chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
xjohny napsal:Už zase? V tom bude asi nějaká bota :-) Myslim, že Anty někde psal, že ve skutečnost nic extra, ale nevim. Me to taky pripada nejak podezrele levne :) ale libi se me !!! |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Spíš strašný :-) Jakýpak to má asi čas na čtvrmíli, když se to tváří takhle vvvvoostře? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
myslel sem cenu ne to sání :)))) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Spíš strašný :-) Jakýpak to má asi čas na čtvrmíli, když se to tváří takhle vvvvoostře? tak 20s vykon jako hrom
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
fik napsal:tak 20s vykon jako hrom A jedna vcucnutá srnka v sání |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
To by sežralo i orla za letu :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Už jde, myslim, dolu, tak ještě chvíli vydržet a pak do banky pro úvěr :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
nikdo nikde nezaregistroval 3rd gen camaro nebo TA s V8 na prodej??
to je na pos.... po dlouhý době je vůle i cash a ho..o v nabídce :((((((((((((
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
ono to nikdy az tak slavný nebylo... při bližším prohlížení bys na ledasčem našel mínusy. A pěkný kusy hold jdou cenou už nahoru (a takový jsou, ne že ne, je to především o penězích). Velmi zajímavý nabídky se objevujou nečekaně a taky rychle mizej - něco jako ta Martinova černá Z28 (ale ta mimochodem měla vykuchanou klimu i čalounění stropu, absenci samosvoru... takže taky ne dokonalá). Takže buďto plať nebo čekej, to zas nejsou úplně špatný výhledy. Půl roku čekání na vhodnej kus je nic, já plánoval tak 2 roky jen pokukovat, ale objevilo se, táta pošťouchnul a dneska jsem za to rád :) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
Jirka_z28 napsal:ono to nikdy az tak slavný nebylo... při bližším prohlížení bys na ledasčem našel mínusy. A pěkný kusy hold jdou cenou už nahoru (a takový jsou, ne že ne, je to především o penězích). Velmi zajímavý nabídky se objevujou nečekaně a taky rychle mizej - něco jako ta Martinova černá Z28 (ale ta mimochodem měla vykuchanou klimu i čalounění stropu, absenci samosvoru... takže taky ne dokonalá). Takže buďto plať nebo čekej, to zas nejsou úplně špatný výhledy. Půl roku čekání na vhodnej kus je nic, já plánoval tak 2 roky jen pokukovat, ale objevilo se, táta pošťouchnul a dneska jsem za to rád :) tak mi ukaž nějaký, který u tebe spadá do kategorie "plať" ? žádný takový sem nikde neviděl
|
|
|
|
|
Vyděržáj pyjaňér! Ber to tak, že je to pro tebe teď výhodná pozice - cash máš a můžeš dál šetřit na první vstupní investice a prvotní údržbu.
JirkaZ28: Taky bych chtěl mít takovýho taťku, co by mě ještě pošťuchoval :D U nás je to spíš naopak. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Daawid napsal:tak mi ukaž nějaký, který u tebe spadá do kategorie "plať" ? žádný takový sem nikde neviděl Vždyť jsi sám psal, že bílej TA se Ti líbí, že je v perfektním stavu, ale přijde Ti drahej. A když otevřu mobile... 1) Levnej, manuál, časem by stačilo dodat prahový nástavce (+případně el. okna, jako dodělával OndraS) a bude super. http://suchen.mobile.de/...;negativeFeatures=EXPORT2) Turbo TA, jestli to není podvod a je to originál, tak slušná rarita http://suchen.mobile.de/...;negativeFeatures=EXPORT3) GTA těsně před faceliftem http://suchen.mobile.de/...;negativeFeatures=EXPORT4) a jedno peklo s ideální konfiguraci, ale tam už by se muselo platit "trošku" víc, to už je lepší koupit si nový :) http://suchen.mobile.de/...;negativeFeatures=EXPORT |
|
|
|
|
|
xjohny napsal: JirkaZ28: Taky bych chtěl mít takovýho taťku, co by mě ještě pošťuchoval :D U nás je to spíš naopak. To víš, když mě k těm autům přivedl, bral na srazy a navíc to byl i jeho sen... :) Máma byla proti (strašně to žere atd.), ale pomohla mi kontaktovat majitele a vyzjistit info. No a nakonec uznává, že je to pěkný auto a že to v zatáčkách působí jistě :) |
|
|
|
|
|
Jasně, prachy jsou základ a teď jen hledat a čekat ono se něco objeví ikdyž třeba ne hned dneska nebo zejtra |
|
|
|
|
jo ten bílej je celkem k světu všechno ostatní jsou bud crazydrahoty nebo tne oranžovej je zbastlenej - za ty prachy ale uznávám, že ne špatný
nicméně to je zoufalost zatím, GTA ze spanelska za čtvrt mega, TA za 1 1/4 mega a oranžovej batlfahrzeug, tomu moc nabídka neříkám :))))
ten turba TA jestli je to fakt origo a v ěnjakým inteligentním stavu, tak to by byla hodně dobrá investice - ale za A) po tom netoužím a za B) v čr by to mělo menší hodnotu než V8
kdybyste ale něco někde zmečili, tak dejt vědět (už mě to začíná sr... :))))
|
|
|
|
|
MartinG napsal:Jasně, prachy jsou základ a teď jen hledat a čekat ono se něco objeví ikdyž třeba ne hned dneska nebo zejtra jj, bohužel čekání se člověk nevyhne uvidím, co se vyloupne tak do měsíce-2, když nic inteligetního tak ty prachy raději investuju do něčeho, co mi bude peníze vyrábět a ne ubírat jsem ochotnej ustoupit z manuálu, ale abych si koupil něco, jenom abych něco měl, tak to ne
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Ten turbo TA vypadá origo. Je tam správnej motor včetně příslušenství. V inzerátu je podhodnocenej výkon - dle výrobce 250HP. Já bych do toho šel. Není to tak dlouho, co prodal Hejkal svýho V8 s manuálem a targou na vetepapírech, ono se najde každou chvíli... Edit: ostatně já jsem svýho V6 koupil před rokem relativně za pár peněz. Upraveno uživatelem středa 13. března 2013 11:12:14(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Já bych to s tím GTA tolik nehrotil - úplně stejně, ne-li lépe poslouží i obyč Trans-Am, viz moje loňský povídání. http://chevroletcamaro.c...ies-aneb-lovcuv-sen.aspxOdstavec "1987 Trans Am GTA" Před měsícem jsem jel v Thorstenově čtyřkový Formuli, s manuálem a svezení taktéž výborný! Upraveno uživatelem středa 13. března 2013 11:13:13(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
|
Nojo, jenže jít jen po svezení, tak by člověk musel hledat spíš ve 4. gen nebo Vette, případně nějakou úplně jinou značku. |
|
|
|
|
xjohny napsal:Já bych to s tím GTA tolik nehrotil - úplně stejně, ne-li lépe poslouží i obyč Trans-Am, viz moje loňský povídání. http://chevroletcamaro.c...ies-aneb-lovcuv-sen.aspxOdstavec "1987 Trans Am GTA" Před měsícem jsem jel v Thorstenově čtyřkový Formuli, s manuálem a svezení taktéž výborný! dyt já taky nepotřebuju GTA, když pontiac tak TA, protože prostě vypadá dobře
|
|
|
|
|
Standa napsal:Ten turbo TA vypadá origo. Je tam správnej motor včetně příslušenství. V inzerátu je podhodnocenej výkon - dle výrobce 250HP. Já bych do toho šel.
Není to tak dlouho, co prodal Hejkal svýho V8 s manuálem a targou na vetepapírech, ono se najde každou chvíli...
Edit: ostatně já jsem svýho V6 koupil před rokem relativně za pár peněz. co to bylo to hejkalovo? jsou někde nějaký foky?? to sem vůbec nezaregistoval jasný, ty ceny musí být nějaký normální - ted jena prodej obyč fajrák za nějakých 99 K má to i targu - pro mně nic, ale jinak cekem férová cena. Pořád jsouto 3rd gen plasTáky, kterejch se vyrobili šílený kvanta a jezdí jich tu taky hrozně moc. Platit za 3ku tolik, co by stála 2gen Forumla v super stavu je imho nesmysl !! obecně nepřipouštím ani takovou deformaci cen, aby pre-veteránský trojky stály jako vete dvojky. V USA je to pořád odpad (jo low miles, matching numbers GTA už stojí ranec), ale normlní běžně používaný GTA stojí pár K dollrů. Jen co to půjde na vetenoty, bude toho tady kvanta za pár peněz. Jenže mě se nechce čekat 2-3 roky, to už budu asi ženatej, mít hypotéku a děti :)) Upraveno uživatelem středa 13. března 2013 11:36:05(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Daawid napsal:jj, bohužel čekání se člověk nevyhne uvidím, co se vyloupne tak do měsíce-2, když nic inteligetního tak ty prachy raději investuju do něčeho, co mi bude peníze vyrábět a ne ubírat jsem ochotnej ustoupit z manuálu, ale abych si koupil něco, jenom abych něco měl, tak to ne Vybírej, ale abys potom nepřebral. Ten červenej T/A v Anglii už je prodanej a se sezonou za dveřma budou spíš dražší a dražší. Já jsem taky sháněl všude možně a nejlíp mi nakonec vyšla právě ta červená Z28. V Anglii žádný čtyřkový V8 za rozumný peníze už nejsou, šly tam dost nahoru, ne jako když jsem kupoval černou Z28, už i za 3.8 tam chtějí 4K liber. V Německu, Rakousku i Itálii to samý. Za LT1 nebo LS1 v průměrným stavu minimálně 6K Eur, k tomu doprava+stk+přihlášení... Já jsem za auto celkem dal 168 tisíc a mám v tom přihlášení, evidenčku, ekopoplatek, pojistku i dálniční známku :) Za ty peníze více než dobrej kup, vzhledem ke stavu v jakým to auto je. Jenom na modifikace si budu muset nějakou chvíli počkat, protože jsem od května bez práce Jinak bych si zkusil dát inzerát na bazoš nebo chrom&plameny, mě se pár lidí ozvalo... |
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
|
Hejkal měl obyč. Fajráka, ale v ideální kombinaci, byl celej červenej. Ani vlastně nevím, jestli ho prodal, ale z nějaký zmínky jsem pochopil, že už ho nemá. Nabízel ho tuším za 120. |
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK