Overture z filmu Saw :P |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Napsal: Jí Tak jsem našel po dlouhé době zase jednou pěkně udělané video. Jo-pěkný! Jen zvuk motoru trošku potlačen.... Škoda. Ale jinak klasika.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
Napsal: Jí Tak jsem našel po dlouhé době zase jednou pěkně udělané video. Zajímalo by mě, jak tam připevnil tu kameru-rád bych pak se svym autem také něco natočil
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Zajímalo by mě, jak tam připevnil tu kameru-rád bych pak se svym autem také něco natočil rekl bych ze magnetem
|
|
|
|
|
ee, viděl jsem takovou konstrukci, chytí se to za lemy blatníku za obě strany (vede pak spojovací tyč nad kapotou). A na to se zavěsí kamera. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:ee, viděl jsem takovou konstrukci, chytí se to za lemy blatníku za obě strany (vede pak spojovací tyč nad kapotou). A na to se zavěsí kamera. Udělat s tím pak jízdu po městě a zkosit pár lidí..
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Stane se :) ..něco jako když u nás po nocích městem krouží tuňáci a maj na autech ty plechový křídla, co jsou širší než jejich káry
|
|
|
|
|
Pěkně snížená Formula
|
|
|
|
|
Někdo asi pojal jméno auta fakt doslovně
|
|
|
|
|
A ještě jedno co se mi také moc líbí. Dal ho kdysi Trans79 na USmotors. Fakt je to velice povedené video.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí A ještě jedno co se mi také moc líbí. Dal ho kdysi Trans79 na USmotors. Fakt je to velice povedené video. Jsem rád, že se líbilo Navíc nic nám nebrání v tom, něco takového natočit, kameru na to mám a fantazii se meze nekladou Tohle se mi také líbí, v hlavní roli sundance yellow:
|
|
|
|
|
..tohle je můj sen , pokud zjistim, že je mý auto skutečně splácaný z různejch modelů, jak se teď dovídám na us foru, tak si postavím klon právě tohohle!! :d/
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK